MightyZ Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 (edited) nu es varu aizrakstīt + kādus 10-20 vēl varu dabūt, kas aizrakstīs. by the way - tu nevari uzlauzt viņam to draugu kontu? Edited June 7, 2008 by MightyZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 es varētu daudz ko izdarīt, bet dēļ šitāda sūda es netaisos nodaboties ar kaitniecisku darbību liekot uz spēles savu reputāciju un darba pozīciju... tas vienkārši nav to vērts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ak dievs, policiju. Vienkārši megalol. Es ceru ka spite atbildēja - jā, davai tiesājamies. (tev šito mamma iemācīja? ) p.s. šitas tā kā otrais līmenis. sākumā bija GIGN vs kaut kāds nūbs ar ko ali sacentās otrais līmenis - GIGN vs megaFeiseris. būs grūti, bet mēs to varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 team, report in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Stulbais grants AIDAAA PAR SPITI. p.s. policija roflcopter. lol : Raimonds Grants (DRAUGI, LŪDZU NOBALSOJIET) -------------------------------------------------------------------------------- Nu nobalso, lūdzu Edited June 7, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ieaicinaties viņam draugos un kad viņš nav onlainā, tad iemetat albūmā šo te bildi un komentārā pierakstat linku kur jāiet balsot (http://tinyurl.com/5y2ny4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 a kas notiek, ja visi viņu nodotu tautas policijai, ķipa, viltus bilde, un viņu nobloķētu? Viņa punkti ar zustu, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Neesu vinju vel redzeejis offlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Neesu vinju vel redzeejis offlainaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 P.S. Tas čalis ir slims drīzāk jau prosta debīls Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 mghm, kaimiņu Emīls Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 mda... viņš vakar gulēt aizgāja ap 3 naktī un kad es piecēlos ap 8:30, šis jau bija onlainā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) shodien stabili vinjsh gulet nejies tak uztraukums grantu moca kursh kuru vai man ieslegt fuckeri vai ne ko lai dara taads ir jautajums gan chaliits pirms beigaam iedos p.s. vinjsh ir dr.lv atkariigais katru dienu stabili online - 10h~ + / - Edited June 7, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 pat es guļu ~10h ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 garlaicība, nevienam nekā interesanta nav vairs? sarunas ar viņu or something? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Vot gailis tas grants ieliku pie vinja albuma linku kur pa spiti balsot meerglis mani noblokeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Beigsies konkurs un viņš zaudēs. Kādu troksni sacels.Sāks dirsties ar dr.lv un izmetīs pc pa logu, ja ir tik atkarīgs no viņiem. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 nu nobalsoju, pa šīm dienām 3 reizes esmuj balsojis, vadzētu, lai kāds noreportē kāda situācija, kādi punkti u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Raimonds (DRAUGI, LŪDZU NOBALSOJIET) balsis: 6779 Iveta balsis: 5511 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MightyZ Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 iedo man specbalvu par to ka es ar vinju runajos - zobarsta abonamentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Tev specbalvu par spam vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Abiem ar akec jauzdarbojas muusu projektaa Cerams ka paliidzees!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ai kr4 tas čalis ir vienk unikāls cilvēks jums vajadzēja redzēt kā viņš man brauca virsū un lūdzās lai es viņam vairs neuzbrūku iekš dr.lv hokeja spēlē kur noturējos 1ais gandrīz līdz beigām ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 moz vins ir kautkads smags garigs invalids? Pec bildes jau var pateikt, ka dzeks nekad nav bumbu spardijis un dzeris alu, kur nu to darijis kopa sajaucot un lielos merogos. Man ta liekas, grutniecem, kuras dzemde ir vairak speka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 rezerves plānu nelikšu lietā, es tomēr negribu nolaisties tik zemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts