Chiky Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Kads zin kur var nopirkt no 60-120 cm garas UV lampas tadas pashas kaa klubos Kad ienak ar baltu abgerbu reali taa spiid violeti Butu loti labi ja varetu iegadaties Riga par sapratigam cenam Gribas istaba ielikt pie sienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 taisies tēlot csi sev mājā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 tavus spermas traipus uz monitora/gultas/grīdas/suņa etc. varēs redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) pretekli, cik tu mums esi atspratīga! Man jau žēl tevis paliek. Edited August 12, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) man derētu viena maza, lai mani skorpioni tumsā sīpdetu ir sugas, kas spīd zem uv. tā šos meklē pa naktīm. manējie ar laikam. Edited August 12, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 ir sugas, kas spīd zem uv. tā šos meklē pa naktīm. manējie ar laikam. Tev ir skorpioni? Omg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 divi gabali. viens smilšu tunesijas otrs...melnais tunisijas via kautkas tāds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Zooloģiskajā dārzā tropu mājā pie skorpioiem var ieslēgt UV lampu uz 30 sec laikam. Ja tu viņu dedzināsi visu laiku, tad tie skorpioni beigs spīdēt. Viņi nevar 4ever spīdēt. Tā viela, kas spīd, UV gaismas ietekmē paliek neaktīva pēc laiciņa. Tjipa tavo. Tā ka nepārcenties. Gribi, incantu gaismu istabā - pērc neonu. I zvēruļiem būs miers Edited August 12, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Man majas ir UV lampa! Kaa es vinju nopirku 3rreiz palietoju un viss taa vinja tur stav Da vinja reali acis bendee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 (edited) To majas labu es pats ari atradu bet nee paldies nejau cenas bet tas lampas un atrasanas vieta Pluss es prasiju riga Edited August 12, 2008 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) A kur ta tos skorpionus dabūji? Edited August 13, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 es to pašu gribēju pajautāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 kas ta par pliko Alisi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 reklāmas triks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 acis bendesi ja nebus cita gaisma!! kursa biedram ir, vinjs sudzejas ka visam tapetem salaiduma vietas var ieraudzit, un acis sapot no tik intensivas gaismas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 esmu tik' POPulaara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 nu mazgadīgo gign dročītāju vidū, protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) ka u'vas tut vso zapu6eno Edited August 13, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Nenu man jau patik lielakais oftopics sakaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) Alise es tevi vispar nezinu un kāpēc tu domā, ka tieši tu + Tas bija reklamas triks. Edited August 14, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) + Tas bija reklamas triks. zini veel kaadu Alisi, liidziigu man? p.s. kaa reklaama, darbojaas? Edited August 15, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ir sugas, kas spīd zem uv. tā šos meklē pa naktīm. manējie ar laikam. cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Te vajadzetu taa varnas sadot ka maz neliekas bac es prasu par UV lampam te viens saak runat par reklamu otrs par skorpioniem un kautkaads alex tev rok vala postus NIKULIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 Nu okey biki sajaucu adreses Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 fucking retard. bļad izlasi ko es rakstiju un tad dirs par offtopic. + itkā tev gabals nokristu no tā, ka kāds ne pa tēmu iebrauc. P.S kā, kur iegādājoes neminēšu. ja cilvēks tiešām vēlās, pats atradīs. ja domāmjāt melā tirgus variantus, tad es nezinu, ja arī zinātu neteiktu dundukiem, kādi te apgrozās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now