Jump to content
GIGN Forum

Lmt I-birojs Open


FraGment
 Share

Recommended Posts

Nesen iegādājos lmt piedāvāto "i-birojs OPEN" nāca līdzi usb modems kuru pieslēdz pie pc ar parastu kamersa vadu. radās problēma, priekš mana pc vads ir pa īsu un EDGE pārklājums ir minemāls. Tapēc kāds nevarētu izpalīdzēt un iedot interneta veikalu kur var nopirkt parastu kameras vadu, tikai garāku (vēlams ļoti garu) kr4 vienā galā kameras ports otrā 2 usb štekeri.

Link to comment
Share on other sites

blin kaads tev lika iet mekleet?-tipa rektoriskais jautaajums (ja kaads vispaar zin ko tas noziimee(es nee))

vienk ja zin tad uzraksti ja nee tad seedi biksees- esmu paarliecinaats ka ganjau kaads atbildees... daleca?

Link to comment
Share on other sites

Tu nekur nepieminēji, ka esi jau bijis interesēties veikalā, daleca?

Žēl, ka tev patīk tikai interneta veikali, citādi es tev ieteiktu aiziet uz tādu veikalu "636" - tur vienmēr ir pilns ar visādiem sūdiem un lētāk naudiņām. Atceros, ka pats tur pirku 15m neta kabeļus, tad šitādiem arī tur būtu jābūt.

EDIT: Cik ir ļoti garš? 2m neder? Šo es atradu neticami grūtā ceļā - devos uz saiti salidzini.lv un ierakstiju "usb cable".

Edited by X ID
Link to comment
Share on other sites

da pzd slēdzat ciet. Visādi malači sāk postot un nesaprot, ka es nedzīvoju Rīgā un Man te nav apkārt visādi KRUTIE i-neta vaikali. (lol ja es dzīvotu pilsētas centrā vai man būtu jālieto i birojs?)

Bļatj, internetu lietot nemāki? Besī man šitie posti! Varbūt man Tev viņu nopirkt un piegādāt mājās? Ja nopirkšu nepareizu naudu neptrasīšu

kas attiecas uz šito malaci. tev tos postus neviens neliek lasīt un itīpaši atbildēt uz tiem. galu galā šī ir spama sadaļa āiiiij. :slap:

starpcitu, ja tomēr kāds grib palīdzēt privāti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...