HoLLow_LiFe Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 atceros, ka GIGN06 bija normāls ērču uzbrukums. gan jau, ka tāpēc ar prasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Nu GIGN06 sanāca noķert un nebiju potējies, tagad arī neesmu tāpēc prasu Divīt sliktī organizē ja pat uz tik viegliem jautājumiem nevari atbildēt GIGN06 rekords ja nemaldos bij Peinam 5 ērces Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 :wackenturbosmiley: nu nezinu.. nekad sava kraja nesmu sastapies ar shitdu problemu.. un neesmu dzirdejis ari no citiem sudzibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 pagaidam viss liecina par to ka es bushu!brivu dabuju 6d un 7d un 5dienaa atraak arii majas tieku no darba!tagad tikai ar pliko un huseinu jasabida viss konkretak u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Pievienojiet sarakstam Sidney... Musu Soferitis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 ja man nebuus jaastraadaa un ja kaads buutu tik miiljsh un atgaadinaatu kas liidzi jaanjem - es 100% buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 nu darbaa vienmer var atbrivoties... tas buus sudigs aizbildinajums japanjem ir tik kaut kas eedams, dzerams un veel varbut kaada telts, un guljammaiss.. Kaut gan es vnk to problemu atrisinu guljot mashinaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laachux Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Es padomāšu par šo vilinošo piedāvājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Neko nevajag Pabaroshu,padzirdishu un izguldinashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Pabaroshu,padzirdishu un izguldinashu ņemot vērā to, ka tur būs ļoti daudzi vīriešu dzm pārstāvji, tad pieļauju, ka visi piedāvās šādu variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 es ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ok, pārfrāzēšu - esmu gandrīz drošs, ka diezgan daudzi piedāvās šādu iespēju, bīfijs 100punkti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Nu ja tu jau esi aizsitis littleAngel un vinjas saidbuubus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ok, ir tomēr viena lieta, kas mani uztrauc: ērces, kāds te iepriekš rakstīja, ka tur tās draņķes ir papilnam pagājušogad nebiju, tā ka nezinu cik viņas tur ir daudz. nekad neesmu potējies pret encefalītu (nekad nav arī bijusi piesūkusies ērce). tāpat no ārstiem uzzināju, ka encefalīta pote iedarbojas tikai pēc pusgada (tb sanāk man to vajadzēja taisīt ziemā). un tagad jautājums. vai ir kādi plāni šajā sakarā? (izdedzināt visu 1km rādiusā būtu pats labākais, bet lets be real here) vai kāds plāno potēties? varbūt kāds saģērbsies kā alpīnists tā lai nekur miesa nespīd cauri? nu un tā tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Noorganizēsim kūlas dedzināšanu. Starpcitu, es arī neesmu potējies Pastāv arī emergency pote, bet tā maksā lielu naudu. Vajadzēs no rīta pārbaudīties. Varētu arī spirtu kāds sagādāt, kam ir iespēja, visādiem gadījumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 da nekad neesu potejies un an problemu,,, ja dabusu encefaliitu, no taa tapat viegli varesi tikt valaa... a pote neglabj no laima slimitas un tam arii zalju nav... ta kaa izsecinam ka no potes maz jeegas... + katra 10 eerce ir ar encefaliitu un katra 200 ar laima slimiiibu... ta nu reekini vai tas ir reali ka tev tik daudz erces piesukries un tu neko nejutiisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 es buushu tikai uz vienu dienu, iespeejams uz nakti, ar savu telti un domaajams, ko man individuaali vajadzees__ es pati sev sagaadaashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 nujau saakas nelabi texti... uz kuru dienu/nakti tas ir? parasti cilveki kas neatbrauc pirmajaa dienaa, vispar neierodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Es domāju, ka tā nebūs problēma, ja nu vienīgi svētdienas rītā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 uz kuru dienu/nakti tas ir? parasti cilveki kas neatbrauc pirmajaa dienaa, vispar neierodas! buushu 100% uz 22.o8 ja mani vediisi pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 tureshu pie varda tad vieta tev tiek rezerveeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 tad vieta tev tiek rezerveeta tik neaizmirsti, ka es jau esmu pie Tevis aizsitis vietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 es tak zinu zinu neaizmirsisu apr tevi... tu, nak3d, 4uwis it kaa pieteikusies, bet nevar zinat vai visi tiesham brauks, un ja brauks, tapat Alisei vieta veel paliks... r&r tev problemas vinu kleepii panemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 neaizmirsisu apr tevi... tu, nak3d, 4uwis it kaa pieteikusies, bet nevar zinat vai visi tiesham brauks, un ja brauks, tapat Alisei vieta veel paliks... r&r tev problemas vinu kleepii panemt? Es braukshu, takaa nenoraksti mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) TAk lieta tada ! GooD MeN: Masina paslaik ir nojukusi ! VAinu benzina filtrs ir 4upaa.. vai benzina suknis ! Bet gan jau lidz GIGN 08 bus viss ok ! Ali: Suknis nav no tiem letajiem priekiem ! Edited August 5, 2008 by HUSEINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now