SaS^MAN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 hmm, mby kaads varees paliidzeet. Daudzi zin ka draugiem.lv ir slepenie pieluudzeeji, bet tracina aaraa ka jaasuuta tie Sms. Kaa vareetu sho joku apiet, ka bez sms vareetu atklaat to pie loga dauziitaaju? Nu tas ir pohuj ja tur 1 slepenais, bet ja ir kaadi ~7 tad taa naudas bik paliek zheel XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 pf deļ tiem sūdiem vispar nahren naudu tērēt, labāk aiziet uz veikalu nopirkt burkānu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 emm, veciit Tu neizlasiiji jautaajumu. Taatad jautaajums bija "Kaa bez sms suutishanas var atkaat to loga dauziitaaju?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Džeki meklē kartējo uzvārīšanās līdzekli P.S man 18 :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 vinekarsi uzliec meklet un ieraksti to vardu un uzvardu un tad visiem atekse ja (kam ir tads vards/zuvards) ?un tev uzpeldes tavas saderbias! :DF Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Vai arī uzliec kluci tam draņķim, tāpat neviens no viņiem uz randiņu ar tevi negrib iet. Visi tik uz nahaļavu spamo to sūdu. Edit: Lol, Beefa versija ir smieklīga. Edited August 19, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 A jā! Tas labai triks! Prosta nokačā autoklickeri (te kaut kur forumā pie programēšanas par to gāja runa) un pavēli šamajam visu laiku klikot uz YES. Pēc tam, kad visas meitenes būs ieklikotas, tev izveidosies daudz saderību! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 :DF mhmhm es tā darīju bet ir tāda lieta ka 2h laikā tas uzvārds pazūd un paliek tikai vards vai arii vēl kaut kāda hujna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Man 17 nezinamas un 7 abpusejas Uz tam 17 kuciitem 8,50Ls aizies Negribu teret edit: haaah pa palim es sedeju pie datoora dzeru kartejo snjabi ar sulu un vnk runajos ar draugiem un klikoju bet nu no tam man nav ne ar vienu saderiba deem ieksh dr.lv ir parak daudz cilveki. Edited August 19, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Nahuj, es viņas visas vienkārši izdzēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 same! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 netisham, 1reiz uzspiedas uz slepeno un pienaca sms,paldies ka izvelejaties atklat slepeno pieludzeju tas jums izmaksaja 0,50Ls PALDIES! Vo tad es biju shkrobigs ka kaut kada shmara,mani pieluudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Vo tad es biju shkrobigs ka kaut kada shmara,mani pieluudz tieši tāpēc, es nereģistrēju tur savu tel nr. lai nerastos šādi pārpratumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 lai nerastos šādi pārpratumi Taajaa bridii man smiekli nenaca Un tagad arii nenak! Da man vinsh ir aktivizets,lai katru menesi automatiski aktivizee statistiku Lai gana varetu jau reali ietaupit,ja ta parekjina 4Ls gadaa par draugiem.lv bet nu i po Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 apskaties, ja tev ir statistika, un tur apskatās, kas apskatījis profilu, tad sameklē tur tādu vārdu un zināsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Vo tad es biju shkrobigs ka kaut kada shmara,mani pieluudz a ja tur skaista princese ko tad tu teiksi ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 a ja tur skaista princese ko tad tu teiksi ^__^ teiktu, ka blje feik profils Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 A bieži arī viņas neskatās profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 (edited) same, neviena ar taadu vaardu nav apskatiijusies profilu NU KAMOOOON???? kaa var uzzinaat?? P.S - 600 POSTS 8) Edited August 19, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Panika bļad. Tās vecenes, vai džeki, kas tev tur saspieduši vnk aiz ņehuj darīt to izdarīja, pat neskatoties uz tavu bildi. Tā kā čīll dūd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Tie, kas domā, ka zem tiem slepenajiem hujielūdzējiem slēpjas foršas un smukas meitenes, smagi maldās, tādas ar tādām huiņām nenodarbojas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ali +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ali +/- piekriitu bet smukas ari reizem ta dara... Vismaz man dazas tur tadas tiri neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now