bullet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 soory džeki, es nepametīšu silvu. Man jau ir sarunāta ģilde un man nav problēmu ar serveri. Vienmēr tieku iekšā un viss ok. Tas KS tikai būs tur sākumā, jo kad būsi augstākā lvl'ā, tad jau nebūs tik traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Es esmu Silvā, bet es spēlēt varu arī tajā jaunajā serverī, tipa kur spēlēs visi, Es Half-Elf, Scout! EDIT : Tagad visi serveri off-line! Edited May 29, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es tad domaaju knightu njemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tad, jūs visi pārvācaties?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Man jau nepavisam negribās pārvākties un klasi es arī netaisos mainīt. Ir vispār vel kāds kuru met ārā no servera? Enīveij, tas tak pēc pavisam neliela laiciņa nostabilizētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 es jau palieku tāpat, netaisos te čakarēties atkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es jau paarvaacos tikai taapeec ka mees visi katrs savaa kontinenta pusee esam.... un vienam garlaiciigi... turklaat padomaajat juus tak esat speeleejushi tikai 1 dienu neko tak nepakaasaat.... turklaat ganjau visi taapat kaa es ar skiliem samudijaas.... sitaa jau tik speeles iepaziishana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Paga, jūs visi gribat būt vienlīdzīgas klasas, kā piemēram elfi un half-elfi? Jums nešķiet, ka tas nekam neder? Sākumā būsim katrs savā galā, dabūsim augstāku līmeni un noteikti, ka būs jau mapes, kur visas klases satiksies. Anyway, jūs jau esat sākuši kapāt citā serverī? Kādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Esmu gatavs spēlēt jaunajā serverī. Būšu dekanu dr. sage Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 Sākt jaunā ir vienkārši debīli. Silva serveris ir labs ar to, ka tur spēlē lielākā daļa PvP ģildes, kas garantē interesantu serveri. Uz to jauno serveri tik randomi aizgāja, tur čista interesanti nebūs. par Torian vispār labāk neizteikšos. Serveri 100% nostabilizēzies, neraudiet. Jūsu vietā es paliktu Silva. Ideja par klašu mainīšanu uz Elf/Half Elf tikai dēļ sākuma pilsētas ir debīlākais, ko esmu dzirdējis. Vēl. bencik, tākā tev šeit ir otrais posts, ja vēlies vari pārņemt infas updeitošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es piemēram vispār Silvā neesmu spēlējis, jo nekad netieku iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tu esi mēģinājis? Man visu laiku rāda, ka serveris ir pilns, bet tieku tā pat. Anyway, ja netiec, tad paspaidi tak kaut piecas minūtes uz tā servera. Šodien 2 stundu laikā viens disconnects. Vakar pa dienu un vakaru vispār nebija neviens atskaitot tos, kur kaut ko uzlaboja serverim. Iespējams, ka tagad bija tāds pats disconnects. Btw, esmu 15lvl assasins un jau kopš 14lvl man nav questu ko darīt, garlaicīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Tur jau tas černis? zini kā hu*ova, kad esi dabūjis M.Kill pāri 70, un tevi ņem un DC. Saprastu, ja tā būtu bijusi 1 reize. Mani šitā jau kādu piekto met. Edit: Nu, kā būs? Kurš pārvāksies, kurš ne? Mani personīgi PvP nevisai saista. Edited May 29, 2008 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Man Silvā tikai vienu reizi sākumā bija disconnect, lagi gan mēdz būt - visstulbāk ja kāds puslīdz stiprs mobs nolago un nosit. :/ Es saku: paliekam silvā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Ehh, ok, ceru ka nebūs tā, ka visu laiku ka met ārā.. Tad paliksim Silvā.. Eu bet var kautkur talent buildu resetot? Jo es kautkā gaļima saliku, ja nē būs jāsāk no jauna :/ Edited May 29, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 Nevar resetot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Šis vēl ir tikai OPEN BETA. Tāpēc nevajag uztraukties par diskonektiem un visādām citām huiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Nu lab paarvaakshos uz Ahkma. Chesterz | Ahkma | Dakan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 var resetot talentus, bet tur ir jāpērk kaut kāds items par īstu naudu, ja nemaldos. Un man viss normāli ar statiem salikts un skilliem. Neesmu neko samudījies. atk ~100 health arī pie 900. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Davai kaads uztaisa jaunu topicu ar aptauju paariet vai nepaariet... man piemeeram vienalga- speeeleeshu kur vairaakums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Muminj, es atradu baigi foršo briesmonīti, ko mums trijātā, kopā ar woopii vajadzētu nosist. Levelis kāds viņam nezinu, jo neuzrāda, bet es viņu ievainoju pat Mapi arī es neatceros. Tikt tur var labajā malā uzspiežot uz gathering hall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es te pakačājos nedaudz, man reali iepatikās games! Nu tad, kurš taisīs voti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tā, es b*a gribētu zināt, kur visi ūberhīleri un tanki nozuduši. Līdz šim esmu atradis 3 cilvēkus: Traffiks dzerkalis risks Ak jā, ir vēl arī overmind, bet sajūta tāda, ka viņš mani ignorē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Mumiņ, tu mircā neesi? Varētu mēs uztaisīt 118 channelu. Vnk tagad arī 3x pēc kārtas dc, skatos tevis un dzerkaļa arī vairs nav, mircā varētu tad arī uzzināt, vai iesi vel atpakaļ vai neiesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Es no mirc neko nesaprotu uztaisa kads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts