Teddy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Un tur jau arī ir tā visa problēma. tad kapeec taisa akciju lai maaca no 1klases latvieshu valodaa??? ja latvieshu pashi runaa krieviski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Neredzu tam jegu,bet nu bara instinktam pakļaujoties,nobalsoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Tāpēc, ka liela daļa māk tikai piedalīties akcijā ( netā parakstīties ), bet sejā krievam pateikt:"Runā latviski, nesaprotu tavu valodu!" reti kurš var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Neaizmirsiisim - inetā akcijaa ^^ kurai ir pilniiga nulles veertiiba.. un kaa jau iemineejos ''jo vairaak valodas zin, jo bagaataks ir cilveeks.." Man personiigi ir vienalga kaadaa valodaa runaat.. galvanais lai normaals cilveeks... ?btw un taa pateikt ir vnk zemiski, tas paraada cik esi neizgliitots..? p.s. jaataisaas uz izlaidumu? Edited June 19, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 P.S. Nobalsoju! Tu gan izskaties gudrs. Kā es smietos, ja Tev pašam vecmāmiņa vai kas tamlīdzīgs būtu no krievu puses. Man pašam pret krieviem nekā slikta nav. Ne pret latviski runājošajiem, ne pret krieviski runājošajiem krieviem. Cilvēku nevērtēju pēc šamā valodas, bet gan pēc čaraktera ( ). Es domāju, ka nav īsti pareizi no viņu puses taisīt tās reformas, kuras bija pirms pāris gadiem ( tieši šī iemesla dēļ Latvijā ir gan krievu, gan latviešu skolas. Ja krievi negrib mācīties latviešu valodu, lai mācās krievu skolās un nečīkst). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Zemiski ir runāt ar cittautiešiem viņu valodā, bet tajā pašā laikā netā brēkt "Krievi p1dari, lai mācās latviešu valodā" Edited June 19, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Paskatījos nedaudz jaunāko parakstu ailīti - Alens Aiversons, Šakils Onīls, Kevins Durants, Jao Mins, Lebrons Džeimss, Rejs Alens, Džilberts Arenass, Kriss Pols. Hmm kāds laikam baigais basketbola fanāts. Par tēmu - piekrītu kri. Kamēr paši nerunājam ar krieviski runājošajiem latviski, nevaram gribēt, lai viņi mācītos latviski. Kādēļ mēs paši pielāgojamies ikdienā viņiem? Protams, lai labāk saprastos ar kādu var pateikt kautko krieviski, bet ne visu, lai arī viņi pacenšas. Edited June 19, 2008 by magicalx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 un tu noteikti esi tik draudigs lai varetu :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 :D:D:D es jā. kārklu krievi man nesimpatizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 nejutos liels bet mazs ari nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Pirmkārt, tā ir simboliska akcija. Otrkārt, tā ir Visu Latvijai! bezmaksas aģitācijas kampaņa (balso par Visu Latvijai! ). Neviens no akcijas veidotājiem nelolo cerības, ka virtuāli paraksti varētu jebko mainīt. Skaidrs, ka, lai spētu asimilēt krievvalodīgo masas, vispirms ir jāmaina pašu latviešu attieksme. Skarbā patiesība - tikai ignorējot krievu valodu, var veicināt vēlmi mācīties latviešu valodu. Pats nekad ar krieviem neesmu runājis krieviski, lai gan valodu protu. Ja ar latviešu valodu problēmas ir cilvēkam, kam tā obligāti jāzin, zvanu uz VVC, un iesaku to darīt arī pārējiem. VVC tālrunis - 67221258. Edited June 19, 2008 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 :D:D:D Un tu esi otrais draudīgākais. Un btw, parādi kādu tekstu, kur es čīkstu par krieviem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Un btw, parādi kādu tekstu, kur es čīkstu par krieviem? man jau liekas ka tev vel kadi paris gadi pie mammas japadzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ja liekas tad var sasisties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 tu noteikti esi licies... mazgadigais pidinsh or maza slapja mitra Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Opā, opā, pāris mēnešus vecāks un uzreiz batjka Žēl tikai, kad dzīvē satikāmies tā nerunāji. Gl, vāries savo taukos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) esi dzirdejis par tadu lietu ka hmm... soldat ditjo ne tronjet.. isteniba man par tavu atvazto zhokli naca smiekli shuuflade Edited June 19, 2008 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Jā, jā varoni, man par taviem taukiem arī. soldat ditjo ne tronjet Tu zaldāt, spogulī mēdz ieskatīties? Labi, apnika ar tevīm te diskutēt. Over and out Edited June 19, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 varbut ir kkas no labi dzerta alinja, bet nu vismaz rokas nav spichkas lol es domaju ka mani roku muskulji varetu but lielaki par taviem kaju muskuljiem .. ak dievs .. tikai. uztaisi savam shujmashinas zhoklim operaciju tu neslupsteji? isti neatceros.. niecibas neieveroju Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 omg, davaj strīdaties kurš ir nesmukāks, nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 es nedomaju ka ar to pabiru ir ko strideties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Vakar bija lidziigs gadijums bet nu protams ta neteicam... vnk chalis pieliek pie drauga mashinas un k-ko fotografe sakam dirst pa latviski virsu chalis visu saprata bet nu protams atbildeja krieviski. Samizies gan bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 tas ka saprata ir jau labi.... ir ari tadi kas i necenshas saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nu ja nesaprastu tad ticamakais ka vinsh ar savu draugu atri aizmuktu prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ar zilam acim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now