Jump to content
GIGN Forum

Remonts


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Man sročna vajag padomu!Man sanaca riktiiga shmuciite virtuvee un man tagad japarkraso visas sienas un griesti!Okej it kaa jau viss butu pa skaisto,noperc grunti,uzmāzē un pec paaaris h ar rulliti tikai ripinies ar lateksa kraasu pa sienam un griestiem,bet HUJŅA jau ir tur,ka man ir krīta segums!Aha pretīgais KRĪTS!Lidz ko nogrunteeju viss veel ir zajebiss,bet lidz ko pec laika saku krasoot,viss suda kriits iet nost!nav man luste iet mazgaat to ahujenna biezo kriita kraasu nost,tapec varbut ir kads labs padoms vai kada laba krasa vai varianti,kaa man pa fikso izremonteet!Okej ir vel doma limejamie griesti+tapetes virtuvee,bet skjiet tas baigi dargi izmaxaas a ar finanseem pashreiz esmu uz Juus,nevis TU!

Gaidu sapratigus padomus!

Paldies jau ieprieksh!

Link to comment
Share on other sites

Tur nav variantu :)

Ja ir krīts - ir tikai divi varianti - mazgā nost veco krītu pirms sāc darīt ko citu - vai arī vienkārši pāri vecajam krītam balsini pāri atkal ar krītu.

jebkurā gadījumā - varu tikai rekomendēt mazgāt nost veco krītu. Agri vai vēlu pienāks laiks no viņa beidzot atbrīvoties.

Link to comment
Share on other sites

Virtuve varetu but 2,5m plata un 4,5m gara!Uz aci merot!

Surr,da es jau vinju mazgaju 2tro dienu un nespeju lupatinjas mazgat un mainit,bet kaa vinsh tur ir,taa ir! A pag,a kaa lai es nobalsinu ar kriitu?Neesmu balsinajis ar kriitu!Cik noprotu ahujenakie puteeklji un cukaashanaas buus?Jibal,un es jau cereju ka ir kada normala jedziga krasa lateksa ar ko paariet paari!Klau a tapetes vai limejamos griestus izdotos pie kriita piekjert?

Link to comment
Share on other sites

Pie krīta nekas tev tā jēdzīgi nepieķers - tas ir viens no nelāgākajiem padomju mantojumiem vairumā dzīvokļu - nobalsināt ar krītu ir relatīvi viegli un relatīvi lēti, bet tikt no krīta vaļā ir šausmīgi darbietilpīgs process :)

Lai nobalsinātu - tev principā vajag padomju laika putekļsūcēju + balsināmo uzgali, tādam vajadzētu būt atrodamam pie jebkura krāmu tyirgotāja tirgū - un krītu :). Īpašu putekļu nebūs - vienkārši visas mantas pārklāj ar plēvi :).

Link to comment
Share on other sites

Krītu neviens negruntē. Jebkurā gadījumā lētākais variants ir p*sties un mazgāt to krītu, starp citu ar ziepjūdeni.

Atkarībā no līdzekļu ierobežotības vari uzlikt reģipša vai defaultos piekaramos.

Link to comment
Share on other sites

Nu es vannas istabaa arii meigjinaju gruntet!kadas 2-3 reizes toch kartigi nogrunteju un ljaavu izzhuut,it kaa bija raxtits ka 12h jazhust,bet nu es shoreiz laiku samazinaju lidz 3h :) Nu un pec tam kad saaku skaisti ar rulliti ripinaaties,saaka viss lobiities nost!Un tagad tas pats virtuvee sanaak,labi ka tikai mazu laukumu sapisu :) It kaa jau vareetu visu virtuvi ar plaakatiem nolimeet :khehehe: Bet tas izskatiisies pec DIRSAS,esmu par to droshs :DD A uz griestiem jau plakatus toch netaisos limet :)

P.s. Surr izklausiijas kaut cik jedzigi,bet kur nu lai es dabunu kaut kadu oldschool putekljsuceju :unsure: Un Kri variants,ka kriitu nevar gruntet bet gan ar ziepjudeni jamazgaa,izklausas paarak kjepiigs darbs! Jo esmu jau 20h nopisies dabunot 80procenti no melnaa duma piedeguma-sienas nost!Man visas sienas virtuvee vnk melnas (REALI MELNAS) nokuupeja :slap: Sanaca arii reals spradziens u.t.t :slap: varu pateikt kaa tai reklamaaa : BALLE BEIGTA :sparta:

Galvenais ka paralli mekleju darbu,ah jaa un vair ir kadam kada informacija cik izmaksaa pazharnieku izsaukums?

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Tātad, ja tomēr esi nolēmis mazgāt krītu, atd diezgan viegli to ir izdarīt ar špakteļlāpstiņu. Griestu balsināšana itkā nav nekas grūts, pats to neesmu darijis, bet nekādi putekļi nav, itkā tur kautkas jāsajauc un vienkārši ar otu velk pa grieztiem tā kā ūdeni, pēc tam viss nožūst un ir balts. Vari griestus arī nošpaktelēt, tas pats efekts.

Ja tev der uz rītdienu, tad 100% pateiksu, kāa pareizi vajag balsināt griestus!

Link to comment
Share on other sites

Stroikaa agrak rukajot,zinu kaa tas ir :D Dzivoklis droshi ka bus balts :)

Nu pastasti,jo ir jau doma shodien vai riit kaut ko reali iesakt un pabeigt!Shas iemetishu focheni!Nofocheshu :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

1maa bildee ir tas plekjis kur lobaas jau nost!Lai gana sudigi redzeet,bet nu dzivee redzams ahujenna! 2 traa bildee redzams,kaa spraadziena laikaa pazudushi man 2vi logi :) Un sienas un griesti daljeji melni,da DZEKI shitik netiras sienas,ko jus redzat VINJAS jau ir reala TIRAS,jo 80 procenti MELNUMA jau ir notirits :D Zhel ka aizmirsu vakar pec ACTION visu iebilzhot :( Un griesti ir 3shajaa bilzhaa redzami,lampu jau nonjemu un notiriju!Vareju jau vel tuc tuc griestus tirakus dabut,bet reali pec 20h tirishanas darbiem zajebala

P.s. SPRADZIENA LAIKAA GUUTAA TRAUMA!

Moshk ir kads lidzeklis,kas reali palidz arsteet?Sudigi pasham tiko sanaca sevi nobildet!Zils un mazas chulinjas!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Man gribeejaas eest,un domaju ar saveejo pagatavot garshiigas vakarinjas!Cepti vistas skjinkjiishi marinaadee,ar shampinjonu merciiti,salatinjiem,alinju un tejinju un kartupeljiem frii!Viss it kaa garshigi izklausaas un tada bija ari merkji!It ka sievele saka vistinju jau cepinat,es uzliku elju varities!It kaa pirms 2ned. jau variju frii un viss bija zajebiss,toreiz to izlietoto elju ieleju atpakalj burcinjaa,lai izmantotu velreiz,bet taa kaa eljas man izradijas pa maz,skreju uz veikalu pec jaunas pacinjas!Protams vel piegazu pie kattlaa ielietajiem 200ml vel 500ml eljas!Viss bija okej,bet ik pa bridim iechekojot graapis(aluminija) saaaka palikt melns!okej centos nepieverst uzmanibu ar domu ka pec tam nomazgashu!Un tad manejaa saka saukt mani,Es ienaku a baigie duumi saceelaas!Nonjemu vaku,nogriezhu tikai 1nu rinkji kru elja varijas,vistas un mercites gazes plits rinkjus atstaju ieslegtus,un riktiiigaa flamme uzmetaas!Uguns flamme no eljas,bija apmeram 1m augsta!Dumi bija apmeram kaa eziits miglaa,maneejaa saaka bljaut lai dzeshu nost,a es skatos man pa rokai ir tejas kruze ar udeni!es vel 3reiz pie sevis apdomajos,bet nedrixteja tachu elju dzeest ar udeni,aij POHUJ,tapat nekas labaks pie rokas nav,moshk nodziest!Protams,lidz ko udens trapija manaa degoshanaa eljas katlaa!Atceros tikai sekojoshi!SPRADZIENS,kaa atombumbai,logi dubultais logu(stiklu) ramis izskjiida,mani pret sienu atlidinaja,nu 2m attalumaa!manejai jau likas ka es miris,un leca pa logu jau laukaa,es fiks piecelos un skreju pakalj lidz bridim kad jau gandriz lecu laukaa(1maa stava balkons) atcerejos ka japakjer TELEFONS! Fikssi 112,a tur tada debila tantinja vinja man 10reiz paprasija adresi un kas noticis!Es vinjai apskaidroju 6reizes kas un kaa,ka gaze vel valjaa un var uzziet gaisaaa!MAJA TIKA EVAKUEETA,un pec 3-4min pazharnieki klat!Shamie gribeeja durvis lauzt valjaa pateicu lai lien pa logu!Nu vo,izvedinaju atbrauca menti,paprasija tikai vardu uzvaru un sjo :) Pagajusho nakt sudig gulejaas,bet tagad jasak remontet :slap:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Tur tev taisniba jo bija reala aizdoma ka shas mans dzivoklis un arii kaiminju dziklji uzies pa gaisu!Un galvenais ka pa logu redzu kaa liesma deg un deg un mani aizskari saak degt!Ibio bishk bija panika un pec tam jau it kaa gribejaas pieliet muuli vakaraa,bet sapratu ka nav jega labak saakt tiirit stiklus,kas pa visu lofdziju bija izmetati,un lab ka man lodzija bija valjaa,jo savadak arii lodzijas logi butu lidojushi!

A cik izmaksaa ugunsdzeseju izsaukums,!1na mentu mashina,1na gazes avarijas mashina, 3 pazharnieku mashinas un 1ni atrie atripoja :) Shodien jau zvanija un prasija,vai pie manis shitaa hujnja atgadijaas!pateicu ka jaa,aizmirsu tikai paprasit cik vinji no manis tagad grasaas nopleest pa izsaukumu!bet paldies vinjiem,ka vinji ar putam nodzesa un nenopludinaja ar udeni,jo shamie sakumaa jau vilka lielo UDENS SHLANGU LAUKAA!

Link to comment
Share on other sites

Gar zemi. :)

Vispār labi, ka tev tur viss vēl +/- veiksmīgi beidzās. Vismaz tev ir ar ko lepoties - tu ēst taisīšanu spēj pārvērst par samērā bīstamu un visnotaļ ekstrēmu pasākumu. :thumbsup:

EDIT* Vai tad tev ir jāmaksā, ja tev apdzēš kaut ko? :blink:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

:)

Vispār labi, ka tev tur viss vēl +/- veiksmīgi beidzās. Vismaz tev ir ar ko lepoties - tu ēst taisīšanu spēj pārvērst par samērā bīstamu un visnotaļ ekstrēmu pasākumu. :thumbsup:

Es tik tieshaam ceru ka man nekas nebus jamaxaa!Jo vnk man tas gazes dienesta dzekinsh teica,ka ir iespejamiba ka pa izsaukuma man piestada rekjinu!kaut kur arii agrak dzirdeju ka tas ir tas pats ka izsauc AATROS!Atros izsaucot tach arii jamaxaa!Nu nez shodien vel ugundzeseji zvanija un prasija ipashnieka vardu un uzvardu jo vakar nekadu aktu neko nesastadija

LOL :D Palasiet tur labak komentus :)

Re ku pilns raxts

http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/krim...isa-spradzienu/

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Cipruss pa velti jau netika izsaukti ugundzeseji,ja nee man tur viss butu nodedzis lidz nepazishanai,un ja vel gaze butu uzspragusi!Bet galvenais,shit atkal aizmirsu nofochet :) Ugunsdzeseji pirms dzesa nost uguni vinji ceposhos vistinju nonjema no plit un uzlika balkonaa :) Taa kaa vistinja jau ir gatava :) Shodien vakarinjas bus jaietestee :) bet kartupeljus friii toch vairs negatavoshu :)

X ID man pasham arii reeka naak :) lai gana gaidu padomus kaa izremontet man savu virtuvi!

Droshi ka limejamos griestus nekjers?

Link to comment
Share on other sites

Pizģec! :) Tas vispār ir iespējams?! Tobiš tu ielēji ūdeni karstā degošā eļā un bija sprādziens! Nu skaidra liet, ko darīt nedrīkst! :)

Turies vecais! Runājot par apdegumu - man nesen roka bija riktīgi noberzta un es lieku virsū brūču gēlu (apmēram 3 ls tūbiņa) un nenormali labi sadzija tā roka! Es tev arī iesaku! Manta likās nudien kruta!

Kas attiecas uz sienām ar krītu, tad točna variantu nav daudz -

a) atjaunot ar tādu pašu krītu

B) reģipsis (nevaidzētu būt grūti pieskūvēt bet apēdīs 2-3cm no virtuves, toties sienas būs taisnas)

c) perforators un nahuj visu krītu un jaunas reģipša/betona sienas!

Tiekamies Baltich biCH pāritjāā! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Tatad nav man variantu pielimet tapetes vai pielimet limejamos griestus>?Bus jaaiziet uz Nells un jauzprasa ko vinji varetu ieteikt shadaa sakaaraa un cik tas varetu izmaxaat!Un jaa joprojam ceru ka rekjinu nepiestadis,jo ta jau esmu uz seeklja ar naudam,jameklee darbs Liepajaa,jaatdod vel krediti un galvenais jaizremontee dzivoklis lai pasham prieks butu dzivot,un pa visu varetu aizmirst!bet nu spradziens bija ahuuunais!Visa dzive paskreja garam!Un stavot un gaidot pazharniekus 3-4min laikaa es jau paspeju samierinaties ar domu ka bushu bezpajumtnieks,-nerunajot par to kadi man butu paaraadi ja paris dzivokljus,no gazes spradziena parautu lidzi :( Vel jau tikai jaieliek stikli atpakalj virtuveee,jauni aizskari janoperk,jaizremontee jasak stradat,un tad jau cerams pec biitchiem viss atkal buus bumbaas!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

izsaku līdzjutību, lai gan tas ir pizdec dzēst eļļu ar ūdeni.

par pažarnieku izsaukšanu nebūtu jāmaksā, ja vien tu neizsauci viņus nocelt tev kaķi.

ja tev liek maksāt par izsakumu, tad tikai par vienu mašīnu, jo nav tava problēma ka atbrauca 3...

jebkurā gadījumā, tur var tiesāties, ja viņi tev piespriež maksāt.

galu galā - ugunsdzēsējiem tiek maksāts no mūsu nodokļiem, kāpēc lai būtu jāmaksā vēlreiz?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...