nelietis Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Autors - nelietis, ja nu vēl nesapratāt. Novilkt šeit Screenshots: Pārskats citi Apraksts: mape de_whouzeN_beta Pirmā man mape kuru tiešām varētu uzskatīt par karti. Komandas sāk katra savā ēkas pusē, T uzdevums ir tik iekšā noliktavā lai uzstādītu bumbu vai nu uz jumta vai pirmajā stāvā pie CT sākuma vietas. CT sāk pie vienas no ieejām, abās pusēs ārpusē var gaidīt apšaudi. Var līst iekšā un mēģināt noturēties tur. Lifts ļauj nokļūt otrajā stāvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Pēc skrīniem izkatas smuki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 (edited) O jā, esi pacenties. Nemeiģināju kā būtu spēlēt, bet pēc vizuālā šķiet labākais kas te redzēts. Vienīgi tie tumšie stikli... EDIT: Īsti nemācēju ar to liftu apieties. Edited July 28, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 (edited) oo manām ausīm šāds vērtējums skan kā mūzika.. readme biju iekļāvis bet te neesmu vien lietu - es jo īpaši uzsveru ka tā ir blablabla_BETA, vēl jāveic iekšējie apdares darbi, nedaudz jānoapaļo, jāieliek vairāk detaļu un jāpiešauj kādas odziņas. nododu publikai tagad lai redzētu vai eju pareizā virzienā. otrs - ja kāds sajūsminās par tām metāla kāpnēm, es neesmu autors. es, protams, tādas protu uztaisīt bet šīs ieraudzīju fpsb pie gatavajiem materiāliem un iepatikās. pārtaisītas lai derētu šai kartei. Stikli - es paskatīšos. Saliku tik tumšus jo man taisot likās ka pārāk gaiši, bet tā varbūt bija tikai gammas un kontrasta vaina monitorā Lifts - es pacentīšos izdomāt labāku sistēmu, vai vismaz padarīt esošo saprotamāku. Tjipa, durvis atveras tad ja pieej klāt, bet tās pogas ir domātas lai izsauktu vai palaistu liftu. neesmu vēl izdomāji kā panākt, lai katrā stāvā attiecīgā poga ārpusē darbotos TIKAI kā izaukšanas poga. plus vēl viena problēma ar liftu ir ka tas pēc katra raunda neresetojas kā nākas, un visos pārējos raundos pēc pirmā poga ir jāspiež divreiz, lai palaistu. ja kāds pa šo zina, esiet tik laipni un paskaidrojiet n00bam. Edited July 28, 2008 by nelietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 malacis laikam daudz laika aiznjema lai uzmeistarotu kko tadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Priekš pirmās kartes iespaidīgi, tikai nepatika tie daudzie konteineri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 ļoti labi priekš pirmai kartei. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 bija dažādas tehniskas kartes problēmas, bet šoreiz nepiesiešos par to vienīgi karte nespēlējās kā DE, bet drīzāk kā fy bez ieročiem uz zemes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 wow, priekš pirmās mapes tas ir šedevrs O.o man pirmā bija parast fy_iceworld tipa ķēpājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Ja būsiet pacietīgi, otrdien sagaidīsiet FINAL versiju, kas jau ir gatava un uz lēnas uguns sutinās manā datorā. Ja man paveiksies, būšu arī pabeidzis sava otrā projekta cs_deltaraid beta versiju un ievietošu forumā testēšanai (īstenībā arī tā ir gatava, bet nupat iepazinos ar pāris advancēto ļautiņu forumiem un saprotu ka man tur šis tas jāpārveido lai mapīte izietu slavas saulītē. Turiet īkšķus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now