Jump to content
GIGN Forum

Up.


Recommended Posts

Ta ka pedeja laika esmu ieverojis ,ka CSDM ir pazudushi daudz admini k.kur no cs un taja skaita ari daudz normalu playeri kuri zin ko vajag ko nevajag ,tapec naku sheit prasit acc paaugstinajumu ar labo un milo xm .) ,jo reizem serveri sanak tadi b0ti kuri 5 minutes mekle pogu lai varetu izveleties ieroci un ari taja skaita voti tik ilgo spiezh kamer pazud musu dargais x_votemap .(

Velkas ko esmu ieverojis ,ka ir vnks stulbi cilveki kuriem ir galigi p0h0j ko vini spele tapec ari spiez 2 un del viniem ari mums ir jaciesh .( Vel kapec vajag xm ta ka standarta mapes ir vnks apnikushas (domaju ka visi piekirt) un gribas k.ko jaunu nevis tas 2 mapes spelet visu laiku de_inferno un de_italy jo esmu jau izjutis ka ir visu laiku spelet vinas neka esmu jau nospelejis 255 Stundas.) - http://csdm.gign.lv/player.php?id=149

Tapec reizem xm noder jo b0ti saspaida 2 vai ari trukst 1 bals kuru del nav piespiedis tas cilveks kursh mekle to pogu vai ari ka es teicu vnks stulbs cilveks kuram ir p0hoj ko vinsh spele .(

Tapec ludzu shadas situacijas prasit jums xm lai butu man un citiem ko spelet !!!

Ta ka es jau teicu standartu mapes jau ir zb es reizem mapes beigas uzlikshu shis mapes cs_assault ,cs_office ,de_nuke ,de_dust2 ,de_dust un savu milako cs_militia (CS_MILITIA) .)

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

"vnks stulbs cilveks kuram ir p0hoj ko vinsh spele "

a, tapeec vinjsh ir stulbs? Speelejot pret Tevi cw, lasot topikus esi atstaajis dranjkjiigu iespaidu. Es droshi vien, ka neatbalstiishu, jo man ir personiiga nepatika pret Tevi! :) Vieniigais tas, ka tu speelee kaa zadrots.

Link to comment
Share on other sites

Anti, jo es neredzu pamatu xm uz csdm... kaa arii es pats peedeejaa laikaa vairaak uzturos csdm un es tevi tur diezgan reti redzi (vispar reti redzu kaadu no tiem adminiem kas prasiija xb uz csdm) Kur tad visi kaartiibas uztureetaaji noziedeejushi?

+ peec dazhaam situaacijaam speelejot cs tu klaji izraadi savu nepatiku pret kaut ko ka piemeeram komandas biedriem, un shaados gaadiijumos tu arii vareetu nerespekteet kaada admina likto voti un uzmest prosta xm.

karoch man viss!

Link to comment
Share on other sites

Es tak neprasu te k.kadu xg ,xk ,xwho ,xslap un xslay tikai vienigi xm kur ir vajadziga tamdel lai es varetu uzlikt mapi kur pietrukts 1 bals kuru ir nopudelejis tas cilveks kursh mekle pogu 5 min.

Shis nav pubs kur prattiski visiem ir regoti niki a csdm varbut ir tikai 5% regoti tamdel cilvekeim burtiski sakot ir p0hoj .(

Nakts stundas es pat esmu licis x_votemap uz dd2 ,bet cilvekeim vnks nedalec ka ta mape ir kur sanak tauta. Es nebushu tas kursh nopudeles visu

P.S. Visi manejie x_votemap ir varbut sanakshu 20% damdel ka ........

Pat nemaz nemeiginashu do darit !!! Es nesaprotu kam del tu man dod ANTI ,ja man tikai rup CSDM !!!

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

Anti nav pret teviim, bet gan pret xm komandas peskjirshanu... Taa tomeer ir komanda kas ir ljoti maz adminiem un admini kuri ir ieguvushi sho komandu parsvaraa ir vecie zirgi. xm is for the pretenders - takaa nevajag lekt augstaak par savu dirsu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ja jau vini man nebutu tik vajadziga es nemaz neprasitu vinu ,bet reka sanaca.

Vakar pat puba sanaca tas par ko es te runaju jo csdm tas notiek visu laiku. Mape de_cbble kur nextmap ir de_odigy (parasti tauta nozud) jonathan lika x_votemap uz de_cpl_mill ,bet failed ,why ? tapec ,ka kads jau ka vienmer ilgi mekleju pogu vai vnks cilvekam nepatikas ta mape ,bet vinam vnks nedalec ka ta mape ir vajadziga. Pietruka 1 balss ,bet jonathan ar xm visu nokartoja. Tapec ari es prasu ..... lai ta man nebutu.

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

Shad tad ir taak, ka nav adminu serverii, un jamokas speeleejot Estate vai Vertigo, vai Italy, vai vel kadu no shim "jaukajam" kartem. xm reti noder tad ja pats kljudas pec nospied 2 kad iepercies vai citaa situaacija un kartes mainja tiek atcelta jo redz pietruks 1 bals, kad ir jau 12 balsis, bet vaig 13 no 19. Kas ir jau vairak ka puse piekriteju. Dodu no savas puses (+) klumpaHLTV. Daudz maz sakarigs cs.gign lietotaajs :)

Link to comment
Share on other sites

Da kaut vai banojiet mani par to, ka postēju tur kur nedrīkst, bet Dauņiem ( jā, ar lielo D ) vispār aksesu vajadzētu ņemt nost...

Velkas ko esmu ieverojis ,ka ir vnks stulbi cilveki

Man ir patiess prieks, ka tu pats arī esi sevi ievērojis.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Vispār kapēc viņam ir acc es nesaprotu serverī bieži lamājas uz citiem spēlētājiem. Kā arī esmu dzirdējis ka pa mic uz citiem bļauj pa to ka pieskrien viņam priekšā/patraucē.

Vienvārd sakot nesavaldīgs,nervoz cilvēks.

Es pasaku savu viedokli , par šo cilvēku un domāju ka galvenajiem tas būtu jāzin!

Edited by JuiCe
Link to comment
Share on other sites

Paga, ļauj man pasmieties :muuuahaha:

*hvatit*

Klumpa, ar tevi spēlējot pubā, tu nenormāli uztraucies par visu un bļausties pa mikrafonu par katru nieku. Savaldi nervus, ja nevari, tad sāc pīpēt. Un nekrāj dārgās stundas csdm serverī, sēžot spectator'os, kad kāds cits admins ir iekšā un uzticās, tam, ka tu skaties kādu un pārbaudi vai nečīto. Jau kuro reizi, domājot, ka tu visu kontrolē, ieejot spectator mode'ā vīlos un nobanoju 1 norecoil'nieku un 1 aimeru. Tikai neazibildinies ar tualeti vai "mamma pasauca", ne jau visu karti. Esmu pret xm izsniegšanu šim jaunēklim, jo viņš mainīs kartes , rakstot tās ar lieliem burtiem, kas nozīmē, ka visi dzims respawn'os, kas besij pus serverim. Bet viņam tas nedalec. BL to you klumpa.

edit:

:)

Varbūt krisijot un spēlējot uz skaņu 24/7?

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Runajot par to spec lietu ir biku savadak varbut reizem sanak uz 1 mapi beztolka nosedet ,bet parsvara es no CSDM Stati delete player un lai es to izdaritu es ieeju cs un uzrakstu xfb nick ja paradas banned tad dzeshu ara no turienes.

P.S. CLOSED

P.P.S 4ista jasak mazak spelet cs vai ari atmest jo galigi sviesta viss iet .(

Edited by KlumpaHLTV
Link to comment
Share on other sites

Izskataas, ka visiem klumpa nepatiik. Man vispaar liekas, ka vinsh ir ciiteris, nu bet neko darit, lai jau speelee :lolza: un klumpa nedusmojies uz botiem, kaa tad tu savaadaak taadu K:D dabuutu :)

Probleema ir vienkarshaak risinaaama : lai nav nevienam jaadod dievischaas XM tiesiibas, var vnk samazinaat playeru daudzumu, kuru piekrishana ir nepiecieshama mapes mainjai.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...