SaS^MAN Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Noleemu no dazhiem fragiem uztaisiit muuviku, sanaaca taa tiiri okej, bet ir kljuudas ( Vienaa vietaa atpaliek skanja, intro shvkaaka grafika, jo tika paarrendereets ) etc. Bet domaaju, ka ir ok. nohosteeju uz megauuberaatraa hosta Apollo Creed vs Rocky Balboa. http://faili.apollo.lv/download/sasman/original/535575.rar velkat, liekat atziimes, sakat kas patika, kas nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Pieeja liegta kapec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Man arī pieeja liegta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Man arī rāda: Pieeja liegta. Kā tad lai novelk? EDIT: Duraks, man vsp sķiet, ka tas faili.apollo.lv ir domāts, lai tu varētu uzlikt failus utt., bet nav domāt, lai citi varētu piekļūt. Tas ir pašam tur kkur laikam jātaisa, lai citi varētu piekļūt... Edited August 8, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Tagad should be work, vinjiem bija kkada hrenova zinja jaizsuuta. kr4 failu var nolaadeet 3 dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) O, tagad var novilkt Kad noskatīšos kko pateikšu EDIT: Kā īsa filmiņa, nav slikti Bet bija dažas vietas, kas man nepatika... Piemēram, kad beidzās visa fragu daļa, kādu laiciņu skanēja mūzika un bija melns ekrāns, bet, kad beidzās mūzika, tad vēl ilgāku laiku vnk bija melns ekrāns, man jau sāka likties, ka filma beigusies Tā jau nav slikti, fragi normāli, samontēts arī itkā normāli, nav pārbāzts ar efektiem utt. Edited August 8, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 man jorpojam rada pieeja liegta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Smuki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 jonathan, piedod ka neieliku tavu peedeejo fragu -5, droshvien ja ierkastiisi tad lamaasies uz maniim bija slinkums. ENIIVEJ PATEIKSHU VISIEM TUR BIJA JONIJAM NEVIS -4 BET -5 !!! ONE ONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 SAS^MAN - Man persхnоgi mыviks patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) o, es arii esmu ticis iekshaa taa jau ir ok, bet vajadzeeja dazhas vietas paatrinaat(piem tur kur tu ar awp) edite: neatceros nemz tos fragus, taka nekjer krenjkji... edite2: mozh kaads zin pirmo songu? Edited August 9, 2008 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Videomach uzraksts... Visā visumā filmiņa tīri laba, nuke man likās nedaudz par tumšu un tas melnums starp fragpart un outro arī bija mazliet jocīgs, bet kopumā ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Labais esmu muvijaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Wtf 2:02 - kaut kāds moments no nukes To pāreju uz outro varēji mazliet mazāku, varbūt ko nedaudz interesantāku Videomach uzraksts. Pirmie fragi @ dd2 ingame skaņa nesakrīt. Fragi labi. Mūzika laba, vienīgais, kas man prasījās pie pēdējās dziesmas bija kaut kādi stulbi deathi. Intro Nu neko - Patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mKZ.LeTHaL Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nuke, par tumšu. Intro - švaki. outro - nulle. VideoMach - tolks viņu lietot nesaprotu. Mūzika - vienīgais OK. Visumā - 4/10.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 mkz, paraadi kaadu no saviem muuvikiem. gribu redzeet, vai Tu tieshaam muuvijus taisi labaak par krX. Atradies 'zvaigzne'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 hmmmmm! Man rada pieeja,liegta! Nevareji kaut kur citur uzhostet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pieeja liegta - patiesham uzshotee citur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now