Jump to content
GIGN Forum

Euro 2008


van Helden
 Share

Recommended Posts

myghtyz tūlītas tev tā parādis kad viņa mazo draudziņu apcel.

P.S Vieni favorīti izkrīt

mans paredzējums soli tuvāk patiesībai: vācija dodas pretī sudrabam!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bļe nu kā man besī tie friči. Nepatīk tā tauta, nepatīk tā valsts un nepatīk tā valoda.

Spēle jau interesanta, bet iznākums.. Nē, nu protams nevar uzvarēt spēli ielaižot 3 vārtus pret Vāciju. Uzskatu, ka Portugālei spēli noraka Rikardu. Ok, 1.vārtos viņš nav vainojams. 2.vārtos gan viņš tomēr varēja iziet patālāk no vārtiem un bumbu izsist. Bet nu 3.vārti tīri uz viņa sirdsapziņas. Itkā iet izgājienā, beigās nomīž un Ballaks iesit. Pirms spēles jau man bija tāda sūdīga priekšnojauta, kas diemžēl izrādījās patiesa.

Karoče tagad par Holandi. Es pat negribu iedomāties, ka krievi viņus varētu uzvarēt. Tad vispār uz čempi man būtu reāls pohujs. Nē nu spēles jau, protams, skatītos, bet nebūtu vairs tas.

P.S. Ceru, ka vāciešus pazemos 1/2 finālā.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Es taču zināju, ka Vācija arī ir laba!Un tā Portugāle ar savu C.Ronaldo neko neizdarīs, ir jāspēlē labi visai komandai, lai varētu uzvarēt! :clap: :clap: Bet neko neizdarīsi, jo stiprākie vienmēr uzvarēs. B) Spēlē bija laba, nedaudz uz beigām pat cerības uz neizšķirtu Portugālei bija, taču sen jau bija par vēlu, lai kaut ko labotu! :(

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

:clap: :clap: Bet neko neizdarīsi, jo stiprākie vienmēr uzvarēs. B) Spēlē bija laba, nedaudz uz beigām pat cerības uz neizšķirtu Portugālei bija, taču sen jau bija par vēlu, lai kaut ko labotu! :(

Da Vācijai tik izdevibas cik viņiem bija,tik arī viņi izmantoja,bet Portugīzi parak daudz izdevības izsķerdēja!kā mēdz teikt katrai komandai trāpāt 1na melnā dienā čempī vismaz,un šoreiz kārta bija pienākusi Portugīziem!Ceru ka Friči netiks lidz finālam!

Link to comment
Share on other sites

neaizmirstam ka vacieshi zaudeeja horvaatiem grupaa!!

labi ka protugaalu nav.. esmu laimiigs.. arii paredzeeju ka portugaale zaudees vacieshiem .. tapat kaa zaudeeja 2006 ja nemaldos :)

ceru ka spaanija tiks finalaa :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...