Traffic Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Tātad, reāli neatradu vietu, kur rakstīt ieteikumus par serveri, tāpēc rakstu pie sūdzībām. Jautājums tāds, vai nevar atkal pie TK sodīšanas izvēles pielikt pārvēršanu par cāli? Atceros, ka agrāk tāds sods bija, bet nesaprotu, kāpēc to noņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 manuprāt šis vairāk iederējas spama sadaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 nu to jau moders kads parvietos =] bet kas attiecas par cali es domaju tas buutu jautri un varetu uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 cāli vajag. bez cāļa no fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Jāāā vajag chikenu. fun fun fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Atceros, ka tas cālis bija labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Ja nemaldos cālim arī bija puškas? Un grūtāk trāpīt. Kur fun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Cālim bija 200hp un viņš varēja knābt pa 1hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ā, jā, pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Eu es neko taadu neatceros! Davai cipljonka v studjiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Izskatās, ka man beidzot būs ko darīt... +1 par cāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Visi augstaakie purni laikam uz korkja uzkaapushi, nav neviens posts no vinju puses redzeets dazhas dienas (varbuut esmu palaidis garaam) Edited August 16, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Calju padarishana rullzz,.lai gana man baigi biezhi sanaca sajust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) 200hp un tas viss po*, vajag viņam arī gravitiju, zinu ka cālēnam arī graviti mainās!!! +2 Edited August 16, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 offtopiks. Es atkal iesku kaut ko darit lietas laba ar chiteru reportesanu, lai ip var panemt ingame savadak te neviens nemegina banot tos reportetos man tada aizdoma, jo ir jamekle statos utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Es atkal iesku kaut ko darit lietas laba ar chiteru reportesanu, lai ip var panemt ingame savadak te neviens nemegina banot tos reportetos man tada aizdoma, jo ir jamekle statos utt. es par sito sen teicu ka buutu 10x vieglak ja butu tada komanda ka xip vai xlist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 26, 2008 Author Report Share Posted August 26, 2008 worm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Sūds ar visiem xip, MUMS VAJAG CĀLI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Kāda jēga no cāļa? Kur ir fun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Varbūt tur, ja tevi noknābtu cālis? Cālis pats par sevi ir fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Uzliekot cāli manuprāt sāksies masveida TK, lai tiktu pie cāļa, tas nav stilīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Cālis jau ir tikai viena no punishmenta opciām, ko pret tevi var izmantot nošautais komandas biedrs. Tik pat labi viņš tev varēs uzlikt time bomb vai blind. Nezinu, vai to cāli vajag. It kā jau jautrāk ir, bet tiem, kas nāk CSu spēlēt kā uz darbu, tas varētu nepatikt, jo nebūs vairs PROiskās atmosfēras serverī. Esmu neitrāls cāļa jautājumā. Domāju, ka wormam būs slinkums to cāli likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Nu TOPIKS jau valjaa 2nedeljas bet joprojam neesmu nevienu CALI pamanijis serverii! Tomer PUB ir PUB un PUB`s nav nekads CW! taa kaa vajag FUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 To jau es saprotu, vienkārši sāksies varianti ''nošauj mani, uzlikšu cāli!'', īsāk sakot bezpriģels. Kaut kādu jautrību jau vajag, bet visam savs mērs. Kaut vai piemēram aizvakar(ja nemaldos) ienāku, visi vārās pa miķi, nu labi, tiem jautri, uzlieku voice enable, lai vārās, kas ta man, bet kapēc citiem jābojā spēle, sastājas man 3 apkārt un nelaiž ārā, sviests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Esmu PAR cāli , nav cāļa , nav ballītes :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now