worm Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 nu es teiksim lieku lielu uzsvaru uz sekundārajām fīčām, ja es vispār šādu aparātu ņemšu... un man teiksim ir diezgan svarīgi lai strādātu oziexplore, kas mīl windozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 oziexlore bija kkāds GPS softs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 jap, viņam varēja ielādēt savu karti un nokalibrēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Nez, man liekas, ka pie stūres esot mobzī iebūvēto GPS lietot nav visai ērti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 es viņu laivu braucienos izmantoju, lai noteiktu vai esam pusceļā vai nē sanāca pāris reizes bez GPS notizloties un pabeigt braucienu pie 2/3 maršruta ... un tur vajag normālu karti - piemēram no JS Latvija, ko reāli dabūt mobīlajā var tikai caur print-screen -> jpg -> oziexplorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 HTC Touch Diamond ... HTC LOOKS FREAKIN KEWL!! Iemīlējos mobīlajā tikko. Nemaz neizpētiju fīčas, bet izskats ir dievīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 HTC Touch Diamond un Samsung i900 Omnia Shis tiesham izskatas ka bus labaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Tātad- pirmie, kā man pačukstēja mazs putniņš, iFoooņus LV ielaidīs LMT, par cenām vēl tiek klusēts, viņi protams būs subsidēti. Ta varētu notikties jau līdz vasaras beigām, laigan par konkrētu datumu vēl nekas netiek minēts. Nesubsidētie telefoni (kā pa brīnumu) arī iespējams parādīsies Latvijā, bet par nožēlu jāsaka, ka tasnenotiks tuvākā laikā, iespējams pat ne šogad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) LMT uz pieslēgumu iphonus tirgos, pieslēgums būs it kā vismaz uz pusotru gadu un ar kaut kādu dārgāku pieslēgumu nevis by default ''piezvani man'', Lattelecom arī tirgos, bet kādā veidā gan nezinu, jo mobīlā tīkla ta viņiem nav, cik zināms. EDIT: nu arī ir nācis klajā kapēc Lattelecom pārdos iphone - http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=93130&hl= Edited June 11, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Tirgos LMT, jo kautvai Apple shop`ā ieejot Latvijas sadaļā, nospiežot uz find nearest Telia Soner Shop redirektē uz LMT. Telia Sonera pieder arī LTK daļas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 LMT viņus pārdos kā mazcenas mobilos vai kā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Jap, kā subsidētos. Starp citu iPhone`am varēs TomTom iegādāties. http://www.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=6145 Reāli tas iPhone nemaksā tos 100 Ls, LMT dos Ābolam apmēram trešdaļu no iegūtas peļnas par to mobzi, tā'kā bez saistībām iTelefons būs daudz dārgāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now