SchWarZ ;) Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Atceros, ka pirms loti, loti, loti daudziem gadiem, kad man vel bija dators, kurs nevilka kontru speleju kaut kadu strategisko geimu.. Nu bija tur javada taka tada armija(karaviri no augsas skats bija) nu kjipa misijas bija jajiet tas kartes tur nebija nekadas lielas.. Bija jaienjem kada pilseta vai kaut kas tamlidzigs, knapi kaut ko atceros, bet zinu ka ta spele man sausmigi patika. Mosk kadam kaut kas ienak prata, kas tas varetu but par speluku? Vispar prieks mana pc varetu ieteikt vel kadas lidzigas speles, re ku parametri : 256mb rams 128 nvidia videokarte 4 pentiums Neko normalu pats nekad nespeju atrast, ka stav cs uz pc ta stav(tadelj ka dakjis nav no tiem labakajiem).. Vienigi vel sad tad sanandreas uzgrauju.. Edited June 3, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 256mb rams 128 nvidia videokarte 4 pentiums RTS: Army Men atceros pats agrāk spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 (edited) RTS: Army Men atceros pats agrāk spēlēju Nav taa, bet ari ietesteesu. Rise on Nations jau izskatas lidzigakas, velku jau vinu! Edited June 3, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Rise on Nations? Red alert? Edited June 3, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Karš un miers[Latviski] Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nezinu ko Tu varēji spēlēt,bet iesaku Strongholder,visas daļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 arii nezinu, ko tu domaa, varu ieteikt " setllers " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 starcraft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Warcraft - Es šito spēlēju uz parastā pleiša, dikti patika... 1. Outlaw.lv - Warcraft paka! 2. Outlaw.lv - Arī Warcraft paka... Nezinu vai bija, bet ir arī laba -- Armies of Exigo 1. Torrentz.com - Paskates pats, bet man liekas ka tās nav īstās! Nedaudz par Armies of Exigo!!! Edited June 4, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 cossacks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Warcraft - Es šito spēlēju uz parastā pleiša, dikti patika... 1. Outlaw.lv - Warcraft paka! 2. Outlaw.lv - Arī Warcraft paka... Nezinu vai bija, bet ir arī laba -- Armies of Exigo 1. Torrentz.com - Paskates pats, bet man liekas ka tās nav īstās! Nedaudz par Armies of Exigo!!! da vinam Warcrasft nevelks tu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Tu tiešām apskatījies tos Warcraftus... Izsaktās ka nē!!! Un pirms spamo pārlicinies! Pirmās W daļas ietu pat uz Pentium I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now