overmind Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Hmm, cik internetā pameklēju, palasiju sapratu ka tas vairs nenotiks jaukajā Reval Hotel Latvia, bet gan Elik? ( ) Palasiju šo te un palika nedaudz skumji. Nebūs ne lielās zāles skatītājiem, ne priekšnesumu ne kā. Skarbi... Nevarēju atrast kad tad viņš īsti notiks, lv.worldcybergames.com arī neiet. Pagājušogad bija 18-19 augusts, ja šogad ar ap to datumu, tad jau itkā būtu jābūt announcotam. Mož kāds kautko vairāk uzracis un var pastāstīt? Edited July 24, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Priecājies,ka nav online labāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 em zēļ tomer gribētu lai onlaine katrs otrais ar [] būtu Kar4 ELIKāā taču arī viss normāls ira bet cik lasīju lietuvā + igaunijā būš onlaine a latvijā LAN not fear datums cik dzirdēju 20-24.augusts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 NOT FEAR!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Kāpēc tu tā domā? Biju jau uzrakstījis izsmeļošu atbildi, kāpēc onlaina turnīrā nespēlētu ar vēhā, bet tad sapratu, ka uzzināt tavus argumentus būtu, manuprāt, samērā jautri. Tas not fear mani nogalināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 bļe nu tak eļiks smird :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 eliks nemaz nav cienīgs turnīriem. Tur ir apgrauztas austiņas. PRETĪGI! Aptaukotas tastatūras un ar alu nolieti galdi.Jā, un uz galdiem nav vietas paliknim. Un tās telpas tur ir tik mazas. Varu iedomāties kā spiedīsies simtiem taukainu, sviedrainu suffixveidīgo radot iespaidīgu skatu. Un pats galvenais ir tas, ka tur puse piedzersies jau pašā turnīra sākumā. Bet labāk jau lai tas notiek tajā pašā elikā, nevis onlainā. Ja Latvijā, onlainā notiktu starptautiska mēroga counter-strike turnīrs. Tad varu iedomāties, cik daudz čīteru būs, ja jau gopgeimā katrā otrajā komandā var atrast vienu kvadrātgalvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 tieši tā dēļ (elika) es nemaz uz wcg.fifa neiešu šogad.. Tjipa skaitos ~labāko 15niekā fifā, bet pohuj par šito pasākumu, visu dienu smirdīgā klubā starp urļikiem pavadīt, visu laiku ar vienu aci skatoties uz savu somu - ka tik kāds narkašs nenopizdī.. Tā nav spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Es gan iešu un spēlēšu ( ) Nu un ka austiņas sapistas bet soundu dzirdēt var ideāli, klavām nekas nekaiš + galdi ir normāli bet biškin saspiesti jo patiešām kad pēdējo reizi biju es esmu kreilis un traucējām spēlēt cw viens otram ;[ + Nu labi tur smird kājas bet nu pox to paciest vēl var + tur karstums bet kafe tomēr arī tur ir tākā katramkluba,m ir savi - un + + Kad ELIKS bija full es ta spēlēju uz galda uzliku mob SE K800i un aizgaju nopirkt padzert neviens nenopizdīja tākā nedirs ja nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Tjipa skaitos ~labāko 15niekā fifā, bet pohuj par šito pasākumu, visu dienu smirdīgā klubā starp urļikiem pavadīt, visu laiku ar vienu aci skatoties uz savu somu - ka tik kāds narkašs nenopizdī.. Tā nav spēle. ieliec klēpī :thumbsdown: :slap: Edited July 24, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 p.s Paskaidro, lūdzu, kas kopīgs ir kaut kādam gotgeimam ar wcg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 darek ieej gg.lvizlasi otro jaunumu tur rakstīts ka GG sarunāja ar WCG ka GOTGEIMS RĪKO WCG LATVIA LAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Nē, tas viss ir ļoti forši, bet ne par to ir runa. Es prasīju kas ir kopīgs kaut kādam gotgeimam(čītošas ziņa) ar wcg online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Kopīga nekā nav bet padomā ja uz gotgeima katrs otrais ar [] + gg.lv spēlē gandrīz visa latvija un domāju lielākā daļa no viņiem spelēs WCG un ja wcg būtu onlaine tad var teikt parasts kauss un tur protamms butu tadi [] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Tu maldies. Ja notiek WCG onlaina kvalifikācija, tad viņa notiek stīmotos serveros un ar stīma accounta reģistrēšanu. Tieši tāpat kā ESWC, ASUS un daudzu citu onlaina kvalifikācijas. p.s Tas bija tas ko gribēju pateikt jau pirmajā postā, bet izdomāju, ka interesantāk būtu dzirdēt jūsu argumentus un, kāda velna pēc, jūs to pielīdzinat kaut kādam gotgeimam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ak tā nu to gan nezināju ka steam Bet gotgeimā spēlē vissi (latvija) gan labākie latvijas klani kas 100% būs uz wcg tādēļ arī pielīdzinam P.S kas 1dien uz eliku pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 Karoč smird. Nebūs vairs tā atmosfēra kas bija pagājušogad, kad gandrīz vai dzīvoju tur. Aizej paēd nāc atpakaļ. Ieslīdi krēslā lupī kādu spēli, gaidot savu kārtu, kādu uzvari, pēctam tevi sakauj kāds vietējais gosu, piesēdies pie kāda pc, sarunā ar kādu spēli un kapā. Beigās (vai tas bija sākumā?) paskaties uz beibju priekšnesumu.. āāāāāāāāāāīj ;( Vairs nemaz nav nekāda vēlme to wcg apmeklēt.. Un visp kas tas par gotgame.. lol, baigais organizators, pagājušogad vismaz bij samsung, nezvai šogad gg atļausies pat visiem krekliņus uztaisīt.. Hāābļē. Atceros vienreiz vienu prikolu. Braucu Tramvajā galīgā hlamā un man bija wcg krekliņš virsū, pienāca kautkāds 12gadīgs sīkais un prasija vai es esmu kautkāds organizators (jā lol esmu organizators galīgā hlamā kas slīd ar savu dūdu uz mājām), pateicu ka esmu un šamējais man prasija vai pa blatu nevar sarunāt ka viņš ar čītiem AHAHAHAH, baigi iespiedzos smieklos un teicu lai maksā ragā. Kautko sazinko vēl tur runājām un tad iekāpa mans bieds kontrolieris un tā arī nedabuju izrunāties ar mazo čīteri. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) ) Nu un ka austiņas sapistas bet soundu dzirdēt var ideāli, klavām nekas nekaiš + galdi ir normāli bet biškin saspiesti jo patiešām kad pēdējo reizi biju es esmu kreilis un traucējām spēlēt cw viens otram ;[ + Nu labi tur smird kājas bet nu pox to paciest vēl var + tur karstums bet kafe tomēr arī tur ir tākā katramkluba,m ir savi - un + + Kad ELIKS bija full es ta spēlēju uz galda uzliku mob SE K800i un aizgaju nopirkt padzert neviens nenopizdīja tākā nedirs ja nezini Tad jau tu esi kāds 11gadīgs urla. Pēc kā secinu? 1. Tu spēlē ar Elik'a austiņām cs - pat Fifas spēlētāji bieži ņem savas austiņas līdzi (par ko es smagi vienmēr ierēcu) 2.Tavu mobīlo nepizdī. Droši vien Tev ir tāds cietumnieka purns, ka prosta respekts džekiem. Eliks smird. Visi tie kompji, visas tās austiņas, visa tā saspiestība, visa tā atmosfēra. WCG bija kaut kas augstāks, bet tagad tas paliks par pliku lan turnīru ar neskaitāmiem urlām saspiestā huiņā, prosta huiņas uzvarētājs brauc uz WCG finālu. Anyway, vismaz FIFā jau nu čist var taisīt Online Atlasi - daudzi visādi pro (man ar daži zināmi) nemaz negrasās piedalīties WCG, tikai tāpēc ka dahuja tālu jābrauc - so nav vērts celties 4.00 lai atbrauktu uz Eliku uzspēlēt fifu ar urļikiem, kas izmanto pilnīgi visus spēles gļukus. Vienīgi Andruxa (tjipa labākais latvijas fifas spēlētājs) spēlē cienījami un maksimāli bez spēles gļukiem. Pārējie visi spēlē pēc tendences - kas vairāk saspaidīs gļukus - tas vinēs. overmind - tāda rēka lai gan pirms ~4-5gadiem es ar vienam pacanam aptuveni piesējos par to wcg kreklu, tjipa vai viņš ir organizētajs. Edited July 24, 2008 by mucho Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 WCG atlase Elikā ir tas pats, kas Metallica koncerts Roxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Latvietis un top 15 fifa spēlētājs? Atklājies! Neatklāšanās=pārlielīšanās Edited July 25, 2008 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 lol, spēlēt ar elika austinām? tak visi ņems līdzi savas un peles arī. Bet ir jau vairāki eliki, kurā tad būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) daRek,ir arī steam čīti,@ GX pirms kāda laika uzķēra tādu ''Milkman'',respektīvi viņš izmantoja steam čītus,GX to vēl tgt nebūtu atklājuši,ja viņu nebūtu nobanojuši kkādā tur steam-gathered webaa par cheetiem. Edited July 25, 2008 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) zem steam ir par 99% mazak 4iteri un ar ip nomainisanu lai bans nonjemtos neies krastaa Un wcg @ Elik... Uzskatu ka Elikaa var taisit LAN turnirus bet wcg ir kautkas vairak kaa vienkars lan turnirs Edited July 25, 2008 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 bet pamēģini steamotā serverī ar čītiem uzspēlēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 bet cik zinu ja uzķers steamā ka čītoji tad steam id bans un tad savu steamu var vienkārši ''izmest uz miskasti'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now