Saveejaa Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 nja...ir bijushi daudz un dazaadi "gruuti" jautaajumi...uz kuriem mees, latvieshi, nu nekaadi nevaram pareizi atbildeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 Labi, vēl labāk bija kad viena vecene ņēma papildiespēju pirmajā jautājumā, kurš skanēja apmēram šādi "Kāds simbols uz ceļazīmēm apzīmē, ka būs kafejnīca" atbildes "Krūze, dakšiņa ar nazi, un vēl kaut kas". Un otrajā jautājumā viņa izkrita, jo pateica, ka Baltijas Ceļs ir lielākā cilvēku veidotā būve. Lūk, to es saucu par uber-autismu. Turklāt viņai bija augstākā izglītība... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 Nē, labāks bija, kad skatījos vakar, vecenei arī kaut kāds jautājums, pēc skaita neatceros kurš..... Jautājums skan šādi: "Kāda ir lielākā lieta, ko cilvēks ar savām rokām uzcēlis", vai kaut kā tā..... Atbildes : "Baltijas ceļš", "Lielais Ķīnas mūris" un vēl tie 2 varianti, veceni ilgi domāja un paņēma "Baltijas ceļš"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 (edited) ...Un otrajā jautājumā viņa izkrita, jo pateica, ka Baltijas Ceļs ir lielākā cilvēku veidotā būve. Lūk, to es saucu par uber-autismu. Turklāt viņai bija augstākā izglītība... Nē, labāks bija, kad skatījos vakar, vecenei arī kaut kāds jautājums, pēc skaita neatceros kurš..... Jautājums skan šādi: "Kāda ir lielākā lieta, ko cilvēks ar savām rokām uzcēlis", vai kaut kā tā..... Atbildes : "Baltijas ceļš", "Lielais Ķīnas mūris" un vēl tie 2 varianti, veceni ilgi domāja un paņēma "Baltijas ceļš"! I_s neliekas ,ka kaut kas sakriit ? Edited December 13, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saveejaa Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 Tas noziimee tikai to, ka cilveeki muusdienaas nezin, kas ir "Baltijas celjsh". Bet nedaudz arii saprotu tos cilveekus...visas taas kameras, gaismas,cilveeki... Vinji nav radushi pie taa un apjuuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 Es ar skatijos un tur bija Pumpiitis nevis pimpiitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 nee, visalbaakais bij tda kad es skatiiijoas bij taa kad bij jautajums kas ir lielaka lieta kas ir uz psaaules untaa un bij kjiinas muursi un kaukaada vecnee nevareeja apteikt kas ir baltijas celsh un vinja paetica BALTIJAS CELSH !!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 yuu es ar to skatiijos - Tjip vinjai domaashana taada - nuu taa kaa tur ir udzots jautaajums par cilveeku viedotaam leitaam,tad jau tas ir taisiits no cilveekiem un tad atliek tikai baltijas celjsh! vinjai bija augstaakaa tur hvz kaada izgliitiiba un pati bija ljoti paarliceinaata par savu atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 edd tu apdzeeries esi ? O_~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now