SuperRembo Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 Jee es atgriezos ^^ ar bildi vienu, pec slimnicas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Vai es esmu vienīgais, kam visi bēbji izskatās vienādi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 samuray, uzmanies, ka tev negadās kā tam džekam kuru Bebru medībās cits mednieks sajauca un nošāva, protams, bebra vietā būs cūka . ā jā, mans pirmais netiknoraidošais posts atiecībā pret SR - Kongratz. Kaut gan, man liekas, ka dikti par ātru gan precības, gan bērns. Kaut gan, iespējams, tu esi pieaudzis ( jee right, kurš tam tic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 nu ko .. driiz varees tevi satikt pa reezeknes ielaam apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 un gigns dzīvos ilgi, pat tad kad parādīsies jaunums tjipa "fak, vakar aiz vecuma nomira macho samurajs jau pagājušajā gadā skrienot pakaļ bruņurupucim ar bisi pakrita uz celma ar galvu un noasiņoja... worms kā jau datortārps ieaudzis krēslā joprojām velk savu dzīvīti..." Worm ka jau dator tarps taa ari nekad nebus precejies ka ari bernu nebus Bet par temu GL ar jau meitiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 taa ari nekad nebus precejies ka ari bernu nebus Bet par temu GL ar jau meitiņu Cik dzirdēu viņiem septembrī būšot kāzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 (edited) Sakuma jau vienmer ta liekas, augot lielaks protams ka mainas. Edited July 2, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 beernam augot, laiks paiet nemanot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Jā, čuvi, Tu mūsu visu acu priekšā audz, nu vismaz centies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Nē nopietni tā ir, man sīkajam (brālim) tagad ir pus gads kurš paskrēja nenormālā tempā, liekas ka vēl pavisam nesen viņš tik gulēja kā dārzenis un praktiski neko neprata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Vismaz tarpam septembri bus kazas un tad jauno adminu piepludums kuri kontroles gign ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) ko? būtu normāls atskats pagātnē davai - kāds uzliek modinātāju, lai skan pēc 5 gadiem domāju, ka būs interesanti šaubos, ka kādam pēc 5 gadiem būs tas pats modinātājs, un ka daudzi vel spēlēs cs, vai sliktākajā gadījumā būs dzīvi(mazums var gadīties) runājot pa vārdu man patīk Eva, nevienu neglītu nezinu. Un dieva dēļ nedod vārdu Lurdesa ^^ btw gratz... Edited July 3, 2008 by FraGment Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Apsveicieni arī no manis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now