Jump to content
GIGN Forum

Tiesības @ Pub

Recommended Posts

Labs vakars visiem.

Nāku ar lūgumu piešķirt man četras nepieciešamas admin komandas @ PUB, tās būtu ? xnick, x_votemap, xg, xslap/xslay. Par cik ir sākusies vasara, tad man ir daudz vairāk brīvā laika. Lielu daļu no tā es pavadu spēlējot PUBā (no ~9.00 līdz pat vakaram), bet to nevar pilnvērtīgi darīt, ja kāds traucē kempojot, lamājoties un darot citas lietas, kas nav atļautas.

Gag komandu izmantošu pret cilvēkiem, kuri lamājās un apsaukājās, kā arī pret cilvēkiem, kuri reklamē citus serverus.

Slap/Slay komandu izmantošu kemperu iekustināšanai, free fragu slajošanai.(Pubā tādu ir daudz.)

Nick komandu izmantošu šādos gadījumos un sliktākajā gadījumā no rītiem, kad visi admini vēl guļ - čīteru padzīšanai (čīterus, manuprāt, es mācēšu atpazīt.)

Votemap komandu izmantošu, lai nomainītu mapi, jo no rītiem cilvēku ir maz, un parasti mapcykle ap to rīta stundu ir kaut kādas ne īpaši pieprasītas kartes, un spēlēšana 3x3 pa de_cbble, as_oilrig ir diezgan bezjēdzīga, ja vēl pa visu mapi jāmeklē kur kāds kemperis ielīdis. Protams, ir arī izņēmumi ? ienāk kāds admins un nomaina mapi uz kādu mazo map, vai uz de_dust2, kura piesaista cilvēkus.

Vēl viena lieta, ko esmu pamanījis ir tas, ka uzreiz pēc admina iziešana no servera (mani novērojumi liecina, ka adminu trūkums parasti ir piektdienu vakaros, kad admini atpūšas) sākās kemperu laiks, neviens misiju nepilda.

Esmu atbildīgs cilvēks. Serverī uzturos diezgan bieži (pirms statu restarta man bija cs.gign.lv nospēlētas ~600h, pirms šīm ~600h biju jau nospēlējis kādas 200). Čatu izmantoju tikai, lai sasveicinātos, vai, lai parunātu par man labi zināmu tēmu. Pašlaik esmu admins @ csdm.gign.lv (Kurā pēc bustera noņemšanas biju pirmais admins ar xb tiesībām, bija nepatiesi bani, bija sūdzības, bet mēs visi esam cilvēki, kuri mēdz kļūdīties.) Tagad CSDM`ā iegriežos tikai, lai paspēlētu, ja ir tīri spēlējama mape. Nezinu kāpēc, bet CSDM mani vairs nesaista. Uzturos #gign mIRC kanālā, ziņoju par notiekošo PUB`ā (čīteru gadījumā). Ceru, ka mans lūgums tiks ņemts vērā.

Admins, kurš iesaka : akec, bet domāju, ka vēl kāds varēs piebilst kādu labu vārdu :)

Paldies par uzmanību.

P.S. Laimīgu līgošanu un Jāņu nosvinēšanu.

Zorg

neprotvi na scjot vseh perecislenih komand no slay dumaju tebe ne nuzhen tak kak tebja samogo nado slaitj pri perekidivanije ubivaesh prativnika, s nazhom begaesh i t.d. no esli poobeshaesh chto takogo bolshe nebudet to rec tvoi ;):lalala:

Ar visām četrām PAR šo čali. Serverī uzturas bieži, dzīvojas pa gign'u jau labu laiciņu, dumības visticamāk nedarīs, un jau ir sevi pierādījis kā admins @ csdm. Labprāt ierakstītu ko vairāk, bet jāskrien svinēt.

rec

Es dodu lielu recekli un esmu izbrīnīts, ka nav prasības pēc xban, jo Zorgs bieži gan serverī, gan mircā ir reportējis čīterus un onlainā ir tiešām bieži, kā arī CSDM sevi jau ir pierādījis kā labu adminu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...