Jump to content
GIGN Forum

WhiteDemon

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

WhiteDemon's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Uztaisiju banneri ar Banner Maker Pro for Flash 2,un gribu to failu jpeg vai jpg formāta,vnk viņu nevar saglabāt citos formātos kā tikai Flash File,nu ja kāds zin kā var saglabāt citos formātos tad lūdzu pasakiet,ja nu nevar,tad varbūt iesakiet progu,ar kuru var pārveidot no Flash File uz JPEG faila,,,
  2. tad ,ja nevari palīdzēt FUCK U TO!!!!!!
  3. Savā kordinācīja es nevaru viņu atrast
  4. 3.) tas ir Tituls,tjipa atrodi to memberi,un Tilte vietā ieraksti to ko tu gribi lai viņam visslaik tas rādās...
  5. Ja es nebūtu parādos līdz ausīm,tad tā ar'iizdarīt,davaj kāds pasaka
  6. Nē paldies,es visu naudu nodzēru
  7. Bļin ja es mācētu updaeitot kko,tad es tā izdarītu nevis te kko prasītu
  8. Man ir IPB 2.3.5 Forums (tev gan nav ) Nu gribu nomainīt veco (2.1.6) ar šo 2.3.5 kur man jāliek tas 2.3.5 lai viņš būtu manā forumā ceru,ka kāds saprata,ko es te saburtoju,es centos Pārmērīgais alkahola daudzums organismā dara savu Ceru ka kāds man palīdzēs man baigi patīk šis smaidiņš :khehehe: Ā,kā var uzlitk tjipa to bold kādai grupai,tjipa - <span style='color:brown'> nu kur tas bold jāraksta,lai grupas nicki būtu boldā rakstīti?
  9. Viņam šķība seja
  10. Tas Grants,tak ir traumēts,laikam no bērnības tāds idiots,viņš pārdod savu profilu pa 10 000 LVL :DDDDDDD
  11. ~ Kur jāiet,lai varētu uzlikt,ka tikai reģistrētie lietotāji varētu postot? ~ Kā var nomainīt tās iconiņas kur rakstīts IPB pie sadaļām,nu vai arī viņas kkā pats var pārtaisīt,kas,kā un kur? ~ Kā var pievienot augšā tās navigācijas daļā jaunu linku, kā šajā forumā, piem. : Faili,Serveri,Flash Spēles u.t.t ~ Kur jāiet,lai varētu iztulkot tos - My Controls,View New Posts u.t.t ~ Kur var nolādēt emoticons,un kur viņas jāliek.. Cerams,kād spēs man palīdzēt,esmu izmisis
  12. Ja es zinātu,tad labprāt tev pateiktu,bet no PC sajēdzu tikpat daudz kā blondīnes no mašīnām... Brazer - man tāda extra nav.
  13. Paldiesiņš oj nē kr4 uzspiežu uz to Advanced,un kur es varu atrast to video kartes nosaukumu,no pc saprotu tikpat daudz ka blondīnes no mašinām... nu tjip tur tie general adapten,kurš man jāspiež lai tiktu līdz video kartei?
×
×
  • Create New...