MeGaPiiLe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 eee, tikko pameklējos prikolam vecos topikus, paskatījos un atcerējos ALLSTAR Game, bija vēl mūvijs, nu tāda gaļa. Varētu jau atkārtot tādu padarīšanu, ko sakat? Varētu tīmus: Gign vecie buki Gign krushilas Gign jaunie valdonji protams nespiezhu shitos bet nu padomāt jau var. Gribu GIGN ALLSTAR 2008 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Tikai ne CS ... EDIT : Laigan būtu smieklīgi CS uzspēlēt tagad. Pēc TF2 diezgan nereāli pie CS fizikas pierast. Edited August 13, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ......Varētu jau atkārtot tādu padarīšanu, ko sakat? Varētu tīmus: Gign vecie buki Gign ....... GIGN JAUNAIS UN Samuray'a PAGAIDĀM NESKARTAIS BUKS - KUILIS! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Tieši doma ir CS, jo TF2 nu visiem neiet uz PC, bet cs 1.6 pat uz vēsturiskajiem iet + daudzi šeit nav spēlējuši diezgan ilgi cs Būtu interesanti pavērot (minority variants) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 atceros, ka pagaajusho gadu( vai aizpagaajusho) paarsvaru njeema fragoshana nevis prikoli, kas iisti inchiigi nebija, bet taa pat vareeja paarsmieties par dziedonjiem un par worma komentaariem, kad vinjsh ieksh vt ienaaca un komenteeja kaa visi izklausaas... funs jau bija, buutu vairaak prikoli buutu daudz forshaak... ideja par GIGN ALLSTAR jau nav slikta, tikai zheel, ka neviens negribees uznjemties taa riikoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 ideja par GIGN ALLSTAR jau nav slikta, tikai zheel, ka neviens negribees uznjemties taa riikoshanu Da denja ir cilveeks frageris "Nerunaajat tik skalji, es neko nedzirdu" . Btw, ja kaads man dos pravas es varu noorganizeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 vajadzēs serveri, sarunāt laiku, kad visi TIKS uz all star game, savākt spēlētāju (domāju nebūs grūti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Es domāju, ka nebūs grūti, kur nu. Es arī domāju, ka ja to vadīs kāds kā tu tad gan varētu būt problēmas ar savākšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Pirms taisiji so topiku, runaji ar kadu gign galvu? Jo cik zinu nesen ari bija sads topiks un vins tika aizverts ar resunu vai nu sogad vispar nebus vai tiks runats aprili - cik zinu tad pagajuso gad un ari katru gadu vins ir aprili, varbut sogad bus kads iznemums, bet nu lielas saubas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 bļēd, minority, es nesaku, ka es tagad iešu un rīkošu gign allstar. vnk ideja, kā 4 fun savākties un iet uzspēlēt 10x10 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 I'll be waiting for it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 biju pat aizmirsis par šādu izpriecu. ļoti gribētos uzspēlēt. atceros, ka man abus gadus ir paveicies ar komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) visus topkus nelasot saku ka vajag all star game, bet datumam jaabutt zinaamam 1 vai 2 meeneshus iepreiksh jo ir tik gruuti izbriiveet visu nakti prieksh cs! Atceros pagaajusho allstaar gami - kaa saaku speeleet taa bij jaaiet graudi kruat un vsjo @ all star game eskaa ff! Negribu taa vairs! p.s min0roty tu vispaar atceries kad tu kaut ko pozitiivu esi pateicis? Bez taa lai tu kaut ko sliktu nepatiektu neviens topiks veel nav izticis! bad for you! Edited August 13, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 vnk ideja, kā 4 fun savākties un iet uzspēlēt 10x10 . bļēd, tu for fun 10x10 vari ar poģa Saņu, Vasju un viņa draugiem uzlaist. GIGN Allstar, kāds tas bija pirms diviem gadiem, bez lielajiem pimpjiem neuztaisīt. Tur tomēr kaut kādu organizāciju vajag. *khem*Uz jaunā servera diezgan forši slīdētu 16x16 servuki*khem* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Iepriekšējā gadā (vai 2 gadus atpakaļ??? ) bija tīra fragošana! Tik atceros, ka pieprasījums bija diezgan paliels, jo daudzi vēl palika rezervē un cīnījās par iekļūšanu kādā komandā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 I'm in!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Mans liek domāt , ka vajag 4 nevis 3 komandas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 I`m in! Vecais buks Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja kāds vēl kautko šādu nopietnā līmenī domā uzrīkot (par ko es šaubos ) es piedalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Vajadzētu tādu super gaļu kkādu 20 vs 20. Ja tas vispār ir iespējams Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Vecais buks Bwahahahaha! anyway, kad iznāks movie, pasauciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 14, 2008 Author Report Share Posted August 14, 2008 Kamēr kāds no galvenajiem adminiem (macho, worm, EDD, odinsh un visi citi vecie buki ) neko neteiks, nekā nebūs, Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Pagājušos gadus es kā losis nogulēju tapēc vēl nav bijis tas prieks uzmočīt, tāpēc, piesakos jau tagad, jo vēlāk, ja viss izdosies, visi cīnīsies par vietām un es kā krutaks varēšu norādīt ar pirkstu uz šito postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jā, ņemot vērā to, ka uz iepriekšējo pieteicās nenormāli daudz cilvēku, bet ieradās mazāk kā puse diezzin vai kaut kas tāds vēl notiks. Tukši runātāji lielāka daļa te ir, tas pats ar gign tusu, lielie 100% braucēji, protams, atkrita mizalas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ja neskaita to, ka es neesmu spēlējis cs vismaz kādu gadu vai pusgadu, tad jau varētu piedalīties, esmu gatavs fragot kā nemetas, bet protams, es manu balsi atdotu par tf2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now