Jump to content
GIGN Forum

TUUPLIS

Mirstīgais
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About TUUPLIS

  • Birthday 08/18/1991

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Interests
    muuzika,virtual design,<br />gjitāra, kompji

Contact Methods

  • Website URL
    http://bartz.oo.lv
  • ICQ
    0

TUUPLIS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Sveiki. Izdomāju kārtējo reizi nomainīt CMS un sadūros ar sekojošu kļūdu. Kad ieeju iekš "Global Configuration" un izlaboju informāciju, uzspiežu "SAVE" un man izmetās, ka JFolder::create: Infinite loop detected wtf? es kkur padzirdēju, ka tas varētu būt dēļ kautkāda galamērķa nepareizu nosaukumu, bet es tieši nevaru atrast kur un kas jāmaina. HELP!
  2. Šis vairāk atiecās uz tiem, kuriem ir dotas privilēģijas mainīt lietotajiem nikus. Tad nu lūdzu nomainiet manu uz kliedzienz vai puikaaa.
  3. Lieta tāda, ka atradu, ko labaku par e107 - joomla, tad nu es viņu ekstraktēju iekš www mapes, bet skatos, ka tur abiem diviem ir index.php, un joomlu ekstrakteejot vinsh prasa, vai aizstaat index.php ? Nu es spiezu, ka jā, bet tad vinsh aizstaajot to Appserv index.php failu vnk pazudina, un nekas vair nenotiek "blank". Atkal uzlaidu backup atpakalj un megjinaju ekstraktet bez joomla index.php, tad atverot http://localhost/install.php vinsh parāda, ka Restricted access. wtf? help! man oderētu arī jebkāda veida saīsnes no kautkādām pamācībām, kuras palīdz novērst šo te kļūdu. paldies jau iepriekš.
  4. ņāā.. es jau labāk atbalstu Joomle gatavie tools, izveido vel savu dizainu un vispaar kaa piparinsh mna readme nevajag, es vnk php mazak saprotu tos skriptus, tapec pec palidzibas nacu, nevis morali klausities
  5. Saucās - gribēju uztaisīt webserveri... 1.Uzinstalēju Appserv 2.6.0 (tjipa win32), 2.Restartēju kompi, 3.Novelku jauno e107 versiju, iekš c:\appserv\www\ uztaisu \wsa\ mapi un \www\ mapes saturu izgriežu un iemetu iekš \wsa\, un e107 saturu iemetu \www\ mapē. 4.Tagad taisu vaļā Internet Explorer, ierakstu http://localhost un viņš man izmet šitādu te brīnumu... Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 250 Attaisīju vaļā to class2.php failu nu un tagad atrodu to 249 un 250 rindu un tur stāv reku šitais - $sql =& new db; $sql2 =& new db; Tā kā iekš PHP praktiski neko nesaprotu, stresa dēļ izdzēsu šamejāš rindas, nu un itkā palaidās tas localhost/install.php, ievadu visu informāciju, pie datubāzēm ierakstu mote, atķeksēju "create" un spiežu "Continue" un tad vnk nekā nav, "blank page" Ir kādam kāda nojausma kas pa "ģēlu"? Baigi gribās normālu webserveri paturēt uz kadu laiku... Help!
  6. vajag ātri palīdzibu. Nokacaaju Microsoft Office 2008 final edition.iso laizot setup man metas ārā "Setup cannot find the required setup controller file." Taisot vaļā pa taisno Office.msi arī tas pats. Man ir Windows Vista 64x. Help!
  7. nejau par to gāja runa. Man nav žēl to 2LS (nenopirkšu 1x mēnesī cigaretes )Man vajadzēja lapu, kura darbojas noteiktu laiku. Jo spēļu serveri turēšu uz sava kompja bet webu uz cita, tākā serveris būs 22/7 tad man vajag kkadu "site temporaly down" lapu u know?
  8. diezvai. ess labāk palikšu piee domas par ārzemju hoostu un domēnu. paldies Jums. offtopic!? p.s.
  9. hmm... nu pamēģināšu. Lūdzu cilvēki kādas vēl idejas?
  10. Sveiki. Uzbliezu vienkāršu appserv web serveri. Tagad, kad kompis ir izslēgts tad saits navp ieejams, tomēr es gribētu uzzināt, vai nav iespējas, kad mans kompis ir izslēgts uzčiņīt tā, ka parādās kkads uzraksts piem. "Saits ir offline."? Vai vēl idealāk kā var uzlikt tā, kad mans kompis ir izslēgts, bet kkur uz cita servera ir kkadi faili un cilvēks var ieiet un kko minimāli apskatīties!? Help!
  11. TUUPLIS

    Shop-wos

    SHOP.WOS reāli iesū*ā, jo cik pazīstamo nav izvēlējušies samaksāt 3Ls par (piemēram) Counter Strike serveri [CSDM] un protams nekas neiet, uzstādot pēc vinu "!helpa".... Labak samaksāt 10Ls (kas reāli ir 5 cigarešu paciņas - var tak'š iztikt ) un dabūt normālu serveri un tad rakāties pa internetu un meklē sev vajadzīgos uzstādījumus un modus... vsjo.. savu esmu pateicis.... puika
  12. Tev to nevajag, tici man! Uztaisi ākuma vienu normāl userveri un tad jau domā par pārējiem puika
  13. shie kursi stpc ir blakus kursi .. es njemu +2 gadus programeeshanu (programeetaajs) Tada dziivee... bet nu tagad... Vai kads nu nevar peteikt kvai maajienu. ? Nu neesat taksh jus muljki
×
×
  • Create New...