m3rsy Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) uploaderi 90% lohi ( UP'o lietas ar deviņu gadu nokavēšanos un seriāliem vnk naglijā skipo neskaitāmas sērijas. ), 70% useri retardi ( vnk.. vnk iečeko tos gudros komentus, es pis acī, debīls trakeris, UN ar sīdošanu arī tur īpaši cilvēki nedraudzējas. ). Trakeris ir sūds, samierinaties. Nezinu, kā tev, bet es trakeru izmantoju tikai un vienīgi, lai iegūtu vajadzīgos failus, protams atzīstu, ka administrācija ir dauņi un forums tur galīgi sako, bet trakeris galvenokārt ir p2p šits ne forums. Fano da best! Btw. no vienas puses tas ir plus, ka admini ir akli dauņi, jo piemēram es un daudzi mani draugi outlāwā tikai kača bez sīdošanas, jo reitingu tur ir viegli uzcelt ar bonuspunktiem, un izskatās, ka to admini dara speciāli, lai būtu vairāk apmeklētāju. Btw2. par to tiesas šitu... tas ir galīgi neizdevīgi tevi iesūdzēt tiesā, jo tiesas izdevumi + patērētais laiks ir daudz vērtīgāki nekā tavi 35 saņi. Edited May 19, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ir 2vislabākie Trakeri Pasaulē un Latvijā Trakeris kur ir visas speeles (Pasaule svariigaakais!) Latvijas Trakeris Speed ir VNK MCA Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Nehuja, visi te saka , ka outlaw sūds utt, bet viņā visu var atrast :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Speed ir VNK MCAkopš kura laika ātrums atkarīgs no trakera? tikai un vienīgi no devēju un ņēmēju interneta btw Latvijas krievu lapeles mani atbaida Edited May 19, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Pats arii taa esmu dariijis - draugs aizsuuta SMS pa 35sant un atsuuta man koodu un es vinam ieluugumu Bet anyway outlawaa maz seederu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Outlaw trakeris ir normāls, bet par tā daudziem lietotājiem gan šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Nu ja jums nevajag tad ok. Ja neticat tad labi nevienu no jums nespiežu to darīt, vēlējos tikai palīdzēt. Un tagad par to apdirsanu! Kurš man var pateikt ka gignā neviens nedirš? Es tik vislaik redzu kāds kādu nodirš, un tas ir KATRĀ postā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 (edited) Tas ir tikai un vienīgi tevis paša dēļ un, protams, paspīd jau te arī pa kādam deģenerātam, bet parasti jau tādus cenšās banot. Būtu tu visu smuki un jauki pasniedzis tā, ka prieks skatīties, arī attieksme būtu savādāka. Edited May 20, 2008 by away. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rush^ Posted May 20, 2008 Author Report Share Posted May 20, 2008 Ai TL un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Latvijas Trakeris Speed ir VNK MCA njāā trakeris ir krieviski, bet lietotāju ir daudz vairāk nekā OUTLAW, tādejādi arī seederu ir vairak,Ātrums ar. nu tur vismaz Moderatori dara savu darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Trakeris kur ir visas speeles (Pasaule svariigaakais!) Latvijas Trakeris Speed ir VNK MCA kopš kuriem laikiem isohunt ir trakeris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 kopš k!ll3r to pateica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now