Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pie mana darbā tā diezgan progresīvi gāž Bļe laiciņš šodien foršs. Ceru, ka divīts nedirsa par laiku bauskā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 uz zemes guleesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Jurko, ieiej superneto nopērc pārīti saulenes un viss būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Bļe laiciņš šodien foršs. Ceru, ka divīts nedirsa par laiku bauskā cūka, uzzvani man lai varam sabīdīt ģēlas ā, jā vispār, kur notiks gulēšana? man telts nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ā, jā vispār, kur notiks gulēšana? man telts nav. MAN IR TELTS + vēl viņa bezsakarā stāv darbā jau kādu mēnesi Tikai man nav guļamaiss/segas. Nebūtu nosaucis mani par cūku, varētu gulēt manā teltī :meele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 man telts nav. man ar tas interesē jaiet uz rimiti, pa 10ls telts jāiepērk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 jaiet uz rimiti, pa 10ls telts jāiepērk Jup, es ar tā darīšu. Tikai jāskatās, lai visiem tur viņas pietiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Mašīnā paļubomu drošāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 man lētāk sanāk nopirkt telti labu, nekā ieliet savā benzīnu un braucot pa grantinieku izpūtēju noraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 nebushu , laiks gavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 randri, tev bija kaut kādi mega-laikaziņu avoti. un tu pats tak būsi vai ne? un es parasti skatos http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=69 , tur parasti ir labas un precīzas ziņas, tā ir lapa sērfotājiem, tā ka spoti ir tikai pie ūdenstilpnēm un bauskai nekas diži tuvāks par Rīgu nav, bet vēl aizvien rāda, ka šovakar lietus nebūs, pa dienu arī nelīs un tad tikai sestdien vakarā uzlīs. tā ka nav tik traki, itsevišķi, ja būs tās pajumtes, būs tāds savdabīgs actions. un, jā, es būšu , manuvietuieņemreģistrētais mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ko Tu tur dirs - bauskā mākoņi un saule - nelīst!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 + vēl viņa bezsakarā stāv darbā jau kādu mēnesi Tikai man nav guļamaiss/segas. Nebūtu nosaucis mani par cūku, varētu gulēt manā teltī :meele: oo lol telts. tas der. nu nopērc kaut kādu lēto guļammaisu un būs viss ok. a tev telts kruta? ja pa nakti uzlīs negulēsim dīķī tā kā tavs bračka blomē? Runājot par tavu bračku, viņš vispār būs? bloodlord, TbI JIoX, laikam nav ne vainas, nevajag pārsteidzīgi mīzt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Pashlaik Bauskaa ir +25 graadi, spiid sauliite un veesmo mazliet stipraaks kaa vasariigs veejinjsh Taakaa var braukt droshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 u novelt vainu uz laika aptsakliem ir tiztli, it iipashi atceroties kaa bernibaa 90% no mums ziemas laikaa sedeja lauka aun trieca pirms kada pasakuma vai tamlidzigi... ceru ka jums buus kada nojumiite, ja nee naksies staigat pa mashinaam un dzert Es braucu, lidzi r&r, nak3d un it kaa Alise (sodien saak atrunaaties, bet taa anv problema) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nē, telts man ir ok! Vienīgais nav tas nolāpītais guļammaiss Negribās jau it kā pirkt lētu sūdu, bet izskatās, ka nekas cits neatliks! P.S. Sīkais būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ok ali mani pierunaja , tomer buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) Ak juus amzaas fashistiskaas maucinjas, kur var shitaa miizt no laika apstakliem Deadalive tu suuda braali telefonu iesleedz, jo man veel japaspeej telts nopirkt un paika nopirkt un vispaar visi parejie suudi arii Tiekamies tad 17:00 autoostaa . Deadalive sazvanits izskatas, kad priskim kaut kaadu suudu un taja pashaa sudaa guelsim, bled to es saucu par atputu JEEEHUUUU Edited August 22, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Manā kārā atbrīvojās viena vieta, braucu uz vienu dienu, ar domu, ka rīt vakarpusē mājās par turp/atpakaļ ceļu prasu piečuku, par kuru jūs varēsiet turpceļā izbaudīt kontrolētas un ne tik kontrolētas sānslīdes Izbraucam ~7 PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Kur man jābūt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 es gribu tavā kārā rezervēt vietu atpakaļ testam, kam rīt vakarā vajadzēs tikt mājā. + mēs bauskā būsim vai nu 20:40 vai pusdesmitos. Būtu forši, ja kāds atbrauktu mūs (mani, testu un jurko) savākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Gan jau testam vieta atradīsies Edit; Ja jūs būsiet 20;40 , tad varu savakāt, a pus desmitos - nezinu vai gribēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Liepaajaa pirms 2h AHUUNA gaza lietus,bet tagad saule spiid un visas pelkjes izzhuvushas! Un pajat kadi laika apstaklji un cik sudigi shodien istenibaa juutos! bet vel 1h janorukaa un tad jadod vagu uz majam,fiks somu sakraut un uz veichi iepirkt krajumus! Segas,spilveni,guljammaisi un mini TELTS man bus taa kaa po parejo a kaads vispar tagad udens ir? SILTS? Tad janjem dvielis vel oij shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) + mēs bauskā būsim vai nu 20:40 vai pusdesmitos. Būtu forši, ja kāds atbrauktu mūs (mani, testu un jurko) savākt. viss ir iespejams.. tikai zvaniet un droshi jautajiet Edited August 22, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Es arī iespējams gribēšu rīt mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now