macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 120ls tas ir turp-atpakaļ? Un kā ar norēķināšanos? Uz vietas katrs samaksās vai kā? Sarakstā ir 22 cilvēki, lai gan es zinu, ka Dream (un kā izskatās arī bijach un droši vien arī ownage nebūs). Vobšem pēc tam varēs izteikt publiskos FUI tiem, kas sevi nav izņēmuši no saraksta. Ja sanāks maz cilvēku busā, tad es tur to starpību nosegšu, lai katram nav jāmaksā daudz vairāk kā sākumā runāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 tad jau lab'ak jums nemt to mikrinu nevis 36vietiigo jo reali no tiem 23, kas ir sarakstaa, vel kaadi atkritiis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 mēs paņemsim busā daudz vieglas uzvedības sievietes līdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ew nu bet tas buutu ideaali. Es domaaju dazhiem nebuus slinkums pastaaveet kaajaas vai paseedeet uz griidas. Jo leetaak, jo labaak un jautriiba buus tachu taapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 nu man jau personīgi arī tā čābīgi tas saraksts izskatās + vēl sūdīga atsaucība. Bet autobuss jau cik saprotu sarunāts - nevar vairs tā pateikt - viss, labi nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Vienmer var atteikt, nauda nav iemaksaata nekaada, bet nu to jaaprasa diviitim Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ja vien neizdomājat atcelt gign busu, piesakos uz vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 5,21 Ls no katra. Nu ir normāli. Nē nu var jau arī ņemt mikriņu, jo par tukšām vietām maksāt negribēsies. Bet nu mikriņā atkal būs kā šprotbundžā + visas alus kastes un pārējās mantas. Nesaprotu tos, kuri sūdzas par sūdīgo laiku. Ir telts - ir normāli. Man vispār nav telts. To, kur es gulēšu, es tiešām nezinu. Mani tas īpaši arī neuztrauc. Nē nu būs jāpaprasa kādam, varbūt var aizdot. Labāk tomēr teltī nekā zem galda vai hujzin kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Nu šausmīgi dārgi 5LS par Busu, kas aizved gandrīz lidz spotam. Būtu labi, ja līdz tai vietai, kur bija tā māja no kuras parsimts metri bija jāiet, bet nu arī no šosejas neko tālu nebija. Tiem, kas brauc ar vieglajām mašīnām, jau metot benzīnam, lētāk nesanāks. + iespēja pusotru stundu pasēdēt zem kārtīga jumta XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 macho 120 vienam braucienam kopa 240 ls tatad ja kkas tur teica ka 5, nu ta videji tad 10 ls maksa vienam cilvekam transports liidz spotam un majam.. atteikt... nu var jau bet nu diezvai par to kads bus sajusma, jo cik iznu autobuss tiek tam sagatavots un kartots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 tur nevar kaut ko sarunāt ar mazāku ietilpību? Jo pagalam tizli sanāktu braukt kaut kādiem ~20 cilvēkiem ar 36vietīgu autobusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Nūū, mēs varētu izbraukt ierasto maršrutu un paķert līdzi kādus cilvēkus. Būtu gan kas maksā, gan kas brauc Es par pieturvietām runāju, kur cilvēki gaida autobusu, lai tiktu uz noteiktu vietu, kas mums sanāk pa ceļam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Es par pieturvietām runāju, kur cilvēki gaida autobusu, lai tiktu uz noteiktu vietu, kas mums sanāk pa ceļam. Jā. Vēl varētu sacept mājās pīrādziņus un Iecavā blakus Hesītim iztirgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 man liekas, mums vajadzēs nedaudz atlikt atiešanu, piecos netiek krišs ar čiksu. Un mums jau tā ir maz cilvēku sarakstā. bet visvairāk man nepatīk tā nekonkrētība. Tas autobusa šoferis vispār zin cik viņam, kad un kas maksās? Jo, ja ir kaut kādas nekonkrētības tad es daudz labāk braucu ar parasto autiņu līdz bauskai un tad eju ar kājām uz pasākuma vietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/transpor...8MGExrSF0=.html šāds cik rēķināju jums izmaksātu 160ls ar domu, ka aizved pēctam brauc atpakaļ uz Rīgu un tad svētdienā brauc pakaļ Edit : pat vēl mazāk skatijos, ka no Rīgas ~ 85km Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ok, mans oficiālais viedoklis pagaidām ir tāds, ka labāk ir braukt ar parasto autobusu. Iemesli? Reāli, es te redzu tikai dažus cilvēkus, kas 100% brauks ar to busu. Man joprojām nav skaidrs kāpēc nekas konkrēti nav zināms par cenu, ir tikai divīša aprēķini (es negribētu, lai šoferis beigās saka "ziniet, jāmaksā reāli kopā ir 300ls), tāpēc es domāju, ka drošāk visiem būtu braukt ar parasto autobusu un tad mēģināt kaut kādīgi tikt no bauskas līdz pasākuma vietai. quickedit: reāli, organizēt vēl citu busu man liekas ir jau daudz par vēlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 tākā vēl nezinu vai Sencīts būs gatavs mainīties ar autiņiem, ar domu - vai dabūšu multivanu, tad arī nevaru pateikt vai varēšu pretī aizbraukt, vai nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 gan jau kaut kā tiksim tāpat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 This sucks. Kulšanās ar parasto autiņu, noteikti vēl kādam liks pārdomāt vai kratīties to gabalu, ja pat īsti nezina, kā tieši nokļūt līdz pasākuma vietai. Un arī tā summa par gign busu ir pārāk astronomiska. Tad varētu sarunāt laiku, un braukt pa grupiņām uz turieni ar parasto autiņu. Man ir doma braukt ap 16-18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ņā čaļi, kādas tad idejas? man principā vienalga kā mēs tur nokļūstam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 izsvitrojiet mano ludzu jo man tomer nespid ari sogad tikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Fuj denja, kauns! Anyway. Norunaajam kaadu satikshanaas vietu riigaa, kur puulceeties. Dzeram alu gaidot liidz sanaaks visi. Kaapjam iekshaa sabiedriskajaa ar pilnaam somaam dziru un gan jau kkaa tiksim. Edited August 21, 2008 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 atpakaļ es varētu braukt ar busiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 nu macho tur ar finansem ir ta tapec ka man vinsh ir pazistams... nu labi es atsaku. tad varejat ari ta uzreiz izlemt nevis man te jaskraida pa labi pa kreisi.. bet tas taa.. karoche no bauskas domajuu ka vareshu palidzet aizbidities liidz notikuma vietai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 moš ap 18:00 vacamies pie autoostas? un talak gan jau k-kā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now