eziic Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Lieta vienkārša - sīkajam brālēnam uzdāvināju datoram stūri ar pedāļiem un visiem no tā izrietošajiem navarotiem, lai jau priecājas. Es viņa gados arī noteikti par tādu dāvanu būtu priecīgs. Enīvei, tagad nosēdos un domāju kādas lai viņam savelk spēles, bet viss ko pagaidām esmu novilcis [nu okej, pagaidām esmu novilcis vienu - Crashday], man kaut kā ar to stūri negrib strādāt. Tātad vai nu es nemāku viņu pareizi pieslēgt [par ko es ļoti šaubos, jo viss kas ir jāizdara ir jāsasprauž pareizajās vietās vadi un jāieinstalē līdzi dotais disks], vai arī nemāku atrast spēles, kuras varētu spēlēt ar stūri. Varbūt kāds man varētu ieteikt kādu foršu gabalu ko viņam uzinstalēt uz kompja? Liels paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Colin McRae Rally. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 flatout, flatout2, vispaar ieraksti kādā no trakeriem searchā "racing" un buus tev dahuja braucamspēles XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 NFS Iekš control paneļa ir game controllers. Paskaties, vai tur nevari ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 nu man liekas, ka ar stūri visforšāk ir spēlēt Tālbraucēji Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Tālbraucēji točna ar stūri labi spēlējās. Spēlēt ar stūri var jebkuru spēli, kurai var mainīt kontroles, kaut vai nhl. Ir jāuzinstalē stūres draiveri un vēl jānokonfigurē settingi iekš my computer, tad ej spēles settingus un pie kontrolēm saliec attiecīgo šitu. Steer left - jāpastuuree ar stūri pa kreisi. Steer right - pa labi Accelerate - jānospiež attieciigais pedālis Brake - attiecīgais pedālis utt. Pašam arī ir stūre tikai slinkums, kaut ko muķīt. Edited June 19, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Live For Speed Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 nfs underground, bija pirmaa spele ko es ar stuuri speleju tik kruti bija atceros, viegli diezgan arii, uzpiezhot podzinju takaa filmaas nitro iesleedzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 jā, bet atkal nfsu nevar ieslēgt skatu no stūres, man piemēram nepatīk spēlēt ar stūri, ja skats nav no salona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 richard burns rally Link to comment Share on other sites More sharing options...
amount Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 4x4 Rally Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Test Drive Unlimited. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 DIRT reali laba spēlīte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 racedriver GRID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 test drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 colinus makrejus mochiju ar baranku Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 NFSU,NFSU2,NFSMW,NFSC =] P.S ja tev veljoprojām nekas nav izdevies, tad ieej Control Panel>Game Contollers> paņem contorleri .. un uzspied Calibrate Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 Viss izdevās un sanāca, sīkais šorīt mani pirmo reizi tik pielaidis pie kompja, visu rītu braukāja. Varam lock'ot, paldies visiem par palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugme Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 ja k'adam flatout UC met ara erorus, ar so var aizvakt tos, un spelet normali http://yy.lv/download.php?f=152203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now