Jump to content
GIGN Forum

Pyro Ačīvmenti

worm
 Share

Recommended Posts

Tad nu tā... pabazarējam par ačīvmentiem... smaidu izraisīja šis te - "kill an enemy with a taunt" ... WTF? vai ta ar tauntu var kādu arī nogalīnāt? :blink:

visā visumā izskatās ka pyro savākt visus 3 ieročus būs vieglāk nekā dakterim...

Nu tieshi blakam ne tik pat talu ka sistu ar melee ieroci !!! un uz otru maybe strada tikai jaatrod bugaina vieta !!!

Ta patas ka ar pyro flametrower vai demoman granatam ir daudz tadas vietas ka piemeram goldrush !!! caur sienai var !!!

bāc es jau tagad iztēlojos skatu kur heavijs nāk ap stūri šaudams, zinādams ka es ar pyro tur stāvu, bet es uztaisu tauntu un džeks to par vēlu saprot un nomirst ar visu savu mediku, kas par vēlu saprazdams ka ir sūdi uzliek ūberu :D

Macho heviju pyro tagad var novakt 2 sec aizdedzini vinju ar parastto vai jauno flamtrowru pieskrien vinam klat ar jauno AXE kuram ir 100% kriticals un hevijs ir gar zemi

Tagad sanaak ta ka pyro valda un skala parak stiprs sanacis !! Vismaz mana skatijoma atvairit jebkuras lodes nogalinat heviju 2sec no muguras 100% kriticals 20% mazak rij resursus normali ne !!!

Bļe, lohi, es nospēlēju kādas 6as stundas un man ir 9 achievi, lol? Pimpji, čīteri, bugeri, bla, bla. XD

worm man liekas, ka tev vajadzēs to test serverīti uzlikt atkal. :P

Ja kāds zin labi achievmentu serveri, kur neuzturas tikai grieferi pasaka man ar. :D

XD

worm man liekas, ka tev vajadzēs to test serverīti uzlikt atkal. :P

Ja kāds zin labi achievmentu serveri, kur neuzturas tikai grieferi pasaka man ar. :D

mes no riita un pa dienu pildiijaam ar kautkaadiem 9 achivmentus- dabuuju axe un man pietiek :)

pat mosh nedaudz nozheeloju ka pildiiju speelei bik fans pazuud....

steamaa paskaties kur tev friendi speelee mosh ir kkur rakstiits pyro achivmetu serveris :)

:Dbeidz smirdēt kā Tu dabūji VAKAR visus ieročus, ja pēc mūsu laika tie iznāca 01:00 ? vienīgais, ja dzīvo citā laika zonā :)

un jā, nezinu kāds labums no 'the backburner', kaut kā īsti viņš nepatīk, vienīgais ierocis, kurš man patīk no jaunajiem ir 'flare gun', vnk tāada odziņa.

VAKAR visus ieročus, ja pēc mūsu laika tie iznāca 01:00 ? vienīgais, ja dzīvo citā laika zonā :)

un jā, nezinu kāds labums no 'the backburner', kaut kā īsti viņš nepatīk, vienīgais ierocis, kurš man patīk no jaunajiem ir 'flare gun', vnk tāada odziņa.

ir ir labs flare gun vienīgi grūti trapīt,btw.es ari nelietoju backburner ,un tas axtinguishers pawno vienigi tagad grūti dabūt lai kāds deg ,jo visi tak ir pyro grūti tik ātri iecirst lai uguns nepazustu :pizdiblee:

Hmm.. .Desert? :o

No backburnera pubā jēgu vēl īpaši neredzu, bet ir situācijas, kur viņu var izmantot. DM serveros gan - lielāks hp un garantēti kriti no muguras, kas tur ir diezgan biežs gadījums. Tur saspiests gaiss neko nedod. Nav grūti noslēpties pie, piemēram, spawna izejas un pagaidīt kamēr aiziet, teiksim, 6 pretinieki. Es nesaprtou, kas visiem ar to flare gunu. Ja pretinieks tevi neredz, tad trāpīt ir vieglāk par vieglu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...