Jump to content
GIGN Forum

.lv

0.7lb
 Share

Recommended Posts

Atvainojos par offtopicu!

Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti?

Es arī taisos pirkt lv domēnu no nic.lv, bet no tām lietām daudz nesaprotu, tapēc gribēju pajautāt, vai ir iespējams lapu, kuru turu uz freehostia.com, pārlikt uz .lv ? un ja var, vai tas ir sarežģīti?

pārkopē lapu un viss..

Ja hostēsies turpat, tad šķiet, ka freehostia bija arī savi dns. Reģistrējot domēnu, norādi freehostia dns.

• 2 weeks later...

bleg.lv

Vismaz man bija doma taisīt..

nevis bleg.lv bet com

• 2 months later...

pajautā nic adminiem lai nameserver nomaina. par tēmu : domāju ka no nic vislabāk ņemt.pec manam domam,nano,garmtech,citi pielik punktā tādas huiņas,kā piemēram ka saturs jāsēdina tikai uz viņu piedāvāto hostingu,vai tml.nez,pats ņēmu uz nic un nezinu īsti kāpēc ņemt uz citiem. par nosaukumu : ja šis ir tavs projekts,gan jau agrāk vai vēlāk izdomāsi kā saukt.ja domāts starptautiskai savienībai - angļu,ja lv - :) .ja nopietni kontenti lapā būs,tad ko grandiozaku,a ja tādi so so,tad vari pirmajam uz ielas satiktajam 1+ promiļu īpašniekam pajautāt ko viņš domā par rozā krūzīti ar salaveča zeķi attainotu uz tās......

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...