vincister Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 http://www.teamfortress.com/post.php?id=1738 un http://steamgames.com/tf2/heavy/ Nav jau īsti ko piebilst, forši. P.S. Ā ir gan ko piebilst - iečekošu jau tagad to karti. EDIT: Eh, EDD paspēja ātrāk uzrakstīt īso jaunumu, tikko pamanīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Beidzot! Tak nevarēju sagaidīt! Edited August 13, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Naisiks. Tikai žēl, ka man tf2 vairs nevelk... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Yes, ir jauna informācija par kuru spekulēt. Heh, tie cimdi izklausās interesanti. Hahahahaha, achievementiem stilīgi nosaukumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Pushkin the Kart Stalin the Kart Communist Mani-Fisto Lenin A Hand Krazy Ivan Photostroika Rasputin Mazliet bēdīgs apdeits priekš manis. Nekad nespēlēju Heavy, tākā šis man tik visu sarežģīs. Laigan ar Snaiperi būs tieši vieglāk pretinieku rindas retināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Tagad būs perfekti! Daudzi spēles ar heavy, un ar sniper varēs hs taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jauna karte klaat vareetu buut baigais shkaideklis- vienliimenja ratinju stumshanas karte Besii tie cuming soon achivmentu lapaa, bet nosaukumi ar forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 tā badwater basin ja godīgi izskatās diezgan prasta un ar little detail - parasti kartes ir tādas - izsmalcinātākas. Šitā kaut kā neizskatās īpaši interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Tik jautri izskatās ,ka būs ar heaviju spēlēt Gaidu cimdus ^.^ Nu jā snaiperiem būs forši spēlēt. ĀĀĀA kā man gribas soldier ačīvmentus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Gaidu cimdus ^.^ Nu jā snaiperiem būs forši spēlēt. ĀĀĀA kā man gribas soldier ačīvmentus. Diezgan intresanta tā mape izskatās pēc skrīniem. btw.Man šķiet ka vissintresantākais updaits būs inžinierim Edited August 15, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 mm inžinieri manuprāt viena no labākajām kartēm! Vajdzētu inžinierim jaunu sentry, kas spēj šaut cauri uberam ^_* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 mm inžinieri manuprāt viena no labākajām kartēm! Vajdzētu inžinierim jaunu sentry, kas spēj šaut cauri uberam ^_* Nesakariigi. Jaa un heevijam vaidzeetu jaunu ieroci kas padara vinu nereedzamu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Nu, es vienkārši nevaru iedomāties, kādi jauni ieroči var būt inženierim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Varbūt kkāds close-range sentrijs ar liesmu metēju apmēram kā pyro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) haha Natasha xDDD vieniigi nez cik daudz paleelinaas pretinieku ja jau liidz heavy leenumam tad vispaar kruti bet diezvai taapeec droshvien buus vnk alternativais ierocis kuru varees izmanntot kad buus apnicis sasha edit: vo achivmentiem apraksts ir!!! edit2: HEAVY arii varees ar taunt nogalinaaat edit3: Konspicuous Konsumption: Eat 100 sandviches. wtf Edited August 16, 2008 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Interesanti, kā varētu izpildīt šos ačīvmentus : Konspicuous Konsumption: Eat 100 sandviches. un Don't Touch Sandvich: Kill 50 scouts using Natascha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 50 skautus ar natašu jau vēl kaut kā, bet kā to 100 apēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Runaa kas tas sandvich buus jaunais ierocis. Pats kautkaa domaju ka tas buus jauns taunts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Šotgana vietā Sviestmaize Tipa jāpaņem nomesta maize kā ammo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Nu, ko, būs jautri, es tā padomāju ka būs reālas problēmas, jo meduku nebūs, visi ar heavy bērs, a pats galvenais - Mediks nebūs, kas ir vajadzīgs lielākajā daļai Arčievmentu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Es būšu medics XD Macho a kurš ir natasha? Edited August 17, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 kruti ačīvmenti. Nepatīk vienīgais tas nataša + skauti, jo man personīgi neliekas, ka es ar to natašu īpaši spēlēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Meet The Natascha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Man interesē, kas būs jaunais ierocis vinčas vietā. Kaut kā mana fantāzija nestrādā šajā virzienā, lai pat varētu iedomāties. Principā no šīs apdeitu pakas visvairāk gaidu jauno mapju modi un jaunās 5 kartes tajā + gribās ietestēt jauno payload mapi. cp_steel iemēģināta jau pāris mēnešus atpakaļ, bet tad viņai bija bagi, kas karināja serveri. Tagad jau Valve vai pats veidotājs tos droši vien būs novērsuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Tā loģiski un neloģiski domājot, vinčas vietā būs nogalinoš sendvičš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now