Jump to content
GIGN Forum

Suudziiba Par Adminiem Un Vienu Losi.


kesh
 Share

Recommended Posts

karoche losis ar nicku Yo_Lee visu laiku serverii dirsh visiem virsuu , raunda saakumaa shauj nost saveejos utt. galvanais ir tas ka ja kaads vinam kautko pasaka pretii gag'ots tiek tas kas vinam atbildeeja , nevis Losis. admini kuri skaidri redzeeja kaa vins dirshaas ir Zloy , sye , LAVRx un citi. Es domaju ka manu sudzibu apstiprinaas daudzi , jo es tiktiesham neesmu vienigais kuram vins dirsh virsuu teiskim par to ka es vinu noshauju utt. nezinu man liekas ar vinu kautko vajag dariit. lielaakaa shkrobe ir taada ka admini vinu ignoree.

Link to comment
Share on other sites

Kesh es vinju nogagoju pie pirmaas iespeejas! Ja es pamaniiju, ka vinsh tev leca augumaa un arii banot vinju gribeeju deelj TA - laikam vinsh tevi ar pumpi vertigo mapee noshaava! Pats uzreiz reconect uztaisiija! Bet taa arii vairaak vinsh neko taadu nedarija, peec tam arii pazuda!

Atziistu savu kljuudu, ka vajadzeeja gagot! Ieprieksheejaas mapees arii vinsh tev tur klupa virsuu... No sakuma gribeeju taapat pabriidinaat itkaa nostraadaaja uz kadam 5 min - peec tam nebij izveeles xg! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

offtopik. Kas tie ir par mistiskiem keksiem, kas dabūjuši gagu vēljoprojām var runāt nemaz netaisot reconnect? Nekādi tādus neizdodas nogagot...

EDIT: pats tāds? Tu kaut ko nejauc? Kaut kā neatceros kādu reizi, kad es būtu gagots...

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Da ja etomu debilu v4era za odinu mapu (inferno) 4 raza gag delal, on vse retry delaet. Poka ja emu ne postavil gag i ne napisal v privat , 4to esli on sdelaet e64e raz gag ja ego zabanju nadenj, vrode uspokoilsa, a sednja kak opbi4no sp[a]n[k]y govaril v mic, a ja sdelal voice_enable, 4em tam dalshe szakon4ilosj ja neznaju, tem bolee ja sednja igral ne polnie 2 mapi. A esli tebje , kesh meshaet eto najdi i nabej emu ebalo, a ne sidi i sopi v trjapku!!!

Link to comment
Share on other sites

da , Zloy , ja iz za kakoj to igri shas budu iskatj i bitj ibalo. o bozhe... prichem tam kakojto mololetka , slishal po mic govoril. prosto emu bolshe ne gag delatj a banitj nado. dumaju bolshenstvo bili bi soglasni , a eslji on napisal zhalobu nekto za nego bi neposhol. on uzhe vseh sbesil.

Link to comment
Share on other sites

kesh kas tu kaut kads sikpirdis esi !? Es neredzeju nevienu lamvardu, ja vinsh to darija team chataa, tad vajadzeja teikt, bet vienigais ko no tevis es redzeju bija es eju rakstit sudzibu. wtf negjer !?

ps ar systematisku tk pats var dabut kick.

Link to comment
Share on other sites

ps ar systematisku tk pats var dabut kick.

Mahmed piedo, ka iztrauceeju tavu dusmu uzpluudu, bet kesham bij taisniiba! Ja nemaldos tu tikai tiko parus roundus biji nomaucis, tad jau laikam vinsh bij pieveeries vai jau kaads bij nogagojis!

Link to comment
Share on other sites

Izlasiju visus komentārus, bet skaidrības nav, jā, lee lamājas, bļaustās miķī, bet vaitad par to tagad permanent liks? nav bijis reizes, kad pēdējā mēņeša laikā ieejot gignā online nebūtu admins, kas to var apturēt.

Link to comment
Share on other sites

YO_lee ir pilnīgs ..... ienak serveri un ko sak uz manim drist par to ka speleju GIGNA.

Nošauju vinu kad viņš ir pretinieks atkal sak ko blatot.

Paffij varetu pateikt kur tu dzivo ? Tu jav tads javs ,bet tavs litle brālis laikam nepabeigts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...