Jump to content
GIGN Forum

Rohan

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

soory džeki, es nepametīšu silvu. Man jau ir sarunāta ģilde un man nav problēmu ar serveri. Vienmēr tieku iekšā un viss ok. Tas KS tikai būs tur sākumā, jo kad būsi augstākā lvl'ā, tad jau nebūs tik traki.

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es jau paarvaacos tikai taapeec ka mees visi katrs savaa kontinenta pusee esam.... un vienam garlaiciigi... turklaat padomaajat juus tak esat speeleejushi tikai 1 dienu :D neko tak nepakaasaat.... turklaat ganjau visi taapat kaa es ar skiliem samudijaas.... sitaa jau tik speeles iepaziishana :)

Paga, jūs visi gribat būt vienlīdzīgas klasas, kā piemēram elfi un half-elfi? Jums nešķiet, ka tas nekam neder? Sākumā būsim katrs savā galā, dabūsim augstāku līmeni un noteikti, ka būs jau mapes, kur visas klases satiksies.

Anyway, jūs jau esat sākuši kapāt citā serverī? Kādā?

Sākt jaunā ir vienkārši debīli. Silva serveris ir labs ar to, ka tur spēlē lielākā daļa PvP ģildes, kas garantē interesantu serveri. Uz to jauno serveri tik randomi aizgāja, tur čista interesanti nebūs. par Torian vispār labāk neizteikšos.

Serveri 100% nostabilizēzies, neraudiet. Jūsu vietā es paliktu Silva.

Ideja par klašu mainīšanu uz Elf/Half Elf tikai dēļ sākuma pilsētas ir debīlākais, ko esmu dzirdējis.

Vēl. bencik, tākā tev šeit ir otrais posts, ja vēlies vari pārņemt infas updeitošanu.

Tu esi mēģinājis? Man visu laiku rāda, ka serveris ir pilns, bet tieku tā pat. Anyway, ja netiec, tad paspaidi tak kaut piecas minūtes uz tā servera. Šodien 2 stundu laikā viens disconnects. Vakar pa dienu un vakaru vispār nebija neviens atskaitot tos, kur kaut ko uzlaboja serverim. Iespējams, ka tagad bija tāds pats disconnects.

Btw, esmu 15lvl assasins un jau kopš 14lvl man nav questu ko darīt, garlaicīgi...

Tur jau tas černis? zini kā hu*ova, kad esi dabūjis M.Kill pāri 70, un tevi ņem un DC. Saprastu, ja tā būtu bijusi 1 reize. Mani šitā jau kādu piekto met.

Edit: Nu, kā būs? Kurš pārvāksies, kurš ne? Mani personīgi PvP nevisai saista.

Edited by DJ MUman

Ehh, ok, ceru ka nebūs tā, ka visu laiku ka met ārā.. Tad paliksim Silvā..

Eu bet var kautkur talent buildu resetot? Jo es kautkā gaļima saliku, ja nē būs jāsāk no jauna :/

Edited by overmind

Muminj, es atradu baigi foršo briesmonīti, ko mums trijātā, kopā ar woopii vajadzētu nosist. Levelis kāds viņam nezinu, jo neuzrāda, bet es viņu ievainoju pat :D Mapi arī es neatceros. Tikt tur var labajā malā uzspiežot uz gathering hall.

Tā, es b*a gribētu zināt, kur visi ūberhīleri un tanki nozuduši. Līdz šim esmu atradis 3 cilvēkus:

Traffiks

dzerkalis

risks

Ak jā, ir vēl arī overmind, bet sajūta tāda, ka viņš mani ignorē.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...