0.7lb Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 ir doma šonedēļ vai nākamnedēļ iegādāties .lv domēnu. vēršos ar jautājumu pie jums- no kurienes jūsuprāt būtu visizdevīgāk iegādāties lv domēnu ? pašlaik ir doma ņemt no nic.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 un tieši tur ar ir jāņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 varbūt varētu kādas idejas nosaukumam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Kāda veida projekts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 (edited) daudzfunkcionāls no biška pa visam, nevajg nosaukumu piesaistīt kādai tēmai. vnk k-ko skanīgu nav man īsti tādas orģinālas idejas Edited August 6, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 rejected.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 rain.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 07lb.lv jancis38.lv needforprojekts.lv mansdomeins.lv alalalla.lv bļeēejdirst.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 negribu.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 dažiem ir samērā orģinālas idejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Kad man būs mašīna, es izveidošu topiku, un lūgšu jums kādā vārda mašīnu nosaukt. Ja sakarā ar spēlēm, paņem kautkādu geimeriem.lv / g4xm0rz1.lv / play.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 (edited) droši Edited August 6, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Atvainojos par offtopicu! Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 bams.lv tuc.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti? pārkopē lapu un viss.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti? Ja hostēsies turpat, tad šķiet, ka freehostia bija arī savi dns. Reģistrējot domēnu, norādi freehostia dns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 explosive.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 bleg.lv Vismaz man bija doma taisīt.. nevis bleg.lv bet com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ja par to domain kur nemt itka zinu ka ir nano.lv pashi no turienes nemam nu itka sudzibu nekadu Nezinu ka nic.lv bet nano.lv 9Ls Gada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Nezinu ka nic.lv bet nano.lv 9Ls Gada nic ir 8.50 tas tavs nano arī viņu reģistrē viņu iekš nic.lv un par to paņem kā redzi 50 santīmus no tevis. aa un jā. tu smirdi. izdomā pats, kāpēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 zigmaars.lv vai arī jaa.lv, bet ja godīgi tad 07lb.lv pēc manām domām ļoti piesaistītu tautu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 NobarotsResnsKuilis.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 elve.lv - skan labi elvē punkts elvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Oral.lv / Noteikti par tautu sudzēties nevarēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti? pajautā nic adminiem lai nameserver nomaina. par tēmu : domāju ka no nic vislabāk ņemt.pec manam domam,nano,garmtech,citi pielik punktā tādas huiņas,kā piemēram ka saturs jāsēdina tikai uz viņu piedāvāto hostingu,vai tml.nez,pats ņēmu uz nic un nezinu īsti kāpēc ņemt uz citiem. par nosaukumu : ja šis ir tavs projekts,gan jau agrāk vai vēlāk izdomāsi kā saukt.ja domāts starptautiskai savienībai - angļu,ja lv - .ja nopietni kontenti lapā būs,tad ko grandiozaku,a ja tādi so so,tad vari pirmajam uz ielas satiktajam 1+ promiļu īpašniekam pajautāt ko viņš domā par rozā krūzīti ar salaveča zeķi attainotu uz tās...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now