traktorists^ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 \nu t\atat- Kāds dosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 mana māsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 mans draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 mans klases biedrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 nu, ko lai saka. Kopumā jau jauki bija, pa visu pasākumu tikai 1 manāmi iereibušu cilvēku manīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Reāli, esmu ekstāzē! Nenormāli spēcīgi. Nahaļavu vēl tiku fanu zonā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Nenormāli spēcīgi. Nahaļavu vēl tiku fanu zonā. tikko skatījos video, ko māsa safilmējusi ar telefonu. koncerts labs, bet skatuve galīgi garām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 same here. Kā jums tā iesildītāju grupa? kekeke, man viņi norm besīja, tāpēc, pat brīnos, ka to blackout (laikam tā) uzstāšanās tik ātri paskrēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 jā koncerts baigi labs,vienīgi varēja just ka mazliet steidzās ,jo cik es redzēju cilvēki vēl neviens nebija izgājis ārā ,ka viņi visu jau vāca nost,tādēļ koncerta laikā arī nekāda lielā muldēšana pa vidu nebija. nez man pret to blackout nebija nekādu iebildumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Reāli nepatika. Visu laiku reklamēja savus T-shirtus un myspace lapu. Kamēr skanēja tie Blackout, man aiz muguras visu laiku pāris čeli bļāva: "GEJI! PIDARI! KRATATIES NOST! LIMP BIZKIT! LOHI!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 par myspace gan dzirdēju tik vienu reizīti, bet, lol, kā viņi ar tiem mirkofoniem pigorus činīja, tas vispār bija ultra stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Vinēju biļeti Amigo akcijā ad draudzeni , bet pārdevu draugiem , jo paši netikām .. Dzirdēju , ka koncerts esot bijis ļoti labs , augstā līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Biju uz konci Vienkārši Neapraxtāmi perfekts !! Viss bija ideāli , un liekās ka Linkin Park arī patīk jo viņi jau bija iazgājusi bet pateicoties skatītāju nerimstošajai aplaudēšanai atgriezās un nodziedāja vēl kādas 3 dziesmas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Viss bija ideāli , un liekās ka Linkin Park arī patīk jo viņi jau bija iazgājusi bet pateicoties skatītāju nerimstošajai aplaudēšanai atgriezās un nodziedāja vēl kādas 3 dziesmas ... Vispār tā bija vienkārši pauze un tās dziesmas jau bija paredzētas listā Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 vo, vo.. a tā jūs kaut līdz rītam tur varētu plaudēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 ..kā tad Da tur jau pēc stundas (linkin park uzstāšanās laikā) cilvēki ģība dēļ tā bezgaisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Aa shit vakar bija A man likas ka vel bus tikai taa ir ka veselu nedelju nokozh darbaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now