macho Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 tu jau vari biidiit baksi caur madballu nevis caur banku Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 mosh kaadu faivu vareeshu atmest , bet tad tikai no rokas rokaa ,jo uz bankam staigat ne ipasi patik!!!bet tas ap 15 dec varetu but Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mironjgalva Posted December 4, 2004 Report Share Posted December 4, 2004 Vechi es te kaut ko nesaprotu! Lielaakaa dalja no jums dievina CS un pieluudz to! Bet atveert macinju un iedot pikji par kasti nav iekshaa! Kas notiekaas? Vai tad tieshaam naudas zheel zinot, ka te viss vienmeer ir bijis OK ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 nju es ar buutu ar mieru kaadu ceeneriiti piemest, ja macho nebuus gruuti izripot no dziivokla slinkums iet uz banku, taa vietaa labaak piekaapshu un rokaas atdoshu... cerams kaukad tuvaakajaas dienaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 karoch tie kur grib dziivajaa satikties, atrodiet veidu kaa pazinjot man savu mobiilo - vai nu mircaa pasakiet/ atstaajiet !zinja vai arii uz meilu (PM forumaa man vismaz nestraadaa... nu ja jums straadaa tad varat PM arii suutiit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 hmm, a kapeec uz banku jaataigaa, lai veiktu paarskaitiijumu. kaapeec neizmanto interneta banku ? ta vietaa lai nepiecieshamiibas deelj ietu uz banku un paarskaitiitu naudu katru reizi, labaak vienreiz aizej uz banku un pieseledz i-net banku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubled Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Ja taa padomaa... gigns ir taa vieta, kur radaas tiinju probleemas - 1, 2, 3, ko nozimee radas? paarakstoot no [laba - mana] kadas tur tas tinju avizes bij, un tizli piekomenteejot, saucas ka te radaas kautkas ? totaala netaisniiba. Lieta taada, ka mums ir nepiecieshami vismaz 800ls lai nopirktu jaunu serveri un sheit ir tas moments, kad mums beidzot nodereetu juusu paliidziiba. Tagad tu sapratiisi vai viss tavs darbs ir bijis kaa veerts, un vai kaads ir gatavs par "CS" latvijaa maksaat... Ceram, ka ir cilveeki, kuriem gigns noziimee kaut vai tik daudz lai vareetu nopikjot paaris latus un atgriezt cs un css serverus. ko normalam cilvekam nozimee CS ? atnakt vakara majas, ielist - atpusties pashaudiities... ieliist un no botiem raut pelmenjus... ? kura cs serverii iepazinaas daudzi cilveeki, vai kuri forumaa atrada domubiedrus. zelta vaardi! Shii lieliskaa dziives idille ir apdraudeeta un lai cik tas banaali neizklausitos, juus varat paliidzeet to atgriezt.. vecaki un skolotaji butu priecigi uzzinot, ka 'teeliem' nav ko dariit vairs i-net klubos... nu tas taa... neattureejos.. 'ziedojiet man serverim' Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubled Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 nju es ar buutu ar mieru kaadu ceeneriiti piemest, ja macho nebuus gruuti izripot no dziivokla slinkums iet uz banku, taa vietaa labaak piekaapshu un rokaas atdoshu... cerams kaukad tuvaakajaas dienaas tu no sakuma man par labajiem laikiem, vel kadus 4us alinju, algas diena uzliec, un tad vari sponsoreet GIGNu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 kaarteejais atsevishkju tekstu piseejs. No jina laikam buusi iemaaciijies ko nozimee radas? paarakstoot no [laba - mana] kadas tur tas tinju avizes bij, un tizli piekomenteejot, saucas ka te radaas kautkas ? totaala netaisniiba. ko noziimee radaas? radaas noziimee ka es vinjas uzrakstiiju un savaacu. To tas noziimee. Ne jau probleemas pashas par sevi, bet apkopojums kas saucaas "tiinju probleemas" Un tas ka tev vinjas nepatika mani neskumdina. Ir kaadi 3k citu (normaalu) cilveeku kuriem taas patika. Tagad tu sapratiisi vai viss tavs darbs ir bijis kaa veerts, un vai kaads ir gatavs par "CS" latvijaa maksaat... ko tu neteiksi ko normalam cilvekam nozimee CS ? atnakt vakara majas, ielist - atpusties pashaudiities... ieliist un no botiem raut pelmenjus... ? tu esi stulbs. Es teicu ko cilveekiem noziimee gign ar kuru saistaas stipri vairaak lietas nekaa cs ok, no tevis paliidziibu negaidiisim (paarsteigums) un tie tavi komenti bija absoluuti lieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 Patiesībā nav jau nemaz tik traki, maza jau ir tā pašlaik savāktā summa, bet vismaz ažiotāža ir sacelta - ja jau mūs šeit sākt pagodināt pat atsevišķi mīzalīgi lutauši, kuri sabiedrībā ir pazīstami ar tādām anomālijām, kā nedabiski liela mute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 5, 2004 Report Share Posted December 5, 2004 mja, startp serveru adminiem vienmeer ir bijusi un buus konkurence ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 atceroties kā doubled raudāja, kad apollo šaras serveri noņēma, jābrīnās, ko viņš vēl te lecās?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 Nopaardoshu savu veco mobilo, un tad ar noziedoshu kaadus 15 Ls GIGNam Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubled Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 atceroties kā doubled raudāja, kad apollo šaras serveri noņēma, jābrīnās, ko viņš vēl te lecās?! puis, nessi sapisies? doma ko runaa.. apollo 'serveri' mums neviena bridi nav atnjemis, netgames no apollo nopirka 'cs.apollo.lv' nosaukumu un tas arii viss.. serveris ka bij taa ir +bonusa tagad ir veel labaaka kaste mums iedaliita. n0r3k - kada konkurence, par ko ? man nav nekadas konkurences, un nav velmes ar kautko konkureet, pilnigi nav. Macho - To tekstu... 'piseejs' - baigi tragiski tagad ir citeet ko grib aprunaat? par tam tinju problemaam... es isti neiebraucu, mana doma bij tada, ka tu vinjas izrakstiji no laba/mana - un piekomenteeji... ok, ir reciigi.. es visas izlasiiju bet - dazhas man likaas sviests... ja kljuudos, kaa tu vinjas ieguvi, tad sorry Un to vai es esmu stulbs... necentiishos tev neko ieskaidrot vai noliegt, katram jau savas iespejas uz savu viedokli.... katra zinjaa, noveelu veiksmi savakt to naudu serverim... Runajot par mani pashu, ja man nebutu sodi @.lv Celju Policija un Latvijas Valstij, man ari nebutu zhel 10ls prieksh shi pasakuma, bet sorry... suudu lidz ausiim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 w0rsted, smadzenes aizmirsi nopirkt? nu labi, lai nebuutu off topic - vareesh uatmest kaadu naudas gabalu (10ls visticamaa), tikai peec jaunaa gada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted December 6, 2004 Report Share Posted December 6, 2004 v Janvare pere4islju...a to 6as s denjgami naprjazhonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 es domaaju, ka visi, kam ir 18 un kas veelas dziivajaa ziedot naudu, vareetu satikties kaadu vakaru, ziedot macho naudu un pie reizes iedzert kaadu alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Kāpēc pie ziedojumiem neredz citu GIGN klana dalībnieku lielās ziedojumu summas? Bija runa, ka pusi savāksiet paši, bet pagaidām vienīgais macho ir kaut ko ieskaitījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 nu tur bija domats skaitiits ziedojumus. kaa tad var ziedot pats sev. nezinu kapec macho savu summu pieskaitija bet ja kads juutas ka es kautko rauju naasis or smthn var jau ari mani pieskaitit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 njaa pietrukst GIGN. bus janoziedo bet pagaidam ta pashvaki ar finansem, gan jau lidz jaunajam gadam sakratishu kauko (5-10 Ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 8, 2004 Author Report Share Posted December 8, 2004 nonahrenizeeju kadas 2 lapas ar spamu, pagaidam warningus neliku... nakamreiz likshu... tiem kuriem nav skaidrs topika buutiiba, izlasat pirmo postu ja rodas kaadi jautajumi sakaraa ar ziedoshanu, tad luudzu var arii atseviskju postu izveidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 es domaaju, ka visi, kam ir 18 un kas veelas dziivajaa ziedot naudu, vareetu satikties kaadu vakaru, ziedot macho naudu un pie reizes iedzert kaadu alu prieksh kam vajag 18 ? vai tad muusdienaas nav bishk po ? =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
despacho Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 vāks, tikko pieleca ka esmu reģistrējies. Bet nu ok, gribēju tikai pateikt vienu sakāmo - SOLĪTS MAKĀ NEKRĪT! Palasot šo postu riebums metās pret cilvēkiem, ziedošu ziedošu, ar naudu sūdīgi bla bla bla.... Neziedo tagad- nu tad paklusē! Kad noziedosi - tad arī sāc runāt! P.S. šodien cs:source ar to official steam ielādēju, nācu iečekot, nekā nebija serveros. Tāpēc arī nejauši tiku līdz tam topikam. Tā kā īpaši neesmu spēlējis CS, naudu negaidiet no manīm. P.P.S. Vārnu admin(macho, worm vai arī kas tu tur biji) droši vari likt, mīlu vārnas savākt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 vāks, tikko pieleca ka esmu reģistrējies. Bet nu ok, gribēju tikai pateikt vienu sakāmo - SOLĪTS MAKĀ NEKRĪT! Palasot šo postu riebums metās pret cilvēkiem, ziedošu ziedošu, ar naudu sūdīgi bla bla bla.... Neziedo tagad- nu tad paklusē! Kad noziedosi - tad arī sāc runāt! P.S. šodien cs:source ar to official steam ielādēju, nācu iečekot, nekā nebija serveros. Tāpēc arī nejauši tiku līdz tam topikam. Tā kā īpaši neesmu spēlējis CS, naudu negaidiet no manīm. P.P.S. Vārnu admin(macho, worm vai arī kas tu tur biji) droši vari likt, mīlu vārnas savākt!! daljeeji piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjuumais Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 ja nau nosleepums, vai varbuut kaads no adminiem vareetu pateikt, kas tad iisti tajaa kastee buus iekshaa, ka vinja 800ls maksaa? uz Xeoniem vai MP/FX-5x taisaties griezt, vaj? lai cs/css + services 'n stuff normaali grieztos, imo, pietiek ar 500ls un i tad jau buutu iists zveers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts