NeoX Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Tātad kā zinam shop-wos faili ir maksas. Tad nu kam vajag te ir par brīvu.. Skatamies te Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 CIK ŠITAIS JAU TE NAV REIŽU BIJIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUUPLIS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) Skatamies te SHOP.WOS reāli iesū*ā, jo cik pazīstamo nav izvēlējušies samaksāt 3Ls par (piemēram) Counter Strike serveri [CSDM] un protams nekas neiet, uzstādot pēc vinu "!helpa".... Labak samaksāt 10Ls (kas reāli ir 5 cigarešu paciņas - var tak'š iztikt ) un dabūt normālu serveri un tad rakāties pa internetu un meklē sev vajadzīgos uzstādījumus un modus... vsjo.. savu esmu pateicis.... puika Edited August 14, 2008 by TUUPLIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 topiks jau ir bijis pirms kadām 2 nedēļām un cik var par tiem wos.shop labāk 95 sant un noperc vai sataisi pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUUPLIS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 piekrītu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) Wos shop nekad nav paticis un nekad nepatiks, jo to visu ko viņi pārdot guuglē var atrast pa 5 sec. Edited August 14, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
aIkoNz Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Nu tas tavs shops labi uztaisits bet butu sametis kko noderigaku nevis tos meslus no wosa... Viss parejais jau ir pateikts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 ja kadam vaig kvalitativus serverus tad sakiet man jo uz sim lietakm loti dzudz pieprotu! par to ka es taisu serverus es ludzu tikai minimaalu samaksu un ta butu registrejieties seit un vis par to wos -tas ir pilnigs mesls tad drizak iztieku neka kko no turienes velku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts