GooD`MeN Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Sheit ir h1ves CV : SHEIT Edited July 12, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Es tiko atbraucu no dz sveetkiem.. Man uzvanija Dareks un apjautaajaas par visu sito... Piedodiet bet man ne praata nav naacis neko dariit ar tam parolem + vinjas visas tika izdzeestas.. Man sen jau ir pajaat , kas notiek gignaa un ap to.. ? Hivemind p.s. Godiigi saku , man ar sho nav nekaada sakara + kads gignam ir irc lv serveris ? Edited July 12, 2008 by vecis2k7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) p.s. Godiigi saku , man ar sho nav nekaada sakara Es jau gaidīju kautkādu uzdirsienu gignam bet tomēr nē, malacis, ka visu paskaidroji šādi. Enīvei, tam ir jābūt cilvēkam kurš gignā ir uzturējies ilgāku laiciņu. Hollow^? Edited July 12, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Apgaismojiet lūdzu mani, kāpēc tam jābūt cilvēkam, kas gignā uzturās jau ilgu laiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Man vienalga atmiņā ir palicis šis. Ja pareizi atceros tad gign tur parādījās tad kad kkādi lietotāji sāka likt iekšā failus (datubāzes) ar paroli gign utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 h1ve moshk saprata ka dirsaa bus un saka atmazkas mocheet te iekshaa-tada iespeja tak arii pastav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) + Good men aizej smadzenes uzzaudzee luudzu pirms posto... Man liekas tu esi tikpat debiils ka chuwis Mans variants ir taads , ka kaads megina pist serveri sleepjoties zem manis... + man ir vienmer bijusi viena ip 62.84.25.51 Edited July 12, 2008 by vecis2k7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Mans variants ir taads , ka kaads megina pist serveri sleepjoties zem manis... + man ir vienmer bijusi viena ip 62.84.25.51 Tu man tagad centies uzdirst? Smadzenes pats vari iet uzaudzeet/vispirms iestaadi kaut kadas gudriibas shunas vismaz pirms gaidi razhu! Man ar 4uwi vispar nekas kopiigs nav,bet tev jau kaa psihologam to labak zinat! Es tikai izteicu savas aizdomas,eij un sazin moshk tu kadam esi pardevis taas paroles,vai arii kads vinjas ir no tevis nozadzis un tagad censhas tevi iegazt padomaa kartigi varbut vari palidzet mums vainigo atrast? Ja tev kadas problemas ar mani,varam GIGN tusaa tikties un parunaat!Aij nee labaak nee,tu tak baigais kachoks(no offence) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 čalis kas to visu darīja ĻOTI labi pārzināja visas admin komandas... nekur viņas publiski izliktas nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 good men tu esi debils =) nav komentu vienkarshi par tavu tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Neko nesaku, bet varbūt howl3r vai Nelly^? Atrast jau viņu nevar, tāpēc, ka IP mainās? P.S. /s chat.118.lv ; /j gign Edited July 13, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Tad, ka lika tos visus sūdus man likās 100 proc. ka tas ir kāds savējais viens no galvenajiem adminiem, jo cik es zinu sens. un visas admin komandas uzlikt tipa tā lai nerādās sspēleētājiem prot tikai TIKAI viņi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 nu ja tas būtu h!vemind tad viņš nebūtu rconu mainījis uz "hive" server console (cmdline "rcon_password hive") lielāka iespēja ir ka to dara pats worm's. kapēc ? mani pieņēmumi : 1. komandas viņš zin visas. 2. parasti admini nezinātu kā uzlikt aliases (tie joki kad tika nomainita w poga uz kill utt) 3. ja arī kāds ir dabujis paroli to viegli ir nomainīt. kapēc to nedara ? 3. worms uz to skatās pārāk vienaldzīgi. 4. kapēc viņs to dara ? nezinu - tas vienīgais kapēc šaubos ka to darīja viņš. 5. kā arī worms var resetot visu adminu paroles un izsniegt viņiem tās. nenoliedzu iespēju ka kādam no galvanaiem (ieskaitot wormu) ir uzlauzts emails uz kuru sūtās servera informacija. es nesaku ka tas ir worm's , bet drīzāk worm's vai kāds kurš fiziski tiek pie servera nekā h!vemind. vairāk nespēju palīdzēt jo maz zinu par serveri (piemeram kur un pie kā vins atrodas utt.) un neredzu root'a logus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 server console (cmdline "rcon_password hive") lielāka iespēja ir ka to dara pats worm's. kapēc ? mani pieņēmumi : 1. komandas viņš zin visas. 2. parasti admini nezinātu kā uzlikt aliases (tie joki kad tika nomainita w poga uz kill utt) 3. ja arī kāds ir dabujis paroli to viegli ir nomainīt. kapēc to nedara ? 3. worms uz to skatās pārāk vienaldzīgi. 4. kapēc viņs to dara ? nezinu - tas vienīgais kapēc šaubos ka to darīja viņš. 5. kā arī worms var resetot visu adminu paroles un izsniegt viņiem tās. nenoliedzu iespēju ka kādam no galvanaiem (ieskaitot wormu) ir uzlauzts emails uz kuru sūtās servera informacija. es nesaku ka tas ir worm's , bet drīzāk worm's vai kāds kurš fiziski tiek pie servera nekā h!vemind. vairāk nespēju palīdzēt jo maz zinu par serveri (piemeram kur un pie kā vins atrodas utt.) un neredzu root'a logus. OMFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Varbūt, tomēr, pietiks dramatizēt un domāt, kurš un ko ir izdarījis? Tapat jums nevienam nav ne sūda nojausmas. Slēdzu ciet šito šitu, savādāk neko sakarīgu tāpat te nevar izlasīt. Admini ir informēti un tāds arī bija šī topika mērķis. Tas, ko viņi darīs šajā sakarā, lai paliek viņu ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts