el_Moerto Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 LOL, par to tēmu var tik rakstīt un rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Rit mutiska dala bus, jadoma un vairak tf2 japaspele, kaneka anglu daudz serveri p.s Ka var ko logisku uz 220-250 logisku par smekesanu uzrakstit eseju .... SR, tu esi īpašs. TEV SANĀKS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 250 ir krietni par īsu lielākajai daļai tēmu izņemot ja galīgi nejēdz neko no tās Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) nejau visi uzrakstija to 3 dalu, daudzi tik 1 uzd 1 uz 80 vardiem uzrakstija a 3 uzd tik 50 no 220 Edited May 28, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 nejau visi no musejiem uzrakstija to 3 dalu, daudzi tik 1 uzd 1 uz 80 vardiem uzrakstija a 3 uzd tik 50 no 220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Domāju, ka eksāmens būs vieglāks.. Grūta likās jau lasīšana, kur bija raksts par delfīniem un jāliek jautājumi, kā arī tas pa skydiving nebija nekāds vieglais. Vispār eksāmens šķita sarežģīts. Vismaz runāšanas daļā paveicās ar +/- sakarīgu biļeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 vari pastastit kas tev tur bij ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) Rīt būs citas 6 biļetes, parīt atkal citas 6. Bet nu Role plejā učene bija uzņēmuma dibinātāja, gribēja atvērt fitnesa klubu UK, un es biju klients, kurš bija aizgājis painteresēties, par cenām, par to cik ilgi jātrenējas u.c. Nekā sarežģīta. Edited May 28, 2008 by cr3w Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Essejai bija ļoti viegla tēma, manuprāt. Man pat nācās izņemt ārā dažus punktus, kurus biju notos sarakstījis, jo savādāk jau viss bija pierakstīts un gandrīz nesanāca vieta nobeigumam Vienīgais, kas bija grūts - 3 uzdevums klausīšanās daļā, jo bija jāieraksta pilni teikumi atbildē un kamēr drukā vienu tikmēr viņa jau "ber" atbildi uz nākamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) To ka cits tas skaidrs, bet vienalga pasu domu saprast kas tur bus. Jo pats eksamens ari bija savadaks neka mus macija un gatavoja. Hmm fitness ^^ es nemacetu pastastit par so te lietu. Edited May 28, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 bet tu vareetu pastaastiit par lauliibas dziives + un - ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nez kā jums, bet, manuprāt, skaņas kvalitāte bija atbaidoša. Piekrītu, ka 3. uzdevums pie klausīšanās bija piņķerīgs. Runāšanā tika diezgan ciešamas tēmas - cilvēku atsvešinātība pilsētā un iekš RP par school-end-party. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Šī gada eksāmens bija ļoti līdzīgs pagājušā gada eksāmenam, tā kā tik tiešām nezinu, kas varēja būt nezināms un negaidīts. Man tieši likās, ka pēdējais klausīšanās uzdevums bija vieglākais no trim - būtībā tika pārbaudītas drukāšanas prasmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Jā, tas ir grūti. Bija grūti savas domas saīsināt, lai iekļautos tajā n00biskajā limitā. Klausīšanās bišķi sux0ja, ir bijuši labāki gadi. Un vispār čakars nedaudz, to pat SB atzina. Bet nu slikti jau nebūs. PS: LOL, 1. uzdevums rox0roja - atbilde uz postu forumā. Vajadzēja sarakstīt no stila "lol, lol, roflmao, n00bz, XD" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 par smokingu es saskaitīju vārdus, kad pabeidzu argumentu daļu(or whatever tā daļa saucās) un man jau bija 240 s hujam, a vēl nobeigums bija jāuzraksta. pēdējā daļā nevienā uzd neikļāvos limitā, jo aizrāvos rakstot. Klausāmajā daļā nepatika 2. uzd ar to fkin monotono balsi. Rīt runājamā daļa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Klausīšanās bišķi sux0ja, ir bijuši labāki gadi. Un vispār čakars nedaudz, to pat SB atzina. Bet nu slikti jau nebūs. PS: LOL, 1. uzdevums rox0roja - atbilde uz postu forumā. Vajadzēja sarakstīt no stila "lol, lol, roflmao, n00bz, XD" Par ideju rakstīt forumiski es arī iespurdzos , bet b*a - tie limiti.. 1. uzdevumā, manuprāt, pat 2x pārsniedzu, fck :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 es ar parsniedzu nedaudz 221 p.s I...so tadus isos vardus ceresim ari skaita ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 apr to forumu man bija pirmā doma : bļja, pizģec, topik gafffno, afftar mudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) iisteniibaa eksaamena pirmie 3 uzdevumi bija diezgan paviegli, bet kaut kaa nepietika laika.. bet klausiishanaas daljas 1 uzdevums manii radija ljoti lielu nepatiku.. jo 90% nedzirdeeju deelj forshaas skanjas kvalitaates.. 2 uzdevums bija easy.. 3 ta soso.. rakstaamaa dalja vispaar likaas viegla - no comments.. runajamaa daljaa forshi paveicaas, dabuuju ljoti vieglu teemu.. 1daljaa man pajautaaja kaa man iet un kaadi plaani vakaram. 2daljaa bija jaapastaasta kur labaak dziivot - pilseetaa vai laukos.. 3daljaa bija,kipa, es un mana klasesbiedrene Meerija riikojam tusinju.. un jautaajumi - kas naaks? ko eediis? vai skolotaajus arii aicinaasim? un tamliidziigs shits.. katraa zinjaa biju ljoti prieciigs par 3 dalju un runaajamo dalju.. p.s. 6 biljete bija Edited May 28, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Man tā pati Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Gruta runasanas dala bija 1 Jautajums atri atbildeju ^^ 2 task- jautajumu lasu, bet nesaprotu wtf, skolotaja klusam lapu piegruz ar zimuli uzrakstits kas tur ir ^^ me: hehe un atbildu uz ideali. apaksjautajumi: 1 ok 2 ok 3 domaju kas te par murgu, kasete peksni izlec lauka me skolotaja pag tulit nomainisu un pa to laiku LV pasaka kas tas par jautajumu me: noverotajs null emociju.' Nu a parejais samo saboj aizgaja 3 taska tik vidu pabiksija lapa ka man jasak sis te jautajums sai uzdot ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) es ceru, ka pa limita pārsniegšanu punktus nenoņems, jo es esejā pat vienu līniju zem atļautajām uzrakstīju. un es klausīšanas pēdējo uzdevumu sapisu, jo nepareizi atbilžu lapā ierakstīju, lol. tad ar bultiņām tur sāku mainīt vietām murgs. galvenais, ka darba lapā viss ok. cerams, ka, ja kādi sūdi būs, vnk paskatīsies pašu darbu un viss būs ok. tūlīt jāvelkās runāšanu nobliezt Edited May 29, 2008 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ja tiek daudz maz ievērojami pārsniegts vārdu limits, tad par esejas struktūru uzreiz ir 0 punkti (1 no 5 vērtēšanas kritērijiem). Jebkurā gadījumā, tā pēdējā eseja punktu/procentu izteiksmē ir krietni mazāk nozīmīga, kā varētu likties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Bļins gadījās stulba biļete, katrā ziņa vakardien bija pateicīgākas biļetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Ali - Love me, love my dog ? EDIT: vai par maizes šķēli? Edited May 29, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now