Wanna' be nothing Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Kā bija?! Haljava ne?! Man jau likās, ka pārspriedums būs grūtāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Nu ar hronoloģiju es bišk iebraucu auzās un vēl 1. daļas pēdēja uzdevumā sajaucu tos attēlus, kur bija baznīca, dambis, un lv karogi...... 2. daļa, manuprāt, bija viegla... 3. daļā rakstīju par Bermontiādi, 2. Pasaules kara beigām & Baltijas ceļu.... Kopumā būs labi (es ceru ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Nekas jau grūts tur nebija, teiksim tā, visi šī gada eksāmeni ir vieglāki par pagājušajiem, btw šajā vienīgais, kas bij sūdīgs bij pats pēdējais uzdevums, kur rakstīju par neatkarības proklamēšan, pirmo saeimas sapūlci, Latviju atzīsts "De iure" un beigās vēl par barikādēm nedadaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Man jau 4-inieks par 1-o daļu (28 pointus dabūju jau) Ceru uz kaut kādu 8 vai 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 kas ir saeimas sapulce? gadījumā ne satversmes sapulce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Saeimai, cik zinu ir sēde. Un netkarību vai kādu tur vēl černi pieņēma imo Satversme sapulcē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 tikko atnaacu no eksaamena. nu godiigi sakot man likaas viegls. domaaju ka kaads 6-7 vareetu buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 paiistam baigais murgs... 1. daljaa vajadzeetu visam buut iznjemot to laikrakstu, 2.daljaa tie teksti kkaadi murgaini- nesapratu kas tur kopiigs tajos textos, ko vareetu ierakstit 5 rindinjaas o.O un 3. man saapeeja galva tapeec pienjemu ka nekas labs nebuus, rakstiijuu par jaunlatvishiem, proklomeeshanu un atguushanu, bet jeedziigi tikai to 1. uzrakstiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Piekriitu invincible. Kaa teiktu amerikaa Peace of cake. un esejaa gaidiiju ko gruutaaku... Veel tikai matemaatika un vareeshu izbaudiit briivlaiku. Edited June 6, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pirmajā daļā vienīgais uzdevums, kas sagādāja grūtības, bija 5ais. b, d nezinaju. Pa kartēm sanāca DAB. Kam vēl tā? 2. daļa pilnīgs tukšums. K-ko uz dullo sarakstiju. Teksti nesaprotami. 3. daļā sanāca tikai 2 notikumi, jo visu pēkšņi aizmirsu, rakstiju par agrāro reformu 20.gados un neatkarības atgūšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 baarbijvecis, reāli tas ir viens un tas pats, tik kā katrs to interpretē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Peace of cake. un esejaa gaidiiju ko gruutaaku... Veel tikai matemaatika un vareeshu izbaudiit briivlaiku. :DDDD cik tev bija angl. val? Edited June 6, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 un esejaa gaidiiju ko gruutaaku... Veel tikai matemaatika un vareeshu izbaudiit briivlaiku. Miers no kūkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Nezinu, bet man jau tas darbs pārāk viegls nelikās!Labi, pirmā daļa gan tāda vieglāka, bet tur otrajā daļā tīrāko murgojumu rakstīju! Trešā daļa man nepatika, jo īsti nebija, ko rakstīt man! Bet kopumā kāds 6 varētu būt, vairāk gan ne! Nelikās viegls, jo vēsture man pārāk labi nepadodas. Edited June 6, 2008 by Fruktainais Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 rakstiijuu par jaunlatvishiem, proklomeeshanu un atguushanu, bet jeedziigi tikai to 1. uzrakstiiju Vai tad jaunlatvieši nav 19. gadsimtā? Bija jāraksta par 20. gadsimtu. Es rakstīju par proklamēšanu, Ulmaņa laiku un Baltijas Ceļu. Nedaudz pasmaidīju lasot noteikumus 3. daļai par to "Optimistisko" draugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Bija jāraksta par 20. gadsimtu. Bljadj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Easy Domaju kad bus grutaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 man sviests, to eseju VISPĀR neuzrakstiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 tas jau ir stulbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ko jūs rakstījāt pirmajā daļā, ja nemalods 3. uzdevumā, kur bija teksts un jāievieto vārdi. Vienīgais, ko ierakstīju es, bija "dainas". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Vienīgais, ko ierakstīju es, bija "dainas". Tas bija 5. uzd. A - jaunlatvieši C - dainas E - atmoda Neierakstiju, bet B - dienas lapa. D neviens tā īsti nezināja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 A - jaunlatvieši C - dainas E - atmoda Neierakstiju, bet B - dienas lapa. D neviens tā īsti nezināja taa nebija dienas lapa. vini izdeva "Peeterburgas aviizi" un "Maajas viesis". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 grāmatā ir k-kāda dienas lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Nejauc Jaunlatviešus ar Jaunstrāvniekiem? Edited June 6, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Runā, ka šitas esot bijis viens no vieglākajiem darbiem kāds maz ir bijis... Man bratons teica, ka visa klase 1. daļu esot pabeigusi ~10 minūtēs dažš labs esot pat 5. minūtēs pabeidzis un pēc 15. minūtēm 100% visa klase jau bija ārā no zāles, negaidot pārtraukumu. Otrajā daļā esot bijis tik maz jālasa, ka "pat pagulēt vēl dabūja". no 4. avotiem jālasa tikai 2. avoti. C'mon, kas Latvijā notiek? Kāds tad būs matemātikas eksāmens? 2+2x2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now