WMP Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Kads iesaka speli tiesi , un konkreti par masinam, kur tu juties taka brauktu isteniba. Iznemot visadus NFS un live or speed..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Sadaļa "Simulation". Es iesaku Kolina Makreja rallijus. Izņemot 2005. gada, tas ir pilnīgs sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 Sadaļa "Simulation". Es iesaku Kolina Makreja rallijus. Izņemot 2005. gada, tas ir pilnīgs sūds. Man personigi nepatik tada tipa speles. Vairak kautkas ar ielam,noteikumiem!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 lol, ir tak tā spēle, kur tu brauc ar mašīnu cenšoties ievērot visus noteikumus. Nu kas ķipa domāta tiem kas mācās autoskolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 jep, esmu ko tādu spēlējis, tikai nez kapēc kompim patika restartēties ik pa laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Nepatika.. Nezin kads kautko citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Tu esi pirāts, ej jahtot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 lolz Bet ja godīgi, live for speed ir reālistiskākais simulators ko tu dabūsi, vēl vari mēģināt WTCC geimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 midnight club 2 vecs bet labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 vecs bet labs Nepatika.. Pameginaju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 ā un vēl GRID bet protams ja tev ir laba kaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 GRIDā baigais čakars ātri apnīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Neviena spēle no minētajām, nav simulators. Pastāstīšu sīkāk par spēli, ko spēlēju es. Tu esi čalis, kurš kārto eksāmenu un blakus sēžu eksaminators - tātad instruktors. Tev ir jābrauc pa noteiktu maršrutu, kuru Tev stāsta instruktors un jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi. Ātrumu var kontrolēt, pie stop zīmēm jāapstājās, jāpalaiž gājēji, jāizmanto spoguļi un pat jāskatās uz atpakaļ. Pretējā gadījumā tiek piešķirti soda punkti. Var braukt gan ar mašīnu, gan moci. Vienīgais mīnuss ir tas, ka tas viss notiek Anglijā un braukšana notiek pa ceļa kreiso pusi, bet pie tā var diez gan ātri pierast. Vot tas ir simulators! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serif Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Pastāstīšu sīkāk par spēli, ko spēlēju es. Tu esi čalis, kurš kārto eksāmenu un blakus sēžu eksaminators - tātad instruktors. Tev ir jābrauc pa noteiktu maršrutu, kuru Tev stāsta instruktors un jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi. Ātrumu var kontrolēt, pie stop zīmēm jāapstājās, jāpalaiž gājēji, jāizmanto spoguļi un pat jāskatās uz atpakaļ. Pretējā gadījumā tiek piešķirti soda punkti. Var braukt gan ar mašīnu, gan moci. Vienīgais mīnuss ir tas, ka tas viss notiek Anglijā un braukšana notiek pa ceļa kreiso pusi, bet pie tā var diez gan ātri pierast. Vot tas ir simulators! kā tad sauc šo brīnumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 To viņs pats izdomāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Isti vins nezin, bet cerams uzinas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 atradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Rekur atradu ko foršāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Shito riktigi gribu dabut, bet googli iztaigaju, neatradu! Bet meginasu vel, ja kads var ludzu palidz meklesana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) demonoidā ir, tikko sāku vilkt! Tur ir vairākas versijas, es velku 3d Driving School Europe Edition, cerams, ka tajā varēs braukt pa labo pusi Kad novilksies tad es uzlikšu viņu uz yy lai tiek arī tiem, kam nav acc @ demonoid. edit: Lūdzu, atradu komentos linku uz rapidšāri, neesmu gan testējis vai viss strādā, ja ir kādi gļuki tad mani lūdzu neapsaukāt. http://rapidshare.com/files/67429297/3d_driving.rar Edited August 27, 2008 by BaskuSeperatists Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Kad novilksies tad es uzlikšu viņu uz yy lai tiek arī tiem, kam nav acc @ demonoid. edit: Lūdzu, atradu komentos linku uz rapidšāri, neesmu gan testējis vai viss strādā, ja ir kādi gļuki tad mani lūdzu neapsaukāt. http://rapidshare.com/files/67429297/3d_driving.rar ceresim ,gaidisim.. Blin gribas atrast to geimu ko n0r3k pateica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Tā kā šis pasākums ir maksas, nāksies iztikt ar demo, vai arī pirkt. http://www.3dfahrschule.de/uk_download.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nez tas simulators kkads gļukains, pēc pirma līkuma jau jadzēš ārā. vienā trakeri redzeju tadu, bet tur kads lags ar instalaciju. lkm filebase.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Cerēju šeit atrast informāciju par kādu slimnīcu māsiņu simulātoru, kur špricē pensionārus, mazgā komā guļošus cilvēkus (uzlauztā versijā pieaugušiem - vari arī pārgulēt) un sacenšas ar citām māsiņām "pīļu" nešanas sacensībās, bet nekā :/ Izrādās runa ir par mašīnām. Ek, dižā latviešu valoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 Ne, nevelk uz demo versijam.. Nu iemeginaju, bet tip besi ara... Pasaka " Turn to the right" Paradu pagriezienu, apskatos pa kreisi,pa labi.. un tip mistake!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now