Jump to content
GIGN Forum

De_wbprod


d3ad_nOw
 Share

Recommended Posts

De_Wbprod
Map made by MoRoN (d3ad_nOw @ gign) [email protected]
Teroristu misija ar bombačkām uzspridzināt tukšu konteineri vai pilnīgi neko, Kontr-Terroristiem ir jāsaglabā savs lepnums, neļaujot teroristiem spridzināt bombačkas viņu dzimtajā pilsētā.
Texture by Marc Schrode

Fināla versija

Ekrānšāviņi
n8ucagbb4opyl6vaqnn.jpg
fnren4x6tlfgwh0v790.jpg
wqlkaej8hu47powsxl1.jpg
l44wj08ptkghskabks2c.jpg
xc8e5q5aexpwpj2m7cp2.jpg

Lejupielāde
Source 1
Source 2

Spešal senks to -
pRopaaNS,
LIONz,
Deimoss,
Brazer,
Pieshels no Netgames.
Uzlabojumi
*Galvenie bagi salaboti
*Pievienotas kastes
*Pievienoti konteineri, mašīna
*Pievienotas gružu kastes (Shine pierunāja)
*Daudz grafiskie uzlaboju (Tekstūru maiņa)
Edited by d3ad_nOw
Link to comment
Share on other sites

6,5/10 pec skriiniem spriezhot. Mape jau kopuma izskataas normaala, bet lauki taadi patukshi. Protams nevajag uz katras ielas stuura baazt kastes XD. Pietiktu ar paaris ielas lampaam.. elektriibas kasteem.. vairak nostuuros pa kaadai mucinjai un visaadiem citadiem siikumiem. Pie tekstuuraam jaapiestraada nedaudz un pie arhitektuuras :). GJ :).

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Atkritumu konteineri un ielaam... izskataas, ka kaut kaaada noliktava tev tur.. nu anyway.. kadu elektriibas kastiiti pieliec pie maajas. Objekti, kas apgaismotu ielas vakara/nakts laikaa(ceru, ka saprati :o). umm.. ja godiigi taa arii ir mana probleema.. nezinu, ko baazt savaa mapee.. kautgan kastes arii nav slikta ideja. Protams tavaa mape vajag paaris kastes(2. skriina no apakshas vinja ljoti labi iederas.. vismaz izskatas labi :). Vareetu megjinaat vairak metaaliskus objektas(stienjus.. zhogus... trubas(?!)) ielikt kartee un vispar buutu ideaali :). Citaadi visas mapes izskatas vienaadas.. kastes.. KASTES un tikai kastes :(.

Link to comment
Share on other sites

:superlol::sparta::10cm:

Mape izskatās spēlējama, tikai nepatīk pāris tekstūras un ka uz kravas mašīnas nevar uzlekt visur kur vajadzētu... :thumbsup:

vot tu esi :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: ir arī iespējums uztaisīt bez kastēm piemēram dabas veidoti šķēršļi ka akmeņi un klintis.

Link to comment
Share on other sites

Un koki, mucas utt, tā kā css... :superlol: Kāda jēga no tā? Cs`ā vienmēr galvenie elementi ir bijuši kastes, tur nav ko domāt... :fsckinsad::muahaha: Galu galā cilvēki, kas nav pametuši cs un pārgājuši uz css, domā vairāk par gameplay un kkādi koki, krūmi, akmeņi to bojā... Pamēģini nopozicionēt aiz akmeņa vai koka... Būtībā no tā elementa nekādas jēgas nav! Tikai traucē... :lalala:

Link to comment
Share on other sites

Ok, tad es eju ārā paskatīties uz kokiem, būs tāds cirtiens, ka prieks! :) Drīz pabeigšu savu mapi, kuru šodien iesāku taisīt dēļ tā ka MoRoN mani pabakstīja skaipā sakarā ar šīs mapes testēšanu... Viņa iedvesmots izdomāju pēc ilga pārtraukuma atkal kādu mapi uztaisīt! :)

p.s. nez kāpēc piranesi nav populāra mape, tur tak ir koki, arhitektūra, labs mapes izkārtojums un viss īsts tik skaisti! Kāpēc cs`istiem riebjās css... Es jau nesaku, ka visp neko nevajag tikai kastes, bet tādas lietas ir otrajā plānā, kkur fonā vai kkur citur kur netraucē..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...