Outsider Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 cik uchenes esi padzinis pa savu maacibu laiku? es vienu , to pashu vakar , vina man prasa dienas graamatu , es vinai tieshi shaadi pateicu : "tev es tikai uz zoba varu iedot" , nu ko , taa nosarka un apseedaas , kluseeja visu stundu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 LOL Es vienreiz pieceelos un pilnaa balsii nobljaavos ''Ej dirst!'' mani peectam izdzina no klases un lika iet pie maaciibu paarzines, bet es aizshaavu maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 mums videnee ,pienaaca jauns skolotaaajs ,tjipa veestures ,kultuurveestures uchuks ,mees vinju iesaucaam par Gunchu.... vinjam 40 gadu ,bet nav ne sievas ,ne meitenes ,ne mashiina ,ne tiesiibas ,gaita taka urlai ,gjeerbjaas itkaa vinjsh vispaar nestraadaatu.... mums vienreiz jaaraksta patstaaviigais darbs ,es uzrakstu shamais paarlasa un nu domaa likt atziimi ,es shamajam prasu cik liksi ,shis pasaka 5 ,es pasku CIK (skaljaa tonii) nu es domaaju ,ka 7 .... Pasuutiijis es esmu vinju kaadas reizes 5 ,bet man jau shamais zheel paliek katra klase ,kas pie vinja aiziet ,nodrsh shamo.. vienreiz mums pie vinja stunda ,bet pirms tad bija vien debiilo klase ,tjipa krievu klase (puse urlas)... mees ieejam klasee shis taads beediigs ,mees prasam ,kas vinjam ,shis atbild ,ka ieprieksheejaa klase shamo ar akmenjiem nomeetaaja.... shonedeelj ,pirmdien vinjsh par vienu urlu zinjojumu uzrakstiija ,laikam jau piebesiija(kuram ta nepiebesiitu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted December 1, 2004 Report Share Posted December 1, 2004 ir gadiijies pasuutiit... bet man ar ienu uzhuku sanaaca taa ka es biju tas kas pielika arii savu roku lai vinju izmestu no skolas... shamais gan jau taa bija suudus savaarijis... tas taa bija jauki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 es labaak nelieliishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 khe he he,gadaas visaadi Atljaushos ielikt vienu normaalu stastinju... Dēlēna dienasgrāmata!!!. 10.novembris - Šodien mutere aizsūtīja mani uz veikalu nopirkt maizi un olas Par visu naudu nopirku Coca-Colu, tāpēc ka kola ir daudz garšīgāka un noderīgāka, nekā maize un olas kopā ņemtas. Dabūju ar siksnu. Siksna gan nav garšīga, lai arī noderīga. 9.decembris - Ar čomiem lēkājām no garāžas jumta. Pie trešās reizes Pižiks leca un salauza kāju, pēc tam lecu es un salauzu viņam roku. Nezinu gan, kā viņš rīt ar ģipsi varēs lekt. 12.decembris - Matemātikas učene sāk borzīt ne pa jokam. Šodien pateica, ka es nifiga nerubījot no matemātikas, un ielika dienasgrāmatā kaut kādu ciparu. 13.decembris - Sapnī redzēju ģeogrāfijas učeni, pliku, rokā zobens un otrā globuss. Visu izskaidroja ļoti slikti. Neko neatceros. 17.decembris - Uz tēva kompja spēlēju "DOOM II". Pēc tam bišku paspēlēju "Tildes Jumis 2000", arī prikolīgi, tiku līdz trešajam līmenim. Pie nodokļiem mani izdrāza. 22.decembris - Šodien vajadzēja notikt valsts eksāmenam dziedāšanā Bija tikai septiņi zvani, ka skola ir mīnēta. Piecus es zinu, bet kas bija vēl viens. 14.janvāris - Darbmācības stundā mācījāmies taisīt peļu slazdus. 15.janvāris - Pīpējām tualetē. Es kā nepieradis nedaudz aizklepojos un nebiju uz literatūru un botāniku. 20.jānvāris - Gājām kauties ar paralēlo klasi. Mēs viņiem parādījām! Viņi mūs piesita. 21.janvāris - Šodien tiku izsaukts pie direktora par vakardienu. Es pat skrituļslidas noņemt nepaspēju. Direktors maita tā vienkārši arī izvalkāja pa kabinetu aiz matiem. 25.janvāris - Māte palīdz man mācīties ķīmiju, bet tēvs - uzvesties. 5.februāris - Sākās skolotāju streiks! Visa mūsu klase uzrakstīja valdībai vēstuli, ka no sākuma vajag norēķināties ar ogļračiem un pensionāriem. 15.februāris - Vakar beidzot dabūju piecas balles fizikā. Pēc stundas apsēdos, rūpīgi izrēķināju vidējo atzīmi - tik un tā sanāk 1.88. Vajag kaut ko darīt. Tādi argumenti kā - "fizikas učuks - pidars" tēvu nepārliecina. 20.februāris - Domāju par armiju. Iet uz turieni kaut kā negribās. Nositīs vēl. Varbūt uztaisīt divus bērnus? Nē, senči nositīs. Un kas, bļin, to amiju izdomāja? Nosistu! 4.marts - Urā! Man ir pumpas! Varēšu smērēt uz feisa "Klin un klir" kopā ar klases večiem. 7.marts - Paskatījos Ievai zem svārkiem. Kāda viņa tur ir stulba! 15.marts - Māte bļauj uz tēvu, kas tas ir sācis vazāties pie vecenēm. Jā ... Re nu, paaudzies jau tēvs, un es pat nemanīju .... 20.marts - Interesanti, kas tie ebreji tādi ir, un kāpēc tēvam viņi tik ļoti nepatīk? Vajadzēs paprasīt Georgam Šekelmanim. Viņa tēvam arī nez viņi nepatīk? 24.marts - Vajag attīstīties garīgi, vairāk lasīt. Pirms gulēt iešanas lasīju tēva mobilajā īsziņas. Daudz domāju.... 1.aprīlis - Māte saka, ka ja es slikti mācīšos, mani neņems darbā par kioska pārdevēju. Bet es nemaz negribu strādāt kioskā, būšu biļešu kontrolieris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 nu isti viens pats nesmu vainigs neviena atgadijuma bet Kad gaju 8. klase mums nebija kadus pirmos 2 meneshus fizikas skolotaja un tad sadabuja kaukadu 70 gadigu (vinsh maigi sakot bija nervozs un tac ne parak apkjerigs). Tad nu vinsh ilgi izcelas ar savu ismu, vislabakais bija kad klase skalji runaja vinsh ar tadu 1m garu koka linealu sita pa galdu (savu protams) no visa speka un kliedza "NU NEVAR VALDITIES". Tad nu vienu dienu musu klase vinju noveda riktigak ka parasti (nu mani nopelni nebija parak lieli), un tad vinsh nakamaja stunda uzshaava pa seju vienai meitenei no 10. klases un tad to u4iku izmeta! Luk ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Es to skolotāju nodiršanu kaut kā neatbalstu. Man vajag un es mācos. Protams, ir tā, ka citreiz māca galīgi garām... tad toč gribas uzbraukt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 es nodirshu konkreetus skolotaajus nevis pilniigi visus...nodirshu tikai tos kuri liek norakstiit ~10lpp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Pareizi vien ir. Skolotaajus vajag cieniit, nevis nodirst... Nu ok, ja ir akuuta vajadziiba, tad go for it, bet besprigjelaa nee. Labaak kaadu joku iztaisiit ar skolotaaju, vai vienkaarshi pasmieties kopaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Kad mācijos franču licejā (ko labprāt darītu tagad, ja nebūtu bijis tik liels LOHS), visus učukus pēc kārtas nodir**, bez izņēmuma, ja man kaut kas nepatika - man nepatika tas kad jāiet skolā un tas kad uzdod mājasdarbus, ta kā liku virsū visu laiku/ katru dienu! Učenes par mau**m saucu, los*m, kuc*m, utt, respektīvi teicu visus rupjos vārdus, ko tad zināju! Katru dienu nācās iet pie mācību pārzines, un tad pēc kāda laika man vajadzēja atstāt šo tik labo mācību iestādi, tā kā, ja kāds šeit domā KA NODIR*T SKOLOTĀJUS IR KRUTA, VIŅŠ/VIŅA MALDĀS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 Pareizi vien ir. Skolotaajus vajag cieniit, nevis nodirst... Nu ok, ja ir akuuta vajadziiba, tad go for it, bet besprigjelaa nee. Labaak kaadu joku iztaisiit ar skolotaaju, vai vienkaarshi pasmieties kopaa. kaa jau teicu ka nenodirshu visus skolotaajus , nodirshu tikai tos kuri man nepatiikt, shogad tie ir divi , pfu tagad jau viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 var jau nodirst, bet ar meeru, kaa nekaa bez izgliitiibas muusdienaas nekur netixi (nu vieniigi par seetnieku ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 seetnieks arii ir noderiigs, j atas nebuutu noderiigs nevienam , tad taada darba nemaz nebuutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 seetnieks arii ir noderiigs, j atas nebuutu noderiigs nevienam , tad taada darba nemaz nebuutu... Jā tikai joks tāds, ka sētnieks saņem mēnesī 60 ls algu - bikses un džemperi! Pat par sētnieku lai strādātu vajag vismaz 9, klases! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 Jā tikai joks tāds, ka sētnieks saņem mēnesī 60 ls algu - bikses un džemperi! Pat par sētnieku lai strādātu vajag vismaz 9, klases! seetnieks labs darbs nedaudz lieta taada manam teetim darbaa ir tads seetnieks kas sanaak straadaajis kaut kaada kjimijas labrotorijaa, a tagad vinjam labi vinsh i svaigu gaisu paelpot var, un veel par to vinjam maksaa, vinsh saka ka vareetu to pa briivu dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 2, 2004 Report Share Posted December 2, 2004 ko labprāt darītu tagad, ja nebūtu bijis tik liels LOHS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 nu man daudzi klasee sauaka veestures ucheniiti par lielpupiiti un ruugtpezhinju bet latv.valodas ucheni sauc par smirdiigo elpu vienreiz iebljaavos ''skolotaaj juus esat pedofiile?'' bet nekas nebiija vienreiz es panjemu drauga telefonu un nofocheeju pakalju anglenes ucheniitei tas biij kruti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 rikijs ,ljauj mineeet tu ej 5 klasee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted December 3, 2004 Author Report Share Posted December 3, 2004 loooooooooooool , trakais suns rikijs....psc , tik kruts dzheks , keep it on like this ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 w00t , es piegaaju pie darbmaaciibas uchuka vilnja , izvilku mobiilo , paraadiiju vinjam hardcore bildes , shamais nosarka , "alvi ei vietaa" , "skolotaaj juus taadas negribat , juus tas neuzbudina" , tad vinjsh teica "tev tas maitaa psihi" un nakoshajaa stundaa vinjam kaads uz pakausha uzspljaava zaljo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 k ,pa spljaushanaam ar ir bijushi vaiaaki gadiijumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 jaap eju peiktajaa klasee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted December 4, 2004 Author Report Share Posted December 4, 2004 siiiiiiiikais , tad jau tev ir kaadi 10 - 11 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts