Jump to content
GIGN Forum

Tauta Agrāk & Tagad


worm
 Share

Recommended Posts

Izskatās, ka tf2 laikam visiem ir piegriezies... vismaz ikdienišķā statistika liecina par to, jo šodien serveris pat ne reizi pilns nebija... Nu vispār jau es arī mazāk spēlēju tf2, bet tas gan ir saistīts ar to, ka atsāku darbā iet un nav laika :) Kā pārējiem? Varbūt kopīgiem spēkiem izdomāsim kā risināt izmiršanas problēmu?

Link to comment
Share on other sites

tulīt sīčiem sāksies brīvlaiks un es domāju, ka servers būs pilns visu dienu, tā ka diez ko nebūtu jāuztraucas. bet tā ir tak mācību gada beigas, viskautkādi darbi jāraksta, eksāmeni jākārto, prakses vieta jāmeklē etc. nav laika tik daudz, lai vēl varētu uzmaukt tf2 tā kārtīgi.

Link to comment
Share on other sites

es par sevi varu teikt ga tf2.gign.lv pings man ir ap 500 cik esmu redzejis tad vai nu citiem arzemniekiem vai citiem speletajiem neiet labaak...sanak vienkarshi teleporteties cauri mapei.....

aa un shodien kad itkaa pings izskatijas normaals ar steamu vispaar gignaa netiku deelj kaut kaada servera updeita

Edited by radler
Link to comment
Share on other sites

Jau vienā citā topikā pieminēju problēmu.

Iesākumā varētu vienkārši nolikt laiku darbadienu vakaros, un savākties paspēlēt bariņā. Kaut ar sākumā labi ja 5vs5 sanāktu, tomēr pat tie paši ārzemnieki uzreiz sarastos.

Pirmdien ~ 22:00 ?

Link to comment
Share on other sites

es nez, kopš parādījās tas medika apdeits, man pārgājusi vēlēšanās spēlēt. nu jau būs 3 nedēļas kopš neesmu tf2 spēlējis. varēja tomēr laist to apeitu visām klasēm reizē. ā un goldrush sucks :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

tas dust bowl visu norok. tak reti kurš serveris kam ir 32 sloti un 24/7 db pēc gold rush iznākšanas turās pilns. pietam lv komūna tf2 spēlētāju nav tik daudz. vnk mainam mapes. uzlikt kādu sakarīgu 3 vai 4 map ciklu. granary, gravel pit, goldrush un vel kādu...man personīgi reāli apnicis db.

otrs - vaig lai pazīstamie biežāk spēlē. es bieži eju iekšā tf2 tad, kad pazīstamie iekšā un tu zini - sanāks uzspēlēt. vnk jāpacenšas iegriezties biežāk serverī kautvai uz īsāku laiku...

Link to comment
Share on other sites

Serveris brizhiem vnk nenormali lago,pings lielakai daljai uzkapj uz 300-500 un ta ari stav,iespejams ka delj arzemju neta,ta varetu padomat,ja tik tas nenotiktu ar lielako dalju speletajiem.. tadelj dodu priekshroku arzemju serveriem..

Link to comment
Share on other sites

:) Kв pвrзjiem? Varbыt kopоgiem spзkiem izdomвsim kв risinвt izmirрanas problзmu?

vai tad viтр dзп tв apdeita neiztukрojвs?

un es personоgi rakstu bakalauru, nвkoрnedзп atsвkрu hardkфrв geimot :)

Link to comment
Share on other sites

Daudzi čīkst, ka DSL pieslēgumam baigi liels pings or something. Ā un es nez man nekas nelago man pings par 5-10 augstāk nekāpj. Un serverī tautu var sākt sadabūt vienkārši pa dienu ieejot un pagaidot nedaudz, tad sāk rasties lēnām cilvēki. Es piemēram vakar ap 12:30 iegāju servā un tikmēr kamēr gaidīju tautu, spēlēju ps2 :D . Tad ienāca 1 cilvēks, spēlējām 1 vs 1 pēc pāris minūtēm bija jau 3 vs 3. Nepaspēju nemaz attapties, kad serveris jau bija pilns.

P.S worm ieskaties tiesību sadaļā uz manu postu.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Mētājos pa vienu britu serveri pa DB only un GR only.

Reāli gaumes lieta tās mapes ir. Man, piemēram, kretinē visi tie granary/fort2/gravelpit, well var paciest ja ļoti grib spēlēt. Kad GIGNā redzu, ka ir pilns un stāv GR/DB vienmēr ienāku. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

CIlvēkie napatīk tie visi gravelpit, well, .., .. ( neatceros tos pārējos nosaukumus, bet bija vēl pāris trases mapciklā. :) ). GR / DB 24/7 un būs daudz, daudz tautas. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...