Jump to content
GIGN Forum

Pirmā Paštaisītā Mape

nelietis
 Share

Recommended Posts

Autors - nelietis, ja nu vēl nesapratāt.

Novilkt šeit

Screenshots:

Pārskats

ovrvw-copy.jpg

citi

pipe0000.JPG

pipe0001.JPG

pipe0003.JPG

pipe0006.JPG

Apraksts: mape de_whouzeN_beta

Pirmā man mape kuru tiešām varētu uzskatīt par karti. Komandas sāk katra savā ēkas pusē, T uzdevums ir tik iekšā noliktavā lai uzstādītu bumbu vai nu uz jumta vai pirmajā stāvā pie CT sākuma vietas. CT sāk pie vienas no ieejām, abās pusēs ārpusē var gaidīt apšaudi. Var līst iekšā un mēģināt noturēties tur. Lifts ļauj nokļūt otrajā stāvā.

O jā, esi pacenties. :) Nemeiģināju kā būtu spēlēt, bet pēc vizuālā šķiet labākais kas te redzēts. ;) Vienīgi tie tumšie stikli...

EDIT: Īsti nemācēju ar to liftu apieties. ^_^

Edited by Sebis

oo manām ausīm šāds vērtējums skan kā mūzika.. :D readme biju iekļāvis bet te neesmu vien lietu - es jo īpaši uzsveru ka tā ir blablabla_BETA, vēl jāveic iekšējie apdares darbi, nedaudz jānoapaļo, jāieliek vairāk detaļu un jāpiešauj kādas odziņas. nododu publikai tagad lai redzētu vai eju pareizā virzienā.

otrs - ja kāds sajūsminās par tām metāla kāpnēm, es neesmu autors. es, protams, tādas protu uztaisīt bet šīs ieraudzīju fpsb pie gatavajiem materiāliem un iepatikās. pārtaisītas lai derētu šai kartei.

Stikli - es paskatīšos. Saliku tik tumšus jo man taisot likās ka pārāk gaiši, bet tā varbūt bija tikai gammas un kontrasta vaina monitorā

Lifts - es pacentīšos izdomāt labāku sistēmu, vai vismaz padarīt esošo saprotamāku. Tjipa, durvis atveras tad ja pieej klāt, bet tās pogas ir domātas lai izsauktu vai palaistu liftu. neesmu vēl izdomāji kā panākt, lai katrā stāvā attiecīgā poga ārpusē darbotos TIKAI kā izaukšanas poga. plus vēl viena problēma ar liftu ir ka tas pēc katra raunda neresetojas kā nākas, un visos pārējos raundos pēc pirmā poga ir jāspiež divreiz, lai palaistu. ja kāds pa šo zina, esiet tik laipni un paskaidrojiet n00bam.

Edited by nelietis

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ja būsiet pacietīgi, otrdien sagaidīsiet FINAL versiju, kas jau ir gatava un uz lēnas uguns sutinās manā datorā. Ja man paveiksies, būšu arī pabeidzis sava otrā projekta cs_deltaraid beta versiju un ievietošu forumā testēšanai (īstenībā arī tā ir gatava, bet nupat iepazinos ar pāris advancēto ļautiņu forumiem un saprotu ka man tur šis tas jāpārveido lai mapīte izietu slavas saulītē. :)

Turiet īkšķus.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...