doGY Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Tas ir kā kuram, es uz telefoniem nespēlēu vispār spēles, bet ieka4āt kādu filmu ko paskatīties OR sēdot Centrā nav ko darīt ieej inetā OR ceļojumiem ideāli viņš ir. p.s. par to liimeņrādi pijai tikai pimērs kādus prikolus tur var ielikt Edited July 22, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 iPhone labi izskatas un ir salīdzinoši maziņš un viegls, kas ir svarīga jebkura telefona īpašība. iPhone ir arī elegants dizains, kas arī ir svarīgi, ja vēlies veidot savu tēlu, BET tagad tirgū sāk parādīties krietni krutāki smartfoni. Jāsaka, ka HTC diamond točna spārda dirsu un vienozīmīgi windows mobile ir krutāk par apple opsistēmu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 MLIN Beefs pasteidzās kr4 dievinu HTC Diamond un pie pirmās izdevības arī viņu ņemšu ... sit cauri vienk easy iphonu... ar kuriem drīzumā jau būs pilna Rīga... ;)GL Pa tēmu... Alise nepērc šo telefonu bet ieklausies vairākumā... vainu pērc parasto iphone un pielīmē dimantiņus pati/juvilierists... vai meklē citu variantu... PS protams ja tev viņu piedāvā uzdāvināt kāds bagātāks čalītis tad ņem tik ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Padomā kādas būs izjūtas ja Tu to pazaudēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 man liekas no jums neviens nav lasījis šo p.s. ņemiet gan vērā, ka tas ir gadu vecs raksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 nagnuļi palku tajā rakstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucho Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Bet es gribu redzēt pliku Alisi dzīvajā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 nja ja princese ieraudzija spidigu mantiņu diezvai kads viņu atrunās no pirkšanas vsp es nepirktu tadu kautari izskats un ++ fīī4as normali sparda, bet tik un ta aa un nevaig uzticeties kkadiem krievu saitiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now