JimBugA Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Citās spēlēs atrod arī ja ir offline-dooh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ja viņš ir kautkas līdzīgs L2 or WoW tad pierego mani ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 jimbuga ir arii otrs variants, ka tu esi assasins un tu esi tajaa assasination mode vai kaa vinju tur. Un tad manliekas ka nevar pievienot arii. pilseetaa var nonjemt to modu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja nemaldos esmu tani asasination modā? Un ja noņemšu, ko tas maina? Ko dod tas mods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Vnk tu niku vietaa redzeesi tikai Dhan un Dekan, ja nenonjemsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Vispār jau citiem nikus viņš redzēs normāli, bet citi viņu redzēs nevis pēc nika, bet gan vnk Dhan. Assasions modā tu vari nogalināt citus spēlētājus un par to dabūt expi, kā arī tad citi tevi varēs dauzīt, bet lai to darītu vajag 30lvl+. Assasions modā tevi neviens arī party nevar paņemt un pie draugiem nevar pievienot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Tota es domāju nafig tik daudz Dhan staigā Kur to modu var noņemt nost? Un kur ir tie fakinie Tree Spiders???? nevaru atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Citus var sist arī tāpat, bet Assasins modē tev par nosišanu nevarēs atriebties (Tā fīča Hit list). Un šķiet ka ja tevi nosit assasins modē tad mantas pazaudē. Tā es vismaz sapratu, kad lasīju forumā par to. Bet anyway vajag vismaz lvl30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 VIncij tu veel spelee ? Rusty tu esi nodevejs, un speelee kopaa ar botiem Tur kur juus 35 lv tusejat es ar 23 lvl jau maucu dzivee Apdoma labi vai esi ar stiprakajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Kamēr Česteru vilku no 29. līdz 30. levelam "uzdūros" kaut kādam uP baram, kurš visu laiku kliedza, ka es ksoju kaut gan patiesība nemaz nezagu killus (bija pat taisni otrādāk). Nu tad šiem apnika, ka es "ksoju" (). Sāka mani sist? Sākumā viens, tā pabailīgi? nesanāca nekas (man 0 reakcija - turpināju mobus sist ). Tad izlēma barā kaut ko mēģināt . Nu lab, tad jau gluži nebija po. Hīlojos ar potiem un Elixiriem (labi, ka tomēr biju uztaisījis). Beigu beigās vienu no viņiem nomaucu? Paklusām aiztinās visi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 botiem? O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) ). Sāka mani sist? Sākumā viens, tā pabailīgi? nesanāca nekas (man 0 reakcija - turpināju mobus sist ). Tad izlēma barā kaut ko mēģināt . Nu lab, tad jau gluži nebija po. Hīlojos ar potiem un Elixiriem (labi, ka tomēr biju uztaisījis). Beigu beigās vienu no viņiem nomaucu? Paklusām aiztinās visi Istenibaa ir piegriezies staigaat party ar kaut kaadiem lamzakiem, viens sno 5 party ir normaals Parsvaraa kaut kaadi jefinji, kas safanojushies, kad var sist darksouls, un party nomirst 5sec, protams iznemot mani, kas nomirst biku velaak Rusty tas man verteejums, jo tu tusejies tur pat kur es , kad tevi redzeeju, tikai man bija lvl 22, kad tev 32, taapeec taa nodomaju, kas tas par party, kuru tu mums atteici, lai ietu ar vinjienm Edited June 19, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 nebij piefiksējis tevi atvaino. tevi nepamestu mīļum viena lieta. gign guildam nav jēgas pagaidām. jābūt ap kādiem 5 pleijeriem 40+ lvl lai pēc kautkā izskatītos. pietam kas tas pa guild kur būs kādi 8 cilvēki, ja jūs domājat tīro gign veidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 atvaino. tevi nepamestu mīļum viena lieta. gign guildam nav jēgas pagaidām. jābūt ap kādiem 5 pleijeriem 40+ lvl lai pēc kautkā izskatītos. pietam kas tas pa guild kur būs kādi 8 cilvēki, ja jūs domājat tīro gign veidot. Nee gign guild neviens netaisaas tasiit No taa jeega nav, bet vajadzeetu visiem tikt vienaa guild, jo man zb vazaties party ar cilvekiem, kas mirst visu laiku un vaino mani Ik pa laikam gadas normals party, kur var just fir fun padauzities, parsvara tie ir party, kur visamaz viens ar mani ir veel no gign Sapazinos ar vienu krutu magu no lietuvas, tieshi tas, kas mums vajadziigs, pats interesantakais, kad 1h pirms es speleeju arii veel vienu magu, kas mira nost katras 5 minutes Shitas chalis nomira 1x stundaa un tikai tapeec, kad es aizravos ar chatoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 (edited) kaa domajat , man pavilks uz laptopa ? kishkas - 1.6 dual core. 256 video (integreetaa) 2gb rams. windows vista. world of warcraft gaaja kaa smeereets. Edited June 20, 2008 by kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Kaadeelj domaa ka neies, paskaties uz prasiibaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 jaa bet integreetaa video karte , speeles ar augstaam prasiibaam man neiet teiksim nfs pro street , tikai delj video kartes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 kaada shkjirba shim ir veel mazaakas prasiibas kaa wow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Laikam arī man būs jāsāk te uzturēties un iespējams arī varēšu jums palīdzēt ar kādu padomu. nu tad par tēmu, kesh, rohanu tev noteikti pavilks, jo ar manu pieticīgo PC Rohan iet kā smērēts. Mana PC tehniskie parametri: Intel Pentium 4 3.0 Ghz, 512mb RAM, ATI Radeon X300 video karte 256MB DDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Man iet uz 1.6 petntiuma 64video, 1gb rams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Bļē, tikko izgāju no tutoriāļā, tā lielā kartē uzreiz ieķerās ik pa laikam uz kādām 5-10 sekundēm. Nu nah, labāk tad palieku pie sava cs`a Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 uzspid ''o'' un nomaini video setingus. es ar uz medium spēlēju. to glow disable liec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 kāds kas spēlē , negrib kopā paspēlēt ? man 20 levels bet ir arī mazāki leveli. 20 levels ir dekanam. šausmīgi neinteresanti vienam spēlēt. ja kaads grib rakstiet te sarunāsim kopā paspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ej uz ahkma cave, kur tu meklē sev party. P.S vakar 42 lvl dabuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 man viens čalis arī to teica bet es nezinu kā tur tikt tur jāskrien vai var teleportēties ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts