redboot Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 bloodlord, takaa hollows izkriit no manas mashiinas deelj darba, tad man viena vieta ir, bet vieniigi braucu caur jelgavu nevis caur riigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nu tas man galigi neder , ar gign busu ari isti braukt negribas un ja lidz 5dienai neko nesazimeshu , droshi vien ka nebuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Laika zinas ahuna sexigas. Lidz nedelas beigam lietus x.X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jap. Man tā vien liekas, ka šogad gign tuss notiks Vecrīgā Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 kamdēļ? šajās brīvdienās arī solija nežēlīgo lietu , vēju pērkona negaisu un vēl sazin ko, noriskēju un aizbraucu laivu braucienā, rezultātā abās dienās spīdēja saule un bija ~25 grādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 sestdien gan jau ka nelīs. par pārējām dienām pofig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) Pofuig ierodas tie kam jaierodas P.s. Ja neierodas tie 30cilveki tad neesmu arii es,jo problemas ar naudam un sudigu laiku prognozee! p.p.s Lai velreiz raxta tie kas toch bus!♠ Edited August 20, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 X_ID, kas teicās aizvest, šķiet, ir mainījis plānus, tā kā esmu palicis bez sakarīga transporta, kas nozīmē, ka arī mana ierašanās ir uz jautājuma zīmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 mizalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Da ir tak gign buss ko mizat! Man it kaa ir Liepajas auto tikai ar finansem jatiek galaa kas un kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) Toreiz es laikam arii biiju, kad denja kaartiigi papuuta un turpinaaja kodeet.. Shoreiz pokeri arii kapaas kaads? Blinj, naudas galiigi nav(10ls+nav telts), bet macho 3 alinji poljubom jaatdod, laikam kkaa naaksies aizbraukt un piedzerties.. Galvenais ir tikt, tad gan jau viss buus forshi eniivei.. Edited August 20, 2008 by 4uWiS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Vajag pieteikties tiem, kuri būs. Man personigi pofig uz laiku. Piektdien, 22. augustā. Īslaicīgs smalks lietus. Pārsvarā mākoņains. Silts. +21...+15 ?C. vējš 8 m/s Sestdien, 23. augustā. Īslaicīgs lietus. Pārsvarā mākoņains. Silts. +20...+14 ?C. vējš 4 m/s Svētdien, 24. augustā. Lietusgāzes. Pārsvarā mākoņains. Silts. +22...+13 ?C. vējš 2 m/s Nav tik traki. Svētdien tāpat mēs brauc prom!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 hēh, jāsaka, lai laukos celtnieki nestrādā pa brīvdienām, savādāk jamie jāpieskata, un ja jāpieskata, tad tas nozīmē, ka tieku es tikai pa vakariem, kas īstenībā ssuuxx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 nu, man + - pooo par laika apstākļiem ka tik jautra kompānija galvenais, jāsazīmē telts k-kur.. bez tās būs lielā dimbā Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Shoreiz pokeri arii kapaas kaads? Blinj, naudas galiigi nav(10ls+nav telts), bet macho 3 alinji poljubom jaatdod, laikam kkaa naaksies aizbraukt un piedzerties.. Galvenais ir tikt, tad gan jau viss buus forshi eniivei.. kka juutu ka njesanaks jums redzet manu putienu jo 30% ka ieradisos ka jau vinmer gign gadkarteja tusa man ir kjibeles Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 nav gan. Nāc gign busā un miers. Izbraucam piektdien 17:00. Ja kas, varu iedot savu tel.no. - šis attiecas uz visiem, kas vēl nav braukuši un kuriem nav kontaktu ar kādu no pasākuma dalībniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Laiciтр вrв fххrрs Man vзl nav ne telts, ne guпammaiss. Centорos вtri рodien/rоt sadabыt. Dзззm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ar bijach`u izdomājām, ka ja uz 6dienu nedabūjam transportu, kā tikt, tad laižam ar sabiedrisko. kā tur ar nokļūšanu?! nebūs pargājieni uz 10 km? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 10km jau gluži nav, bet jāpaiet tāpat tāds normāls gabaliņš (nu varbūt 20 min gājienā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Kurā vietā 20 min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Pofig par laiku pilniigi, pagajushogad arii lija pa vidu, bet who care, ja negrib braukt un normali patuseet 2 dienas uzreiz taa pasaki, man vnk besii shitie pedeja briizh atleceji, kam ir gimenes probleemas, slikti laika apstakli, vai meitenei varda diena. Man arii blin 6dien pa nakti notiek nakts drifta pasakums, kas man ir loti svariigs un kuru es galiigi laist garaam negribu, bet ja es esmu izlemis piedalities, tad parejais tiek pakartots, nevis pedeja dienaa pateikts, kad veders saap Vnk izsaku savu viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 wtf? bijach ar ownage ir gign busa sarakstā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Vnk izsaku savu viedokli Buča benār!!! Labi teikts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Cik tas gign buss maksā? + Macho iedod savu telefona nummuru caur PM, lai varu visu sarunāt! Un cikos izbrauc un no kurienes? 50/50 ka man brauks līdzi vēlviens Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Nebusu. Tapat neviens mani negaida lol. Labi, ne jau tapec nebusu. Divit, alinu neperc. Ja nopirki pardod citam, gan jau kadam savajadzesies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now