Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ne nu bija apmeram ta tjip vnk braukajamies ar ixiem pie drauga mashinas. Stav chalis... skatamies tas lenam iet pie mashinas aiziet garam un no malas aiz busa paslepies fotografe ar telefonu. Laikam gribeja gop stop. Draugs uzreiz eu eu eu ko tu dari? chalis uzreiz telefonu ieliek kabata. Tas tads pa krieviski a tev nav vienalga? Draugs uzreiz nee nav ta ir mana mashiina. Chalim uzreiz ABLOMS.LV Aizgaja malinja un samizies visu laiku skatijas uz mums gaidot savu draugu kad iznaks no feniksa Mashinu protams aizveda uz stavvietu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ps. tu doma ka autostavvieta ir labaka vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Manuprāt, autostāvvieta ir labāka par dzīvokļu mājas pagalmu. Nobalsoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nuu vinjam paveicas ar vietu tieshi blakus sarga majai + suns tur vel skraida. Nu labaka jau ir... Iļģuciems nav iipashi labs rajons ar labu slavu. Pie kopmitnem citreiz iet garam un vnk izsit logu. Tapat viens bmw bija atstats uz kjiegjeliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Bija 1x gadijums. Sēzu rindā pie ārsta un pienāk k-kāds krievs k-ko prasa. Šim pasaku, lai tgd to atkārto latviski un mute bija ciet. p.s. Parakstijos, ja tas ko dod. Edited June 19, 2008 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 http://www.sargivalodu.lv/klips/15/ Ko jus domajat par sho? Es viennozimigi esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Spēcīgs video. Vienīgi cik taisnība būs Latvija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Oj galigi aizmirsu par shito topicu sorry ka taisiju jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 p.s. Parakstijos, ja tas ko dod. Ārkārtīgi interesants un aizraujošs gadījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Es laikam esmu no tiem 10% jo apmēram 2gadu laikā es ar nevienu krievu nēsu runājis viņu foršajā valodā man ir dziļi pie kājas ko viņš no manis teiktā saprata un ko nē.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Pareizi lai vinji ari iemacas valsts valodu... Vinji jau uzskata ka sheit saimnieki ir vinji bet nee!!! Rajona te tads forsh veikals es ieeju saku man baltmaizi a ta man dod kečupu... Vispar neko nesaprot pa latviski... ta besi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Rajona te tads forsh veikals es ieeju saku man baltmaizi a ta man dod kečupu... Vispar neko nesaprot pa latviski... ta besi. Protams, ir viegli sūdzēties par krieviem, kas nepieprot latviešu valodu, bet vai tev nešķiet, ka vajadzētu arī pašam savu dzimto valodiņu pakopt un runāt/rakstīt pareizā latviešu valodā? P.S. Un ne jau tikai uz tevi tas attiecas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Protams, ir viegli sūdzēties par krieviem, kas nepieprot latviešu valodu, bet vai tev nešķiet, ka vajadzētu arī pašam savu dzimto valodiņu pakopt un runāt/rakstīt pareizā latviešu valodā? P.S. Un ne jau tikai uz tevi tas attiecas. haha. owned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Varbūt slēgt ciet šo topiku, jo te neko jaunu nepanāks, kā tikai nodirsienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Man šķiet viens jau tāds topiks bij 1 menesi atpakaļ un tāpat nekas nenotika un es domaju tā arī nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Ā, tu te esi saimnieks, tā sanāk, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) P.S. Liekot diviem krieviem SAVĀ starpā sarunāties latviski - viņu latviešu valodes prasme būs nieks salīdzinot ar to "patriotismu un lojalitāti" kuru viņi jutīs pret šo valsti. Edited August 8, 2008 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Protams, ir viegli sūdzēties par krieviem, kas nepieprot latviešu valodu, bet vai tev nešķiet, ka vajadzētu arī pašam savu dzimto valodiņu pakopt un runāt/rakstīt pareizā latviešu valodā? P.S. Un ne jau tikai uz tevi tas attiecas. Tici man es savu valodu zinu pietiekami labi. Tas ka es rakstu bez pieturzimem un garumzimem uzreiz nenozime ka es neesmu izkopis savu valodu. Ka gribeshu ta ari rakstishu... Ta jau nav tava problema Surr nevis es bet MES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Un tā tu savu valodu sargi? Diez vai. Vari nelietot garumzīmes, rakstot forumā, bet pieturzīmes gan vajadzētu lietot, lai neizskatītos pēc pilnīga dauņa. Protams, rusicismi man arī nepatīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Translits ar nav nekas labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 Labi, Pain Nestrideshos ar tevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now