Jump to content
GIGN Forum

Krievijas Invāzija


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Godīgi sakot viss šis chernis iesākās ar to , kad Staļins nāca pie varas ar savu "Mega " plānu , izšaut/izsūtīt visus Krievijas intelģences pārstāvjus , lai viņs varētu savu idiotismu borēt atsaldētiem tomātiem , kuru atvases nav daudz ko gudrākas. Var redzēt , ka Vladimirs Putins ir apveltīts ar talantu idiotismā , tik stulbu prezidentu , nu jau ministru prezidentu Krievijai sen nav bijis, 3 lielākie idiotu TOP3 Staļins,Nikita Hruščvevs un topu noslēdz Putins, šādu prezdinetu var vienīgi tikai iedalīt "kreisie", kuri Putinu ir izbāzushi cauri savam slepenajam dienestam , kad vēl pastāvēja PSRS , kur visiem viņu krutajos "bootcampos" borēja iekšā pilnīgu idiotismu + savu izkropļoto marksismu. Medvejevs ir lelle , ko operē Putins. Putins ar šo gājienu ir pierādijis , ka viņš ar galvu sen vairs nedomā. Vienīgi runājot par šo konfliktu ir skaidrs , ka NATO , vai jebkādas citas institūcijas neiejauksies šajā konfliktā , jo Eiropa baidās no Krievijas , un visiem gribās dzivot siltā dzīvokli , ēst siltu ēdienu. Krievija šādi var atļauties darīt , jo Krievu gāzes vads ir kā vēna Eiropai. Vienīgi , kas vēl kaut ko var iespaidot ir ASV, bet ar tirliņu Bušu priekšā nekas nenotiks. Optimālākais variants šajā konfliktā ir vērst ekonomiskas sankcijas pret Krieviju. Morāle ir tāda , ka no Krievijas vienmēr ir jauzmanās arī Latvijai , jo tajā valstī valda pilnīgs bardaks, un Latvija ar visu savu dalību "NATO" , nevar būt 100% droša , ka Krievija nesāks pēkšņi šaut uz Baltijas valstu pusi. Ko Krievija iegūst no ekonomiskā viedokļa ir nafta un inflācijas krišanās mazliet.

140px-Medvedev_WEF_2007_cr.jpg <<<<<< ESMU LELLE DARI AR MANI KO GRIBI.

Saeima īpašā paziņojumā ārkārtas sēdē nosodīja Krievijas militāro uzbrukumu Gruzijai un izteica līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem. Par paziņojuma pieņemšanu nobalsoja 64 deputāti, pret bija četri un viens atturējās. Balsojumā nepiedalījās "Saskaņas centrs" frakcijas deputāti, kas iepriekš bija pametuši zāli.

^^ Lūk arī atsaldētie tomāti te pat Latvijā...

The US defence chief has warned relations with Russia could be damaged for years if Moscow does not step back from "aggressive" actions in Georgia.

But Robert Gates said he did not see a need for US military force in Georgia.

Piebeigšu šo visu ar teicienu : " Krievs paliek krievs!" No offence

557563_05.jpg

557567_09.jpg

557562_04.jpg

556861_09.jpg

556866_14.jpg

Izsaku līdzjūtību visiem Gruzijas pusē bojā gājušiem un viņu tuviniekiem

? Hivemind

Edited by vecis2k7
Link to comment
Share on other sites

1. Pats esu 1/2 krievs tāpēc tādu sūdu nerakstītu jo man arī tad būtu jānosprākst ;)

Hive +1

Labi, labi. Tu vienkārši runā tik pārliecinoši par stāvokli Gruzijā, itkā pats tur būtu bijis. Tāpēc gribēju dzirdēt pāris faktus no tavas puses, kāpēc esi tik pārliecināts. piis

Link to comment
Share on other sites

Tāk padomāsim.

A) Krievija ir miera uzturētāji gruzijā ok.

B) Tur kautkādi iekšējie kari notiek, ok.

C) Drīz Gruzija klūtu par NATO valsti ok.

1. Caur/gar gruziju gāja kautkāds gāzes or naftas vads. Ja krievija dabūtu to daļu viņiem atkal no tā būtu pelņa

2. Iekšējo nemieru nebija, paši gruzīnu civiliedzīvotāji un olipieši saka (kur vidū ir no abām pusēm)

3. Diezva krievi grib lai no visām pusēm pie vārtiem stāv ienaidnieks ;)

PIIS

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

Ar ko tu gribi teikt no visām pusēm. Pēc manām ģegrāfijas zināšanām es tev ieliktu -3 balles. Teorētiski Krievi ir ielenkti no 3 pusēm jeb, ziemeļiem kur pāri pa okeānu ir Kānāda, rietumi - Eiropa un austrumi - Aļaska jeb ASV

Link to comment
Share on other sites

Gruzija vēl ilgi nebūs NATO sastāvā. Padomājiet loģiski, neviens negrib smērēties ar kautkādu Gruziju, kurai pūrā ir divi autonomie apgabali (Abhāzija un D. Osetija), kuri pieprasa neatkarību. Lai tiktu iekš NATO, Gruzijai ir pašai jāatrisina sava maziņā problēmiņa. Visoptimālākais variants, manuprāt, ir Gruzijai atzīt Abhāzijas un D. Osetijas neatkarību, lai Krievi aizrijās, taču problēma ir tā, ka alkatīgais Saakašvilli negrib laist vaļā daļiņu no sava melnā zelta.

Link to comment
Share on other sites

Muhamed ali, Face un viņiemlīdzīgie, esiet, lūdzu, tik laipni un labāk palasiet, ko gudrāki cilvēki te raksta, nav ko bezjēgā pļūtīt ;)

Eu, a kā jums liekas par to Krievijas "atkāpšanos"? Nu, ka Krievijas bruņutransporta konvojs ķipa iemauc dziļāk Gruzijas teritorijā, lai, citēju : "..organizē kaut kādu koridoru saviem spēkiem".

Link to comment
Share on other sites

Gruzija taču vēlas iestāties NATO, bet NATO neuzņem valstis, kurām ir nenoslēgti teritoriālie līgumi, no vienas puses Gruzijai karš bija nepieciešams, lai to jautājumu atrisinātu. No otras puses kapēc tā Krievija tik izsmisīgi lien Gruzijas teriotorijā? Irāka v2? :whistling:

Tikko noskatijos in rīl filmēto, nu paši civilie, kas tajā rajonā dzīvo apgalvo, ka paši gruzīņi iebraukuši ar tanku līnijām un sākuši laist ložu grēdas pa ēkām pēc tam to norakstot uz krievu rēķina, pat 2 amerikāņi teica, ka vainīgie ir gruzīņi, bet amerikāņi jau ir gruzīņu atbalstītāji, diez vai melo. Bet visi jau zin, ka ir makijāžs, respektīvi paši krievi uzvelk gruzīņu formas un aiziet, Čečenijā jau viņi to izmēģināja, kapēc gan to neizdarīt arī šajā gadijumā? Tas daudz ko atvieglo.

Bet kam īsti ticēt? Fakts pret faktu, neredzēšu - neticēšu ne vienam ne otram.

Link to comment
Share on other sites

viedi vārdi, tiešām.

principa pēc:

Latvija ir gatava nosūtīt savus novērotājus un miera uzturētājus tiklīdz būs panākts mandāts starptautiskai misijai.

Zatlers un Bušs vienojās, ka nepieciešama stingra nostāja 19. augustā paredzētajā NATO ārkārtas ārlietu ministru sanāksmē, ņemot vērā NATO Bukarestes samita lēmumus, kur sabiedrotie panāca vienošanos, ka Gruzija būs NATO dalībvalsts.

Not my website.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...