worm Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Tad nu tā... pabazarējam par ačīvmentiem... smaidu izraisīja šis te - "kill an enemy with a taunt" ... WTF? vai ta ar tauntu var kādu arī nogalīnāt? visā visumā izskatās ka pyro savākt visus 3 ieročus būs vieglāk nekā dakterim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 WORM JA ir tount Karoch es jau visu esmu izpildijis http://steamcommunity.com/id/chiky/stats/TF2 vari iecehokt ar tount baigi vienkarshi tas ir insatnt piej pie kada klat izvelc bisi ara un nospied g vai uz ko tev ir nobindots un buss intat kills Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) tas jaunājā apdeitā nāca klāt ka ar tauntu var nogalināt Edit: man ir milestone1 nu jau milestone 2 Edited June 20, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Tas prikols ar gaisu ir vienkārši sweet. Es par to tā priecājos, ka nevaru vien beigt izdomāt veidus kā viņu izmantot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Bet tas taunts vispār ar labs, ja kāds muļķis stāv un neredz tevi, tad vienalga cik viņam HP, jo taunts viņu novāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 1) cik tālu no otra ir jāstāv, lai tas taunts strādātu? 2) vai setup laikā caur restēm tas darbojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 tieši blakām nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Nu tieshi blakam ne tik pat talu ka sistu ar melee ieroci !!! un uz otru maybe strada tikai jaatrod bugaina vieta !!! Ta patas ka ar pyro flametrower vai demoman granatam ir daudz tadas vietas ka piemeram goldrush !!! caur sienai var !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 bāc es jau tagad iztēlojos skatu kur heavijs nāk ap stūri šaudams, zinādams ka es ar pyro tur stāvu, bet es uztaisu tauntu un džeks to par vēlu saprot un nomirst ar visu savu mediku, kas par vēlu saprazdams ka ir sūdi uzliek ūberu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Macho heviju pyro tagad var novakt 2 sec aizdedzini vinju ar parastto vai jauno flamtrowru pieskrien vinam klat ar jauno AXE kuram ir 100% kriticals un hevijs ir gar zemi Tagad sanaak ta ka pyro valda un skala parak stiprs sanacis !! Vismaz mana skatijoma atvairit jebkuras lodes nogalinat heviju 2sec no muguras 100% kriticals 20% mazak rij resursus normali ne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Es jau vakar dabūju visus 3 ieročus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Man pagaidām Milestone1, bet šodien esmu spēlējis tikai 1h Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Bļe, lohi, es nospēlēju kādas 6as stundas un man ir 9 achievi, lol? Pimpji, čīteri, bugeri, bla, bla. XD worm man liekas, ka tev vajadzēs to test serverīti uzlikt atkal. Ja kāds zin labi achievmentu serveri, kur neuzturas tikai grieferi pasaka man ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 tu vari ar botiem pildīt arī tos achievementus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Chuchy tik gudrs - omfg XD !!!! Tātad vi;nš ar botiem ir dabujis - Krāpnieks!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 XD worm man liekas, ka tev vajadzēs to test serverīti uzlikt atkal. Ja kāds zin labi achievmentu serveri, kur neuzturas tikai grieferi pasaka man ar. mes no riita un pa dienu pildiijaam ar kautkaadiem 9 achivmentus- dabuuju axe un man pietiek pat mosh nedaudz nozheeloju ka pildiiju speelei bik fans pazuud.... steamaa paskaties kur tev friendi speelee mosh ir kkur rakstiits pyro achivmetu serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 beidz smirdēt kā Tu dabūji VAKAR visus ieročus, ja pēc mūsu laika tie iznāca 01:00 ? vienīgais, ja dzīvo citā laika zonā un jā, nezinu kāds labums no 'the backburner', kaut kā īsti viņš nepatīk, vienīgais ierocis, kurš man patīk no jaunajiem ir 'flare gun', vnk tāada odziņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 VAKAR visus ieročus, ja pēc mūsu laika tie iznāca 01:00 ? vienīgais, ja dzīvo citā laika zonā un jā, nezinu kāds labums no 'the backburner', kaut kā īsti viņš nepatīk, vienīgais ierocis, kurš man patīk no jaunajiem ir 'flare gun', vnk tāada odziņa. ir ir labs flare gun vienīgi grūti trapīt,btw.es ari nelietoju backburner ,un tas axtinguishers pawno vienigi tagad grūti dabūt lai kāds deg ,jo visi tak ir pyro grūti tik ātri iecirst lai uguns nepazustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) nu labi nevis vakar bet ļoti agri no rīta. P.S.- Endij, man niks nav chuchy. Edited June 20, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Nu stāsti kāds tad tev ir(niks) Man ir vēljoprojām 11 ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Hmm.. .Desert? No backburnera pubā jēgu vēl īpaši neredzu, bet ir situācijas, kur viņu var izmantot. DM serveros gan - lielāks hp un garantēti kriti no muguras, kas tur ir diezgan biežs gadījums. Tur saspiests gaiss neko nedod. Nav grūti noslēpties pie, piemēram, spawna izejas un pagaidīt kamēr aiziet, teiksim, 6 pretinieki. Es nesaprtou, kas visiem ar to flare gunu. Ja pretinieks tevi neredz, tad trāpīt ir vieglāk par vieglu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 no taa gaisa prikols tikai buus tad kad beigsies pyro drudzis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Nesapratu, kā biegsies pyro drudzis, tā arī gaisa prikols vairs nebūs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 nee, nee es domaaju ka vinjsh reaali izmantojams buus kad buus tikai dazi pyro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 tad, kad visi būs savākuši ačievus un sāks izmantot arī citas klases. Tad to verķi varēs pilnvērtīgi pielietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now