FraGment Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nesen iegādājos lmt piedāvāto "i-birojs OPEN" nāca līdzi usb modems kuru pieslēdz pie pc ar parastu kamersa vadu. radās problēma, priekš mana pc vads ir pa īsu un EDGE pārklājums ir minemāls. Tapēc kāds nevarētu izpalīdzēt un iedot interneta veikalu kur var nopirkt parastu kameras vadu, tikai garāku (vēlams ļoti garu) kr4 vienā galā kameras ports otrā 2 usb štekeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tev grūti aiziet līdz tuvākajam datorveikalam un paprasīt vadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 tev ir grūti nepostot ja nezini? Sen jav biju un visu pajautāju. VIŅIEM NAV TĀDS VADS.. daleca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 dabū vairākus vadus un manuāli savieno tos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 veikals? adrese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tad piss taisni ar galvu sienā un meklē pats savu vadu.. daleca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 blin kaads tev lika iet mekleet?-tipa rektoriskais jautaajums (ja kaads vispaar zin ko tas noziimee(es nee)) vienk ja zin tad uzraksti ja nee tad seedi biksees- esmu paarliecinaats ka ganjau kaads atbildees... daleca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 p0k3m0n invasion Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 vienk ja zin tad uzraksti ja nee tad seedi biksees- esmu paarliecinaats ka ganjau kaads atbildees... daleca? Cerams, ka šitam gailim neviens neko neatbildēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Tu nekur nepieminēji, ka esi jau bijis interesēties veikalā, daleca? Žēl, ka tev patīk tikai interneta veikali, citādi es tev ieteiktu aiziet uz tādu veikalu "636" - tur vienmēr ir pilns ar visādiem sūdiem un lētāk naudiņām. Atceros, ka pats tur pirku 15m neta kabeļus, tad šitādiem arī tur būtu jābūt. EDIT: Cik ir ļoti garš? 2m neder? Šo es atradu neticami grūtā ceļā - devos uz saiti salidzini.lv un ierakstiju "usb cable". Edited July 10, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 kameras ports otrā 2 usb štekeri. Joptvaju, kamerām pieslēgvietas ir dahuja un dažādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) Bļatj, internetu lietot nemāki? Besī man šitie posti! Varbūt man Tev viņu nopirkt un piegādāt mājās? Ja nopirkšu nepareizu naudu neptrasīšu Edited July 11, 2008 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 (edited) dzēšam šo.. Edited July 11, 2008 by FraGment Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 da pzd slēdzat ciet. Visādi malači sāk postot un nesaprot, ka es nedzīvoju Rīgā un Man te nav apkārt visādi KRUTIE i-neta vaikali. (lol ja es dzīvotu pilsētas centrā vai man būtu jālieto i birojs?) Bļatj, internetu lietot nemāki? Besī man šitie posti! Varbūt man Tev viņu nopirkt un piegādāt mājās? Ja nopirkšu nepareizu naudu neptrasīšu kas attiecas uz šito malaci. tev tos postus neviens neliek lasīt un itīpaši atbildēt uz tiem. galu galā šī ir spama sadaļa āiiiij. starpcitu, ja tomēr kāds grib palīdzēt privāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 kapēc Tev neder šis variants? http://www.smspc.lv/products/14701.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 http://www.smspc.lv/products/14701.html nu laikam palikšu pie šā varianta, jo to kameras vadu garāku par1metru neatradu. Thanks G thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 A manu postu tu nepamanīji? Es tev piedāvāju 2m. 2m neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now