amnezija Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ir vēlme iegādāties portatīvo datoru 700Ls robežās. Tikai nekad līdz šim nebiju pircis vai bijusi ilglaicīga saskarsme ar portatīvajiem datoriem. Tāpēc jautāju zinātājiem. Kāda ir labākā portatīvo datoru firma un maksimāli cik labu portatīvo datoru varētu iegādāties 700Ls robežās pērkot te pat latvijā? Displejs 15. collas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Ja ir intrese par lietotiem portatīvajiem, tad varu piedāvāt šo toshiba. Ja 17 collas tevi neapgrūtina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Siemens,HP,Asus,DELL 4.Pēc paša pieredzes labākās firmas Bet tiešām neiesaku nekādā Gadijumā Toshiba Nokrita no galda un Vairs negāja AR parējām firmām: ir grituši,ir dzīvojuši tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 PAr lietotu nav ne runas. Esmu gatvas izsķiest sākot no 600Ls no apmēram doma ir tāda 600-700Ls robežās var būt arī +/- vēl 50Ls klāt. Es tākā nedaudz sliecos uz HP. Kādas ir jūsu domas par to? Skatotis uz to, ka jebkurā gadījumā es Vistu instalēšu nost un likšu virsū veco labo XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Lietoju HP firmas protatīvo, nav sūdzību un vispār arī iesaku šo firmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Sony Vaio, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Apple MacBook Es ņemtu MacBook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 http://www2.220.lv/product?p=28414&lan...220&ob=name šāds te ir lietošanā, iesaku, nebremzē, pat spēles iet, taču jāšķiras no papildus 83ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 (edited) http://www2.220.lv/product?p=28414&lan...220&ob=name šāds te ir lietošanā, iesaku, nebremzē, pat spēles iet, taču jāšķiras no papildus 83ls. Nu tu arī pateici "lētāko" i-veikalu, ir atrodams lētāk. Edited May 23, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 noteikti iesaku hp, pašam mājās 2 stāv un ne par vienu, ne par otru nav bijušas sūdzības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ir atrodams lētāk. nu man tas bija lētāk, jo nepirku par veikala cenu, bet caur paziņu tur, un pirkt kaut kādā mistiskā Dciti.lv veikalā, kuru vispār pirmo reizi redzu, vismaz es zinu, ka ar garantijām 220.lv tev nečakarēs smadzenes, ja vajadzēs salabot, tad salabos ātri nevis vilks garumā, kvalitāte un serviss vismaz ir augstā klasē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 tagad tachu vel skjiet taa akcija gaja,ka ja esi lattelecom klients,vareji tur pa baigaam skidkaam dabuut Portjiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now