Jump to content
GIGN Forum

Ninja Defuse


Scraty
 Share

Recommended Posts

Švaka kvalitāte, tīri laba apstrāde un arī mūzikai nebija ne vainas. Par momentu, protams, :10cm: , ne kartam tur nervi tādā situācijā, kad tiek pamanīts pretinieks, nociesties un nešaut. Patīk man šitādi momenti, zelta vērti. :thumbsup:

EDIT* attachment, aiziej uz baltgames.lv, novelc SK Believe mūviju un apskaties viņu no +/- otrās minūtes, kad SpawN, palicis viens pats, gandrīz uztaisīja ninja spēlējot pret NiP, sooou - gadās visādi. Scraty gadījumā puiši vienkārši domāja, ka ja no tās puses neviens nav šāvis, značit tur arī neviena nav un vairāk koncentrējās uz tām vietām, kur parasti CT skrien, kad spotā tiek uzlikts c4.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

nez, man nepatika. Pirmkārt, ieņemta tizla pozīcija, otrkārt, bija 4 vs 5, čalis varēja nošaut 2 pretiniekus mierīgi un vēl izvilkt raundu un vairāki viņējie būtu palikuši dzīvi.

vobšem, ja tas būtu jēdzīgi tā darīt, tad tas moments būtu daudz skaistāks. Teiksim kaut kāds eko raunds (kā lunatics vienreiz pret de sanāca laikam). Šiten varēja redzēt, ka čalis tēmēja uz to defjūzošanu, tāpēc tas vairs nav tik forši.

p.s.

ak jā, tas ka tā komanda to stūri nepārbaudīja arī neko labu par viņiem neliecina.

Link to comment
Share on other sites

neslikti... es buutu vinu vietaa skrejis biski velak prom.. ja vini muka tad kad vel tu vareji def paspet tad ari nav gudri.. protams piemineja ari to ka pretinieki neskatas sturii... BET lai noturetos un nenovaktu sitos jabut nerviem :) labs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...