Jump to content
GIGN Forum

Uzmini Nu


traktorists^
 Share

Recommended Posts

Nezināju, vai turpināt veco topiku vai sākt jaunu, tāpēc laikam, ka sākšu jaunu, jo uzrakt vecus nav labi.

Runa būs par veco, labo Raimondu Grantu. Ja pirms tam čalītis bija nu tāds kā vienkārši stulbs, tad tagad var noprast, ka viņš ir patiešām slims :)

Ko es gluži nejauši manīju dr.lv vienas meičas dienasgrāmatā (reku links):

Es viņu nolieku, BEEEEET, pasakat ka tas nav smieklīgi ?!?!

Viņš ir atgriezies feisā - nikevecis. UN VIŅAM NAV NEVIENS POZITĪVS KOMENTĀRS. NEVIENS

Šī ir pirmā un pēdējā reize, kad es spriežu par cilvēku viņu nepazīstot.

Viņš lūdz, lai balso par viņu rayban konkursā. pirms ziemassvētkiem un arī tgd pienāk vēstules - ja esi par bērnu veselību tad aizsūti sms .. TAS NAV DOMĀTS BĒRNIEM. Tas ir, lai viņam būtu SOLi. Un padomājat, tie visi cilvēki, kas vinam ir saziedojuši.. ticēja.. Un domājot par to, ka Latvijā ir tik daudz bērnu, kuriem vajadzīgas operācijas, ārstēšanās.. ZHEEL PALIEK. BET VIŅŠ VNK TO IZDOMĀ LAI VIŅAM BŪTU PAR KO IELIKT 10, PASŪTĪT SKINUS! KRČ IZMANTOT SEV. BĻĀĀĀĀĀVIENS. TU ESI KĀDREIZ REKLĀMAS SKATĪJIES PAR LABDARĪBAS DIENU?!?! Tu, man liekas, vienkārši nodomāji - mm.. par to naudu varētu pasūtīt SOLus.. būtu perfekti.. ne? TU SAVOS 15 GADOS ESI SMAGIS SAČAKARĒJIS SAVU DZĪVI.. Tu iešot uz policiju par to, ka par tevi gignā raksts ielikts? :D:D:D:D JA TU NEBŪTU TĀDS IDIOTS TAD PAR TEVI NEVIENS NERAKSTĪTU. Pirms kāda laika feisā par tevi bija dienasgrāmatas katru otro, trešo dienu.. Internetā tu esi kruts, jā. bet dzīvē.. nezinu gan.. nulle, manuprāt.. es tērēju savu laiku, bet ne lieki. man vnk ir dusmas. milzīgas dusmas. labi, tu vari būt feisa ``karalis`` (vai arī karaliene), sēdēt kautvai divus gadus topā, man būs vienalga. Tu vari sēdēt tajā feisā visu savu mūžu. man būs vienalga. Jo tu esi nožēlojams, Tev pašam nepietrūkst savas dzīves, pirms tu piereģistrējies feisā punkts elvē ? tad neviens par tevi neko nedi*sa.. Tu visiem biji vienaldzīgs. Skolā tevi neatpazina. Viņiem bija vienalga par Tevi. Tagad, jau noteikti arī ir. Bet, daudz cilvēki tevi vnk norēc, par tevi uzjautrinās.. Man žēl tevis.

Mani iedegās maza dzirkstelīte iepostot šo topiku, lai jūs saprastu, ka to čali necieš ne tikai gigns, bet arī cita puspasaule, kā arī nu jau viņa otrās mājas- face.lv ;)

ninja edit: derētu palasīt arī tās dienasgrāmatas komentus :)

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

kur vinjsh nah dabon draugos tik daudz statistiku ja visi fuckeri bloketi? :10cm::sparta:

Šī persona nav tavā draugu draugu lokā, vai ir dzēsta/bloķēta!

Raimonds Grants ()

PĀRDODU SAVU PROFILU! 10 000 LV

čali blokeeja? XD

Edited by Natijs^__^
Link to comment
Share on other sites

Pats draugos neesmu reģistrējies, un šito lasot gandrīzvai prieks ka tā. Bet nu kur šitik slims var būt, es nesaprotu kā viņš vēl nav izdzēsts no draugiem, par tiem 10k viņu uz mūžu vajadzētu izdzīt no turienes, lai var mierīgi pakārties :axe:

Link to comment
Share on other sites

Mja, draugiem.lv vairs neiet, un neies visu nakti [čekojiet paši]. ūūūnnn, tas ka viņš mazliet ar galvu nedraudzējas, arī jau nav nekas jauns.

bet par tiem SOL'iem es nezināju... Par kaut ko tādu tiešām vajadzētu kaut ko viņam nodarīt... Tomēr, cilvēki tic, ka ziedo, lai palīdzētu tiem kuriem tiešam ir vajadzīga palīdzība :ermm: nevis kaut kādam mazliet aptrakušam ambālim :faaak:

Link to comment
Share on other sites

:D sukas bildi nevar apstiprinat ;(

gan jau moderātori guļ 1:18 :DDD Neviena no viņiem nav online :DD pat ja būtu, nedomāju, ka sēž un apstiprina bildes :) Rīt būs točna :D

btw ko interesanti viņš teiktu, ja viņam sāktu kko burzīt augumā, par tiem SOL'iem :huh:

Link to comment
Share on other sites

2.75 SOL = 35 sant, = vari ielikt vienu 10 bildei.

8SOL = 95sant [laikam] = bik vairāk kā 2 vai 3 desmitnieki.

SOL ir kā virtuālā nauda, par kuru vari pirkt skinus, statusus, likt 10, vēl visādas figņas, kuras es nezinu.

Edited by Amii
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...