Jump to content
GIGN Forum

Tiesiibas Uz Pub


Recommended Posts

Es jau labu laiku spēlēju GIGN servērī, patīk spēlēt, un arī stučīt čīterus. Spēlēju katrā gadījumā for fun, esmu iepazinis daudzus GIGN adminus, un esmu gatavs pievienoties viņiem. Spēlēju GIGN`ā es katru dienu, ik pa laikam dienaa, pusdienaas, vakaraa, naktii. Itkā es esmu mierīgs cilvēks, ziepes netaisu.

enīvej stati. Tagad pēc buster`a noņemšanas esmu nospēlējis 75 h, spēlēju serverī kad bija busteris arī labu laiciņu... Vēlētos BAN un vote tiesības, nekas daudz.

Admins, kas iesaka : Eziic.

Link to comment
Share on other sites

Atpazīt čīterus tu tiešām proti "ļoti labi". Ja nemaldos, tad tu esi tas pats čalis, kas nesen vai vel tagad spēlē ar niku Sick, tad čīteri tavā skatījumā bija pusserveris.

P.S. Tev vispār ir reģistrēts niks?

Link to comment
Share on other sites

Tikko ierados mājās. Jūs nespējat iedomāties kādas problēmas man sagādā tas, ka es rakstu šo postu, jo pirksti tik tiešām galīgi neklausa. Laikam mazliet par daudz iesākām to Jāņu iesildīšanās svinēšanu. Nē nu bet vakars katrā ziņā izdevies. Enīvei, ne par to ir šis stāsts.

ModeratO. Tikko ierubijos, ka čalim, cik saprotu no tā, kā viņš regojies gign forumā, ir 13 gadi. Jā, tas reāli sūkā. No otras puses, priekš saviem gadiem čalis ir tīri sakarīgs cilvēks. Ņemot vērā, ka viņš palūdza, lai viņu rekomendēju, es, protams, puisi atbalstu. Ban katrā ziņā viņam noteikti nevajag, bet voti un varbūt arī slap/slay paciņu viņam varbūt arī varētu iedot. Puisis spēlē samērā bieži, un ja arī sataisītu kaut kādus mēslus, vienmēr ir iespēja viņa tiesības nahrenizēt, tā ka lai jau cīnās. ;)

Link to comment
Share on other sites

ok, par ban es atsakos, paklausiishu eziiti. Vote slap/slay tas ari buutu viss.

P.S - Man nav 13 gadi.. Paliks 16, vienkārši forumā es esmu ievadījis nepareizus datus, should be fixed.

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

Jaa, lol tiešām, ko viņš tādu nodariis? Daudzos serveros ir pierādījis, kā labu adminu, kāpēc nē?

Es esmu Par, tāpēc, kad bieži spēlē GIGN serverī un ir ļoti sakarīgs ziepes netaisa...

Katrā gadījumā, lai uzliek pēc tam jau pastāv iespēja nahrenizēt. Lai jau tiek.

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Nju ko, lai tev saka samuray es viņu atceros no citiem serveriem, kā kautkādu poK3monu atvainojos par izteicieniem :blelohs: varu saderēt serverī, kāds spēlēs ar WH i vinš nemaz neiedomāsies ieiet spec SaS^MAN 75 h ir daudz ^^ ? tas pat ir ļoti maz piemērs, kāds kādreiz online time bija jonathan to var teikt, kad viņš bieži sēž gignĀ....[ daudzos serveros viņš ir pierādījis labu adminu] ? nosauc kaut vinu bez sytes.net oo.lv or else >??? vairāk netaisos neko paskaidrot man jau te nav nekāda sakara ceru, kad WARN nedabūšu. Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

Chillside, ja nezini neko par GIGN tad droshi ej staigā taisni. Pirms bustera noņemšanas arī bija stati, kuros moderato bija

P.S - Kāds p0k3m0ns? Tu domā savā codic`ā, un viņš spēlē ar wh? Tad kāpēc viņš nevienā serverī nav nobanots? Black projektā, kas nesen izjuka viņš bija labs admins. Protams es te lieki nespamošu kas un kā.

Neko sliktu es nevaru teikt, btw esi izlasījis kad šeit saņem vārningu, bet neesi izlasījis to, kad ir jauzraksta

kāpēc, Tu viņu neisaki. Par wh? lol, tad iedod linku kurā serverī ir nobanots moderato.

Un plz, vairāk te neko neraksti, lai man nav jaatbild.

Edited by SaS^MAN
Link to comment
Share on other sites

Es tomeer arii vairaak sliecos uz to, ka Moderat0 varees iztikt bez pravaam! Nekaa pret vinju pashu nav vienkaarshi tas, ka ir jau kupls adminu skaits un vote ir ljoti daudziem taapat kaa slay un slap!

Citreiz gadaas vajadzeetu uzmest voti to jau izdara kaads cits, vai kads vienu ff slapo 3 admini LOL!

Moderato es tevi iisteniibaa diezgan reti redzu serverii, es pats intensiivi speeleeju kaadas divas nedeeljas atpakalj tad diezcik biezhi tu neraadiijies? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

hmm, es kad speleeju no riita, tad adminu ir taa kaa mazaak, un naakas reporteet chiiterus tajaa topikaa. Voti gan no riitiem dereetu, jo ir naacies speleet lielas mapes ar 3 cilveekiem, diezko patiikami nav.. Tak varat uzlikt, ja nepatiks, tad nonjems..

EDIT : kaads sakars acc, ar to kaa es speeleeju, zinu nespeleeju es paaraak labi, bet ar tiesiibam ir pieredze.

Edited by ModeratO
Link to comment
Share on other sites

Zinaama sakariiba jau tomeer ir acc un tam kaa tu speelee! Ja tu saakumaa prasi banu tad kaada gan var buut runa par ban tiesiibaam ja tu pats suudiigi speelee, shaados gadiijumos var rasties nepatiesi bani no tavas puses!

Link to comment
Share on other sites

Var arii ar slap un slay iztaisiit briinumus, bet protams neko traku! Var gatiities, ka tu nemaz nezini kaadu adminu un saaksi vinju slepot kaut arii vinsh ir izdomaajis ko un kaa dariis... itkaa nenoziigi, bet no lielaaka admina dabuusi ieriit!

Viss tomeer liecina par to, ka acc tev shoreiz nedabuut, bet jebkuraa gadiijumaa tu speelee ciitiigaak un ja labi serverii uzvediisies peec laicinja (kaada nepilna gada) meegjini veelreiz!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...